The big 21 :D

Heej :D

Nu har jag fyllt the bid 21 här borta :)
Dagen var fylld med regn regn och så lite mer regn :P Öppnade alla min paket på morgonen, tack så jättemkt :) ! Sen iväg till lektioner och innan lunch så gick jag förbi posten och där hade jag även fått mitt gröna paket, vilket resulterade i GOTT godis och paket :D Alla paketen var kanon, är verkligen jätteglad :) TACK !

Sen så var de dags för att spela golf i spöregnet i 3 h... gick +4 på nio hål. Vi var 3 st som gick +4 så jag är fortfarande i 6 slags ledning inför imorn då vi ska spela 18 hål :) 

Efter kvalet åkte jag och 9 kompisar till Applebees för att äta en god middag och dricka ngn drink :) Vi hade de jättemysigt med massa skratt :)

Idag så har jag bara haft två lektioner och tänkte fixa i ordning lite här i rummet och sedan förhoppnigsvis äta en god middag ikväll med Sam ngnstans :) Imorn ska vi fira i knoxville ! PS. Banan blev så blöt igår + inatt så coach ställde faktiskt in träningen idag, helt otroligt !

Puss på er och tack för alla gratulationer! <3

Monday, again!

På lördagskvällen blev de som sagt lite rosé, mkt gott i mitt nya vinglas som jag har på bild nedanför och även en på mig och Sam:)


Vi gjorde inte så jättemkt på söndagskvällen, de var mer en msyig kväll med vänner och en liten bonfire :)
Igår (söndag) var de en riktig pluggdag.. jag började plugga vid 15 och jag pluggade effektivt, men hade jättemkt att göra inför min mördar måndag. Blev klar med bokförings problemet vid 7 (vilket ska ta mellan 8-12h att göra, vet inte hur lång tid de tog för mig, men jag blev klar iaf. Sen var de dags för att plugga matte eftersom jag även hade matteprov på måndag (idag). Jag och Pierre blev klara med matten vid ca 23.30 och sen var de dags att skriva en englelska uppsats som skulle skrivas i klassrummet på måndag (idag också). Jag blev klar med uppsatsen runt 2, men sen så behövde jag ju lära mig den utantill vilket tog sin tid. Jag blev klar vid 5.45 imorse så sov jag en timme och gick upp för att gå igenom uppsatsen och plugga matte.
Både uppsatsen och matten kändes bra, (inte A men iaf ett C) :)
På bokföringslektionen fick jag tillbaka mitt prov, och jag fick ett A :) Jag hade 96 av 100, hade två små dumma misstag, men de gör inget.. ett A är ett A :)

Nu tänkte jag sova en timme innan träningen.. tänkte även lägga upp en till bild endast för dig mammsing !
Bilden är på vårt otroligt städade rum.. ps kortet är taget 2 dagar sedan, de är värre nu heheheh :D Vi får städa på onsdag innan roomcheck !



Puss på er !


Första kvalrundan!

Heej heej

Kommer inte ihåg när jag skrev sist och vad jag gjorde dåå, men idag så hade vi första kvalrundan på hemmabanan för laguppställing till första tävlingen som är om 2 veckor =)

Såå vi gick ut kl 12.. jag spelade med kinzie och LB :) WHitney var inte med eftersom hon är skadad från en krock. Hon hade förra året en snittscore på över 100 ändå så hon är inte med i vår top 5 vad som än händer :P Idag var vi alltså 6 st spelare ute på banan. Jag gick spelade jättebra ! +4 (77, de är par 73)kom jag in på :D Och då missade jag ändå lite slag här och var! Så jag är nöjd :)  De andra tjejerna kom in på LB 83, Kinzie 85, Hannah 87, Chelsea 89 och Taylor 94, så om ni räknar matten är jag i ledning med 6 slag! Känns iaf väldigt kul!

På vägen hem så såg jag en katt springa över vägen men han inte reagera och LB körde över katten och den dog direkt.. JÄTTEKEMSKT! Jag kände tom hur de kom under däcket =/ men men.. :P

Efter de så stannade jag och Lb i corbin och sam mötte upp oss för att äta på Dinos :) Nuu ska vi bege oss till Walmart för att köpa lite fanta och så! Jag fick även en tidig födelsedagspresent av Sam idag, som ni får se bild på senare. Eftersom vi ska dricka lite vin ikväll så fick jag ett jättesött vinglas  :)


Pusspuss !

Alla <3-sdag och en vanlig dag :)

Heej heej,

Nu är alla hjärtans dag förbi..
Jag började dagen med workout kl 6.30 (yoga), sen klädde upp mig lite för skolan och gick förbi posten där jag hade fått två söta så brev! (TACK) :)! De förgyllde dagen med lite uppmuntran inför denna hemska vecka med alla quiz, prov, uppsatser, uppgifter och läsning!



 Sen var de dags för träning. Träning kändes bra, men de blåste och var kallt (inte lika kallt som hemma iof, så borde väl inte klaga).
Efter träningen så åkte jag och Sam till Subway för att äta middag, klockan var redan 19.30 och vi ville inte äta pizza (de enda som serveras denna tid). Sen åkte vi tillbaka till rummet och jag pluggade till 3, medan Sam soooov!

