Mysig lunch!

Hej hej

Igår blev jag matförgiftad .. inte kul må jag säga.
Vi umgicks (jag och Sam) med dan och neil under kvällen.. vi satt i en bil i ca 5h och bara pratade, medans jag fick gå ut några ggr och spy.

Idag så mötte vi upp Sam's mamma och hennes mormor och morfar för att äta lunch på dinos :) De var gott som vanligt och jag var ju superhunrig efter att jag hade tappat 5 pounds på en kväll. Nu har de åkt hem igen, men de var superkul att äntligen få träffa dem. Jag fick ett halsband och en jättesöt brosch och även de bästa kort jag någonsin fått ! Dem var så otroligt söta :)

Nu ska väl jag och sam försöka plugga lite.. men sen vid 19 är de dags för vår team banquet i grillen. Ska väl försöka ta ngn bild :) Vi får se om baseball killarna kommer tillbaka idag eller inte. Om de vinner matchen idag (de är iväg och spelar deras conference)så stannar dem en till dag, ananrs kommer de hem ikväll och de är väl sista gången vi kan gå ut tillsammans, så jag hopas väl att de kommer hem :P
Nu är de dags för oss att gå och plugga :)

Pusspuss

Klar med alla mina kurses för iår..

Nu är jag klar med alla mina kurses för iår... men nästa vecka så är de ju finals! USCH! Finns de något som är värre? Tror icke de va !? men men de är väl samma för alla, förutom alla utanför usa haha
Hade 80 på min mini final idag i college algebra vilket ger mig ett B till där iaf :)

Nu ska jag plugga så mkt jag kan, sen äta gott och göra ngt kul. Imorn är de lunch med sams föräldrar och sen är de vår team banquet.

Puss

Sista tävlingen avklarad och tillbaka till skolbänken!

Sista tävlingen gick väl rent åt pipsvängen för oss. Ruggit svårspelat! Bästa score var 81, under de 36 hål som vi spelade med ca 40 deltagare.. så ca 80 rundor och bästa score var 81! Jag sköt 46, 38 (84) andra dagen och var väl 4e bästa score eller så den dagen. Vi slutade tvåa, vilket nog betyder att vi inte går till nationals. Om vi ser de från den positiva sidan så kan jag ju faktiskt åka hem tidigare då :) Så nu får vi se när jag kan komma hem :)

Idag var första dagen som var tillbaka till skolbänken. De är en hel del att göra inför finals, men snart så är jag ju klar :)  Vi hade precis en tornado varning i hela skolan så vi fick alla gå ner till källaren eller till badrummen. Jag fick sitta i badrummet i nästan en timme och sen fick jag gå till källaren lite senare. De är ju faktiskt lite läskigt med tanke på att för 2 år sedan så rev en tornado ner en av våra byggnader. För er som inte har förstått så tar en tornado sönder allt i sin väg, vilket inte jag riktigt trodde förut... hur kan den liksom ta sönder ett stort tegelhus!? Usch usch.. den har iaf passerat nu!

Dags för att återgå till matte och accounting !

Pusspuss

Sista tävlingen!

Nu är de dags för sista tävlingen.. om vi vinner den så går vi till nationals, annars förmodligen inte. Jag hoppas väl att vi går vidare, men samtidigt inte. Kommer ju få stanna i skolan i 3 veckor till i sådant fall och då är ju ingen annan här :P Skulle också vara skönt att komma hem lite tidigare, men jag önskade ändå att jag kunde stanna i en vecka eller så och åka iväg ngnstans =)

Banan iaf som vi spelar är rätt lång och den är DYNGSUR.. den är såå otroligt blöt att de inte går att förklara. Jag har 2 hål där jag har mindre än j5 in efter en riktigt bra drive. USCH! Men de är väl lika för alla. De är en storm här just nu och regnet har öst ner i 5h nu.. så de känns som att banan är under vatten. Får väl se om tävlingen ens går att genomföra, men den måste ju spelas på ngt sätt. Jag återkommer imorn om hur de har gått :)

Puss

Torsdag och veckan är slut !

Hej hej

Eftersom de är good friday imorgon så är vi lediga :) Eller alla vi golfare har golf mellan 9-17 imorgon. Vi ska spela mot killarna.. de ska bli rätt kul :) Jag ska spela mot Fredrik Lindblom :)

Min uppsats som jag skrev är helt okej tror jag iaf !

Alla har typ lämnat skolan eftersom alla får några dagar ledigt i princip.. förutom oss och baseball :P Nu sitter jag i mitt rum, Sam är hemma. Killarna är i corbin och äter, men dem hör av sig när dem kommer tillbaka iaf så får vi se vad vi kan hitta på :)


Pusspuss

Roomcheck !

