OCT. 23, 2013

Hej,
 
Idag så blev det skola och sedan plugg.. god lunch, plugg, sedan gick jag iväg på tutoring i QMB. Efter det blev det tvättning.. det sista är klar om 20 min. Försöker verkligen plugga, men min hjärna är någon annanstans, förmodligen i tankarna på Maxi. Vill bara att tiden ska gå!! Fast samtidigt vill jag ju hinna plugga innan proven som är torsdag och fredag. Kanske blir en lång natt imorn? Ingen aning, får väl se hur allt kommer att utspela sig. Fick tillbaka den 7 sidiga homeworken som var 100% och även provet som jag skrev i torsdags som jag överpluggade till var 100% så det kändes bra iaf. Tjejerna kommer hem om ngn halvtimme eller så från tävlingen, så kul att dem är tillbaka hemma imorn :) 
 
Puss !

OCT. 22, 2013

Hej !
 
Provet som jag skrev i torsdags som jag sa att jag inte kände mig förberedd för var lätt. Jag hade överpluggat till det provet, har inte fått resultat än, men det gick bra! Efter det så åkte jag, Edin, mamma och pappa till whiskey dicks med några kompisar. Var en kul kväll och tror mamma och pappa tyckte om upplevelsen :) På fredagen så åkte jag vi och shoppade lite på morgonen. Jag köpte två koftor och efter det blev det en tur till walmart för att inhandla massa mat. Runt 17 begav vi oss till Cattlemans, vilket är ett steakhouse. Har hört att det är top 10 i USA, så tänkte kolla upp det.. visade sig att top 20 steakhouses i USA blev uppdaterad 11 Juli 2013 och Cattlemans I fabens Texas (den som vi åkte till) är på plats 20 :) Verkligen ett grymmans ställe, pappa kunde skära sitt kött med sked, vilket han tyvärr inte gör på bilden ! MUMS ! Ska bli kul när Max kommer på torsdag och ta honom dit :) På placering 4 fanns det ett till cattlemans ställe som inte var samma, så det var nog därför jag har hört top 10! Men iaf, mkt god mat ! 
Lördags morgonen vid 6 körde jag mamma och pappa till flygplatsen, har varit toppen att haft dem här! Verkligen hur kul som helst :) Gjorde inte så mkt på lördagen förutom se på film med roomie och ta det lugnt.. en del skype :) Söndagen blev det en hel del städande av rum, vardagsrum, toalett, osv.. diskande, moppande, skrubbande, dammtorkning.. men jag spar tvätten till tisdag (imorn). Idag efter min lektion så pluggade jag lite grann och sen blev det lite skype :) Sitter nu med en kopp kaffe, har ätit middag och tänkte hinna gå igenom alla inversteringsproblem 2 ggr iaf, men får se vad jag orkar :) Är en seg måndag.. Men får se allt positivt.. MAX är här snart :D:D 
 
 
PUSS !

OCT. 17, 2013

Hej !

Provet kändes bra idag, iaf ett B kändes det som men vi får väl se hur han rättar.. är inga multiple choice ;) Blev rätt lite sömn igår pga plugget och det blev inte bättre idag. Är svårt när man har två prov dagarna efter varandra, men men. Kände mig mer förberedd för provet igår än idag, men vi får väl se hur det går imron. Tänkte sova 3 h nu och sedan 5.30 så jag kan plugga 3h innan provet också. Vi får väl se vilka frågor han ställer..
Bara två träningsdagar kvar nu av golf, vilket känns skönt, men lite tråkigt eftersom jag slår bollen väldigt bra nu :) Imorn efter golfen så ska jag, mamma, pappa och massa vänner till Whiskey Dicks (en country bar), så det ska bli kul :)
Puss !

OCT. 15, 2013

Sitter på starbucks med Edin och pluggar internationell finans. Provet är på onsdag.. känns bättre idag men rätt långt ifrån kanon. Får se hur det känns om 2h och efter imorn. Frågade coach på träningen idag och jag åker inte på nästa tävling heller, han väljer lag igen. Inte för att jag har spelat bra, men är iaf lite knas att det inte är två pers som kvalar iaf efter dem mindre bra scorerena. Nu blev det undantag för en tjej som sköt 80,81,83.. men han vill inte ha med mig i laget och så är det liksom. Om 10 dagar och 10 min landar Max och det känns så himla bra! Längtar som tusan :) Är verkligen superkul att mammsen och pappsen är här också, men är lite svårt att vara jätteglad hela tiden när det är så mkt i skolan, tråkigt att jag inte har så mkt tid för dem :( Men här kommer en bild från helgen iaf :) Puss !

