Time to go !!

Nu står jag helt klar i rummet och väntar på Johanna! Har inte sovit en blund inatt, vilket verkligen känns just nu. Hoppas jag kan få in mycket sömn på flighterna. Så nu börjar resan hemåt, äntligen!! Vi ses snart :D Puss !


Sista final om 4 timmar!

Har precis lagt mini sängen för att sova i 2.5 h, sen blir de upp och mer plugg inför min business law final kl 7. Har hunnit med mycket idag, men önskar att jag hade hunnit med mer! Mitt rum är fortfarande ett bombnedslag.. Men imorn så kommer marissa tillbaka med fler kartonger så då kan jag bog få undan en hel del. Om bara några timmar är jag klar med mitt sophomore year i skolan, helt sjukt !!! Nej godnatt på er :) puss


HARD WORK PAYS OFF !!!!

HEJ !

Såååå jag fick tillbaka mitt accounting betyg.. som tidigare nämnt behövde jag få 44/55 rätt och jag hade 45/50, vilket gav mig ett A på provet över 12 kapitel över 1000 sidor i boken! Jissus Amalia! Så fick tillslut mitt B i slutbetyg, vilken jäkla upphämtning från mitt D som var mitt midterm betyg. Har nog aldrig varit så stolt över mig själv över ett B haha. Men de är helt sjukt vad jag har pluggat och lagt allt annat åt sidan, speciellt golfen och JÄKLAR vad de var såååååååå värt de :D ! När jag fick mitt mail från läraren så började jag hoppa och skrika och jag hoppade i soffan haha :) De var bara en sån skön känsla! Jag fick offra lite annat som sagt, men under helgen så hade jag fortfarande tid för mina vänner och festade och födelsedagsmiddag och annat mys ! Jag är bara så glad! Kollade precis på klockan och om 4 dagar är jag hemma nästan exakt på timmarna ¨så om 96 timmar. Har bara en final kvar som är på fredag, så imorn blir de massa plugg och även rehab. Om vädret är okej så vill jag nog åka och slå några bollar också och så måste jag ju lägga in beställningen på alla våra kläder. Efter provet på fredag så ska jag iväg till frissan och om jag har plats i resväskan så kanske de blir lite shopping :) Idag så städade jag och min roomie i sjukt många timmar och nu är de väldigt rent och jag har börjat packa.... woop woop ! Har precis sett klart på "New Years Eve", som jag tyckte var en bra film :) Nu tänkte jag sova tills jag vill gå upp imorn!



PUSS !

3 dagar kvar av finals !

Hej!

Imorse blev de uppstigning kl 5.15 för att läsa igenom lite anteckingar inför min final i accounting kl 7.. vill inte gå dit och inte vara vaken, så de var bara att sätta igång. Provet kändes bra.. behöver få 44rätt på provet, möjligtvis 43 om hon är snäll av 50. Fanns inget rum för misstag, men jag kände mig iaf säker på 41 av dem, men sen så har de flesta andra sagt att man oftast missar någon eller några som man är säker på också... såååå ja. Nu ska jag bara vänta på de där jäkla resultatet, hoppas på de bästa. Efter provet blev de rehab en timme och sen över till coach med lite storlekar på kläder. Blev en lunch på Wendys med Johanna och sen åkte jag iväg och mötte upp Rennett och Corinna för att fixa med deras kontrakt på deras nya lägenhet. Sen så åkte jag och Corinna till Starbucks för kaffe och sedan till Cooper, Hunter och Adam för att se "We bought a zoo", en mycket söt film och jag grät några tårar som vanligt haha. Efter de så åkte jag hem och såg på "The Vow"med roomie, Mckenzie och Jere.. vid midnatt åkte vi till midnight breakfast för finals, mindre gott haha. Men men fick en kram av Craig iaf, ngt positivt av de hela.

Hela helgen har varit bra, men ändå lite mer förvirrade och jag har massa bilder, men dem flesta kommer nog upp på facebook imorn :) De blir en jäkla massa städning och packning iaf :D






Puss !!

Första final om 7 h

Så om 7 h är min första final. Tänkte gå upp om 5.5 h och läsa lite till. Uppdaterar under morgondagen :) puss !


Terminens lektioner är sluuut !

Nu är jag klar med alla lektioner och prov för denna termin... bara finals kvar (3 prov, eller möjligtvis 2). Hade sista provet idag och de gick nog bra. Jag behöver få 18/20 på provet för att slippa ta min final i den klassen, så förhoppningsvis så klarade jag de idag. Sen fick jag tillbaka mitt accountingprov. Blev 80% så ett B-. Hade 66/70 på alla problem och bokförings grjer.. men på multiple choice så gick de inte bra alls.. blev 10/20 rätt och den delen väger mer, vilket var kasst för mig. Hade behövt 14/20 för att få 90% på provet!! Usch, hade gett mig mycket mindre press för min finals. Om jag har räknat rätt så måste jag få 88/100 rätt på min final och de är tydligen bara multiple choice............. kul. Men aja, livet går väl inte under. Jag får göra mitt bästa och sen så får vi se hur de slutar. Lite senare idag så kommer Rennett över och sen ska vi iväg och shoppa med Corinna och sen ska vi på en fest. Blir ändå en rätt lugn kväll för mig, eftersom imorn kl 9 så ska jag till min lärares kontor igen och plugga accounting och sen rehab. Vet inte om jag har nämnt de men jag har rehab en timme om dagen för ryggen just nu.

Igår var vi iväg på en "dinner with the miners".. så alla atleter hade klätt upp sig så de var kul att se :)


Puss !

RSS 2.0