Heej =)

Idag så har de varit som en vanlig dag i skolan.. jag har varit rätt trött, men de har varit okej. Vid 13.30 åkte vi till vår golfträning. Ingen coach var där och träningen kändes skööön. Vi har 30 grader idag, så jag tyckte de var för varmt för att träna :P

Efter träning så pratade jag med Simon på skype, medans Sam städade i rummet innan de var dags för middag. Sam satt under middagen och sa att hon ville bege sig tillbaka så att vi kunde städa innan roomcheck.. 30 min senare så kommer vi på att de är tisdag idag och roomcheck är ju imorgon :D Så hon städade i onödan (fast jag tyckte de var bra) :) Var bara så kul att se hur hon regerade när vi kom på att de var tisdag :D

Nu ska jag skriva en uppsats som säkert kommer ta mig hela natten, men jag började faktiskt igår *STOLT*!

Puss puss !


Mamma och pappa har hälsat på!

Nu har tävlingarna rullat förbi, och som lag har vi 3 raka segrar :)
Jag har haft de lite tufft de senaste två, men de har inte varit sämre än en 85a. Nu känner jag att jag är tillbaka igen, de var mer en tempo fråga :)

Mamma och Pappa var ju här på förra tävlingen och de var otroligt kul att se dem :)
Dem fick även uppleva min otroligt snälla coach (NOT) . Jag försökte spendera så mkt tid jag kunde med dem, men tiden rann ju iväg snabbt när jag hade mkt i skolan.
Vi hann iaf svänga förvi Cumberland Falls, spela 18 hål, spela cornhall osv :)
Jag ska lägga upp bilder så fort jag får tid. Denna vecka är de relativt mkt att göra, men de är inte så farligt.
Nästa vecka är ju veckan innan finals.. USCH säger jag bara. Finals kommer sabba mitt liv haha.. men men.

Mycket har iaf hänt under denna tid. Jag har fått ett stort intresse för baseball bland annat, dock har vi inte ens baseball på El Paso. Clint och jag umgås väldigt mkt fortfarande.. ska väl inte bli så kul att lämna alla här borta, men de är väl så livet är. Jag har iaf knytit många band och när jag åker över till usa kommer jag ha många ställen att åka till :)

PUSS

Dagarna närmar sig !

Nu är torsdagen snart förbi.. provet imorse gick inte bra. USCH! Får väl hoppas på att jag får ett C på ngt vänster, så går de när jag har missat så många lektioner för golf =/ De är svårt att läsa ett sådant ämne och försöka lära sig själv för jag behöver ngn som förklarar lite för mig också.

Jag slog bollen underbart bra på träningen ! Filmade även svingen igen, så pappa kan se när han och mamma kommer =) Även drivern gick KANON, men jag måste verkligen stanna och komma bakom bollen när jag slår :)

Nu har jag försökt att plugga matte, vilket inte alls går. Jag sitter som ett frågetecken, så efter lektionen imorn så blir de en tripp över till min lärare.

Nu är de nära mamma och pappa :)

PUSSS

Första dagen i skolan på länge

Hej hej!

Igår kom jag in på en 84 vilket inte var bra, men jag hade bara bogeys och pars.. har inte så mkt att säga. Jag satte sista avgörande putten för vinsten ! Vi vann iaf tävlingen med ett slag :)

Idag var de första dagen i skolan på väldigt länge kändes de som... och de märktes av i mina klasser. Jag är ganksa långt bakom och de är ju bara att göra ngt åt. Jag satt med min mattelärare en timme efter lektionen, vilket känns lite bättre nu. Imorn har jag ett Micro prov och nästa veckan så jag har två prov.

Mamma och pappa landade i New York idag och resan gick bra =) Snart får jag träffa dem .. på söndag faktiskt :) Ska bli kuuul, jag längtar =)

Puss !

IM BACK !

Sorry folks för att jag har varit borta ett bra tag!

Jag ska skriva ihop lite små summering och så från Spring break och allt annat som har hänt däremellan, men nu är jag iväg på en tävling.. så de får bli på osndag =)

Idag spelade alla laget kasst, förutom LB. Banan är svår, krånglig och greenerna är otroligt snabba och jätte ondulerade! Jag kom in på 86 faktiskt, med massa skit på vägen :P 2 tripplar, 2 dubblar och så vidare.. usch usch, men imorn är en ny dag. ( var endast 3 personer totalt i startfältet som var under 80). Imorn ska de bli storm och regn.. så vi får väl se ^^

Är väldigt glad över att jag inte ska vara här nästa termin, detta var droppen.

Informerar er mer imorn :)

Puss !

RSS 2.0