OCT. 14, 2013

Hej !
 
Vet att det är dålig uppdatering, men har varit rätt upp och ner, men mest ner. Så inte så kul att läsa sånt tänkte jag! Börjar se ett ljus i tunneln nu iaf :) Tävlingen gick åt pipan med 86 (avslutning trippel, par, kvadruppel), 77, 85 (också kass avslutning). Tråkigt värre, men det var iaf kul att träffa mina kära vänner från Sverige och självklart att mammsen och pappsen var där :) 
Har varit mkt i skolan och jag har stressat sönder, åkt på magkatarr så jag får ont i magen varje gång jag äter, men mamma hade med sig piller så är bättre nu iaf, men inte bra. Hoppas det går bort snart ! Har massa prov i veckan så får se hur dem går .. 
I fredags var vi på Cabo Joes och drack margaritas (iaf jag och mammsen, pappa fick köra). Tjejerna kom även dit senare på kvällen, men var hemma 23.30 för att sova. Lördagen blev det lunch på kinlyes (Jordgubbar, nutella och grädde crepes.. MUMS !! ) och sedan var det fotbolls match och vi golf tjejer fick jobba första quartern och lite in på andra uppe i Captain's Club, var ändå helt okej :) Bra utsikt iaf ! Efter fotbolls matchen gick vi ut allesammans och mammsen och pappsen åkte hem där vid 23. Kul kväll! Har tagit en del bilder men dem kommer upp senare :) 
Idag (söndag) så blev det lunch på Pei Wei och sedan har jag varit iväg och köpt underkläder med mammsen och pappsen och sedan pluggade jag i 4h för att sedan bege mig till red lobster för middag med päronen, Rennet och Eric, mkt mysigt ! Hade en jättesnäll servitör ! Nu är Jamie hemme från sin tävling så vi har pratat ikapp och jag tänkte sova om ngn timme :) 
Puss !

Oct. 06, 2013

Seg uppdatering.. Har varit en del i skolan, som kändes bra innan provet med gick åt pipan! Spelade 18 hål igår och spelade bra (74) och på kvällen så gick jag, Edin, Rennet, rinna, jess och Chelsea till riveras. Blev en drink och massa prat. Även Erics mamma och bror kom förbi :) veckan har verkligen bestått av plugg, golf och sedan såg jag och Edin på Eva och Adam haha.. Nostalgi ! Idag började jag dageb med golf träning med edin och sedan städa rum, diska och tvätta! Mamma och pappa kom hit en dag tidigare så idag har vi ätit lunch på chipotle, badat i deras pool, gått på fotbolls match och sedan åt vi middag på panda.
Dags att sova.. Imorn åker vi till las cruces för att spela in och sedan börjar tävlingen på måndag :)) puss !


SEP. 30, 2013

Hej !
 
Igår pluggade jag massor, men efter lite tankegångar så bestämde jag mig för att ta provet när tjejerna kommer tillbaka från tävlingen. Sov väl 40 min eller så under natten.. försökte sova verkligen från kl 1, men det fanns inte en chans att jag kunde sova. Förmodligen från mina 13 h natten innan ! När jag väl hade somnat var det dags att kliva upp för skola, för att sedan få veta att lektionen är inställd ! Väl tillbaka hemma så ringde jag upp Lina och Calle och pratade en stund på skype :) Mycket mys ! Sen tänkte jag lägga mig och sova, men Rennet var lite nere så jag åkte bort till henne istället för att äta lunch. Efter lunchen åkte jag hem, skypeade med Maximilian en stund innan det var dags att bege mig bort till golfbanan med Rosanna. Kändes bra, hittat spelat känns det som! 75 slag idag, med inga dubblar :) Efter det så kom jag hem och skypeade lite till med Maxi och sen med mammasen och pappasen en snabbis ! Sedan begav jag mig till en lärares office hours 18-20 för att få hjälp eftersom förra provet inte gick bra och jag vill förstå förra provet och det uppkommande provet på torsdag :) Känns helt okej nu iaf ! Väl hemma vid 20 så lagade jag thai mat och det blev gott:) Pratade även med Edin och Natta om allt kalabalik som hände på tävlingen imorse. Coach fick även åka in på sjukhuset efter 18 hål för att han hostade blod. Dem ville såklart ha kvar honom över natten, men icke sa nicke.. han mår bra säger han... ? Nu ska jag mysa med en kopp te och sedan sova innan 23 hade jag tänkt :) Mamma och pappa är nu i San Diego för er som vill veta :) PUSS !

RSS 2.0