Healthfare

Igår hade vi en bra träning, sen spelade jag de sista 9 med fredrik och hans föräldrar :) Fredrik vann på sista hålet.. (attans) ! Den nya drivern känns bra, jag har inte riktigt vant mig vid ljudet när jag träffar den bra. Det är ju en så stor skillnad på en cobra och en ping :P För er som inte vet är den nya en ping K15 :) Efter de 9e hålen så åkte vi och åt middag på Dino´s, för att sedan bege oss till en överraskningsfest för Curtis som fyllde 23. Allt var jättelyckad och han blev jättechockad :D Vi spelade beerpong och pratade en massa... jag torkade beerpong som vanligt (måste träna) :)

Idag hade jag inte lektioner så jag sov till kl 11 och sen begav jag mig till en healthfare på vår basketbollsplan. Det var ett måste för att få närvaro på en kurs och så fick du även 5 poäng (viktigt!). Där fick vi mäta oss, väga oss, kolla fettmassan, BMI, styrka, kondition, vighet m.m. Jag hoppade över kolesotrol testet eftersom jag är så rädd för sputor, men de visste ni väl :P Jag har inte växt ngt.. har ENDAST gått upp 0.5 pounds vilket är typ 0.2 kilo. Tyckte de var bra för att ha varit här 6-7 veckor, sen åt jag lunch precis innan ;) Måste ju skylla på ngt hahaha. Kondition var good, men de fanns ju många andra nivåer. Vigheten fanns jag inte ens med på listan, jag var för vig :)  Nu sitter jag med mitt svenska godis och äter lite ^^ Ska snart bege mig till subway för en macka innan träningen. Vi har qualifying idag såååå dags att spela lite bra! Ska bli kul ! På fredag ska alla förutom jag, McKinzie och Laura Beth också kvala.. vi ska göra ngt annat tydligen :)

Hoppas ni har de bra där hemma! Pusss


Svenskt godis !

Idag i skolan hände inte så jättemkt, hade bara en lektion och den gick fort. Sen var det lunch med Ida :)
På golfträningen kändes allt toppen, med musik i öronen och ingen coach som klagade på om jag ville dricka lite vatten ^^ De två senaste dagarna har det varit kallt väder... (20 grader), så du behöver faktiskt en hood tröja på kvällarna !

Killarna vann sin tävling, och Freddie Jay vann tävlingen individullet efter särspel! :D

Efter träningen så åkte jag och Freddie Jay till hans föräldrars hotell där vi pratade och fick vårat EFTERLÄNGTADE GODIS ! :VI begav oss sedan till Subway för en middag (min middag, eftersom de andra hade ätit). Vi tog en rundtur i killarnas hus och rum, och sen begav vi oss till en rundtur i mitt hus och dorm. I mitt hus behövde jag även checka in Fredriks pappa... vet inte varför, så jäkla sjuka regler :S Sen var de dags för mer plugg och nu är jag helt slut och behöver sova. Kliver upp 7 imorn för att studera in de sista inför quizet imorn i Macroeconomics och finslipar lite på uppgiften i engelska.

Godnatt :)


Trötter

Godmorgon!

Jag som tyckte de skulle bli skönt med sovmorgon till 9,45, men icke. När du bor i ett rum som är fyrkantigt med tre sängar och tre skrivbord och tre byråer är de ganska svårt. Den ena av min rumskamrater börjar kl 8 varje morgon och hon är tyst som en mus. Självklart vaknar jag till ngngång, men de går iaf att somna om efter hon är tyst därefter. Bland annat så sminkar hon sig inne i badrummet i korridoren! Sen har vi då den ANDRA rumskamraten som bara tänker på sig själv.. Idag var sista dagen hon höll mig vaken i 1½ timme bara för att hon ska göra sig i ordning. I eftermiddag ska vi ha ett snack. Jag har försökt prata med henne om de, men hon verkar inte fatta.. är de typiskt amerikanare att bara tänka på sig själv? Speciellt när du är ensambarn? :S Detta funkar iaf INTE.

Ikväll kommer pöjkarna hem från sin tävling, dem ledde med 3 slag inför idag :) Sen så kommer även Freddie Jays (Fredrik Lindblom) föräldrar ikväll och hälsar på i några dagar.. och vet ni vad? Dem har med sig svensk lösgodis och marabou choklad till mig, som min älskade föräldrar har lämnat av hos dem innan dem åkte :) Jag har räknat ner dagarna i typ två veckor nuu hahha :D GOTT SKA DE BLI !

Nej men nu måste jag springa iväg till frukosten och lektion! Ps, Filmen igår (easy A) var bra :)

Puss !

Första inlägget!

Heej gott folk!

Äntligen är en blogg kirrad, tack vare älskade Thowe :) Jag borde ha skaffat en innan jag åkte så att ni hade fått vara med från start. Det är otroligt mkt som jag hade velat skriva ner, men de är inge kul att läsa ett inlägg som är som 40 inlägg. Så alla dessa sjuka kristna regler som finns här på skolan kommer jag nog berätta om efterhand, antagligen när jag blir irriterad eller om ngn säger till mig :P

Just nu sitter jag och pluggar Health and Wellness, har massor att göra.. men jag behöver ett break. Vi hade nyss en roomcheck när the RA's (dem som styr och ställer i mitt hus) kommer in i ens rum och kollar att papperskorgen är tom, sängarna bäddade, golvet damsuget, inge burkar med dricka eller mat ngnstans, och absolut inte kläder på golv eller stolar. Vi klarade oss.. mina rumskamrater fick panik som vanligt, men jag bad dem bara att gå ut och ta de lugnt. Om du inte har bäddat sängen får du 1 prick, sen får du en prick för papperskorgen o.s.v om de inte är som de ska. Om rummet får 10 prickar på ett år så är det 100 dollar i böter!

Om någon timme tänkte jag möta upp Ida (en svensk basketbollsspelare) och äta middag. Är otroligt glad över att hon är här, vi har väldigt kul tillsammans :) Har lärt känna väldigt mkt folk, och de gör ju allt roligare. I fredags var vi hos en kille som heter John på en fest med alla golfare och sen i lördags var jag på en brottarfest med en simmare och en tennisspelare :)

Jag ska försöka vara duktig på att uppdatera, men nu tänkte jag plugga vidare och sen bege mig till middag. Sen är de även gratis bio ikväll för alla som går på denna skola.. hihi.. jag ska se easy A :D

Puss o kram

Hej Emma!


RSS 2.0