Idag började vi med en liten försovning, men bara en halvtimme så hade fortfarande ungefär 1 timme innna lektionen började. Jag skyndade mig lite och begav mig ner för att äta lite frukost. Provet i Micro kändes bra, får se vad jag fick på de på torsdag tror jag. Sen hade jag Music appreciation.. fick tillbaka en uppgift där jag hade fått 34/39, vilket var jättebra och han kommenterade även att jag fått så bra :)

Vi hade tidig träning också, (första gången, vi hade ingen förra semestern) så nu ska vi ha de 2 ggr i veckan vilket känns bra). Jag slog bollen jättebra idag (igen!), vilket resulterade i att jag gick på par (vi spelade bara 6 hål). Känns roligt att kunna skjuta på par redan andra gången vi är ute på banan.. i söndags gick jag +2 på 9hål om jag har glömt att nämna de :)

Nu ska jag och Sam plugga.. kommer bli en lååång natt. Klockan är 18.40, men de blir nog en lång natt ändå. Usch usch.. sen är de även cumberland idol idag kl 20 så dit måste jag ju gå :P Provet imorn känns inte bra alls, men jag får väl kriga inatt.. och även plugga in matte och engelskan och ett accounting quiz online :(

Hoppas ni hade en kanon valentine!

Pusspuss!

Solen skiner igen !

Solen och värmen är tillbaka, eller inte jättevarmt men de har varit runt 15 grader idag :) Så jag, chelsea och fredrik begav oss till golfbanan där vi även mötte upp ljungen :)
En mycket trevlig 9e hålare... jag gick +2 till min egna förvånad. Hade två dåliga drivar första 3 hålen, sen så släppte de och jag träffade den kanonbra med både höjd och rakhet !

Sam kommer tillbaka om mindre än en timme, så de är väl dags att städa upp lite.. och jag har en ren helvetes vecka framför mig.. har så mkt att göra :(

Mån: Accounting, göra en uppgift, English läsa 5 dikter och analysera och lära mig om poeten, Math ca 50 tal.

Tis: Acconting quiz, Music essay, Micro exam

Ons: Acconting exam, English 5 nya dikter om de inte var fler + ett quiz, Math ca 50 tal

Tor: Möjligtvis en ny Music essay, men jag är inte säker.

Fre: Accounting, en ny uppgift, English 5 nya dikter, möjligtvis ett quiz, Math exam !

FY FAN säger jag bara.. vet inte hur de ska gå till, för nu börjar vi träna golf också.

Sova med böckerna under kudden kanske fungerar?

Ps. jag filmade min sving idag också, som jag tänkte kolla på nu.. sen städa, sen catch up med Sam om helgen.. sen plugga !

Pusspuss!


Prov hit och dit

Heej heej

Fick tillbaka mitt resultat igår från matten och jag fick ett F, men de var bara ngt poäng ifrån. Jag hade gjort 3 eller 4 fel där jag bara hade fel tecken. Jag gick förbi läraren för att kolla lite på vad jag ahde för fel och jag sa att de hade varit rätt svårt att försöka plugga in ngt som jag inte förstår.

Idag däremot så började dagen med att jag fick tillbaka en engelska exam, vilket jag hade 91/100 på så de är ju ett A- ! Examen var på MLA och hur du skriver källor och i rätt ordning och så vidare.
Lektionen efter var de dags för matten.. vi fick tillbaka våra prov. I min klass var vi 5 av 20 som hade fått ett F. Och i klassen som är innan oss så hade 21 av25 fått F.. så provet var iaf svårt om jag får skylla på ngt haha.. Väl i klassrummet så frågar hon efter vår läxa för dagen ( vilket hon aldrig kollar ). De var bara jag och ngn till som hade gjort den, så jag fick 5 extra poäng på mitt prov vilket gjorde att jag fick ett D :) Så nu klarade jag iaf provet :)

Sen så när vi skulle simma sist så la jag ner mina hjärtärhängen i min väska och sen nu är ett borta :( Jag som använder dem varje dag. Jag ska forsätta leta, men den ena är nog borta :(

Nu vill jag bara ha heeeelg.. får se om jag och sam kanske åker hem till henne i helgen :)

Puss på er !


I wanna close my eyes and sleep for a while

Hej hej !

Nu sitter jag i min säng.. måste väl plugga hela natten och imorn för den delen. Jag orkar inte plugga, men hade inte lust i helgen heller så får väl skylla mig själv. Är ganska trött på de mesta just nu. Låter väl inte som ett så roligt inlägg, men just nu så är de bara så jag känner. Jag vill bara lägga mig i min säng under mitt täcke, gråta lite och sen vakna upp av att ngt går min väg. Är rätt trött på alla motgångar, så snälla nu kan väl vinden vända? De är i dessa tider jag saknar er där hemma och speciellt älskade mormor... <3

Uschabuscha.. nu ska jag göra mitt bästa här, mina två quiz imorn är big fail på dock =/

Jag tänker på er där hemma !

Pusspuss

Tuffa work outs

Hej hej,

Kom precis tillbaka från en tuff work out. Jag är helt slut, men de blir väl bra i slutändan. Är lite småtrött dock på att killarna får igenom sina viljor hit och dit och vi har ingen sportsmössa. Nu ska vi bara simma en gång i veckan för att killarna hellre har yoga och lyfta vikter (dem tycker inte simning ger ngt) vilket den absolut gör,  men men. Folk vill ju göra de som de är bra på, även lilla jag, men i denna disskusion så simmar jag hellre. De är ju ändå bara 2 veckor kvar med simmning, så förstår inte riktigt varför vi ska byta nu :P

Mina två lektioner idag var bra som vanligt, tisdag och torsdagar är väl favvisarna i veckan :) Båda lärarna är roliga, så jag skrattar en hel del :)

Nu tänkte jag plugga lite.. ovanligt va?

Kramis

Solen skiner

Solen skiner mer och mer här borta. Idag var det shorts väder =) Dagarna rullar på, jag börjar bli mer frisk. De är dock lite kvar, men de löser väl sig.
Vi hade en jobbig work out idag,men de känns ändå bra :) Sjuuuukt jobbigt dock !
Jag undrar hur ni har de där hemma.. jag ska försöka uppdatera oftare, men jag är bara lite trött :)


Kramar !

RSS 2.0