Ny sving !

Igår började jag dagen med de lättaste provet jag någonsin tagit, var bara ett skämt. Var väl klar på 3 min? Men de skönt när de är lätt :) Efter provet blev de en kaffe med Rennett som vanligt och snack i över en timme innan de var dags för mig att gå påå behandling. Sen var de dags för träning, och detta träningspass var nog de bästa jag har haft på länge, MEN de var nog inte alla tiders för min rygg att slå så mkt bollar och träna så hårt. Efter träningen så åkte jag, Johanna och Sebbe till Olive Garden för att äta middag och av ngn anledning så fick jag min mat gratis? Servitrisen sa de 3 ggr och jag fattade fortfarande inte varför jag fick de gratis, men tack och bock! Hon fick iaf dricks ;) Efter maten så var de study hall för 2.5 h och även tutoring och sen så begav jag mig hem för att sova tidigt... men de gick inte så bra. Ryggen gjorde för ont för att sova, så låg vaken i några timmar. Imorse gjorde jag en röntgen på ryggen och ja de ser inte 100 ut, och på måndag blir de en MRI. Usch vill inte prata om de. Ska iväg och äta lunch med Johanna och Sebbe om en liten stund och sen blir de 18 hål med den nya svingen.. får se hur de kan gå :)



Puss

Vinst !!

Hej !!

Nu blev de ju så att vi vann hela jäkla tävlingen !!! Vi sköt 293 slag sista dagen, vilket är grymmans! Vi slog Tulsa med endast ett slag, och de var 19 lag med i tävlingen, vilket känsla !



Kom hem sent igår kväll och idag så har jag haft två lektioner. I första gjorde jag ingenting, så jag gick ut och ringde pappsen lite snabbt och sen var de dags för accounting lektion, vilket gick bra :) Börjar få kläm på den där accountingen nu, förhoppningsvis... :P Sen blev de training roomet för behandling och sen åkte jag iväg och tränade i 2h. När jag kom tillbaka från träningen så gick jag förbi training roomet igen för att träffa en doktor med min rygg. Så nu på fredag morgon så blir de en MRI och ngt annat på ryggen. Efter mötet med doktorn blev de en kaffe på starbucks ochstudy hall med Hönapöna och tutoring i accounting. Jag fick även veta idag att jag äntligen ska få tutoring i accounting 2 ggr i veckan, så jag ska verkligen få kläm på de där nu :D Nu är de 2h kvar till Johanna's pöjke kommer hit, så vi ska bege oss till flygplatsen snart :)

Puss !

Dag 1 av tävlingen

Nu så är vi klara för idag... blev uppstigning kl 5.40, frukost, uppvärming, behandling, och 36 hål. Under varvet blev de 8 bananer, 6 äpplen och 8 liter vatten... just nu är mina höfter, ben, knän, rygg och fötter helt döda! Jobbig bana att vandra måste jag ändå säga ! Jag kom in på 82, 80.. så jag är inte nöjd direkt, men slog inte bollen bra och puttade väldigt knackigt. Scoren kunde hade varit mkt sämre iaf. Men hade 7 bunker slag idag och alla var verkligen hur bra som helst! RUGGIGT nöjd med bunkern :D Blev så imponerad av mig själv! Allt från 5m-45m och alla dessa bunkerslag var inom 3m.. dock satte jag bara en av puttarna :P Förhoppningsvis kan jag få till de lite bättre imorn. De var iaf kul att Natta spelade bra! Nu tänkte jag väl i princip sova igen.. är helt slut. Vi slog u 8.30 och blev klara 18.40... USCH ! Vi sköt 304 och 300 som lag och vi ligger på 6e plats, bara 8 slag från första platsen, så de kan ju gå ;) Nej nu ska jag soova :):) godnatt på er :)

Little Rock, Arkansas

Nu har vi spelat in banan. Den är låååååång och så fruktansvärt blöt, vilket gjorde att banan blev ännu längre. Jag slog bollen kasst idag, men efter middagen så ställde jag mig och tränade på rangen med coach så de känns bra nu iaf :) Så förhoppnignsvis så slår jag bollen bra imorn. Banan är rätt svår och tuff, hade varit helt annorlunda om den inte varit blöt. Var sååå kul att träffa Malin, Sofia och Lina igen! Alltid lika kul :) Emelie, Malin, en annan Sofia och Julia var också där.. alltid like kul att träffa svenskar. Jag skrattade så jag grät när jag pratade med Sofia hon är ju för rolig  ! Vi planerer redan inför RM till sommaren :))) Jag uppdaterar imorn efter tävlingen hur de gått. De är också sjuuuuuukt varmt och fuktigheten är inte att leka med, så 36 kan nog blir lite tungt, hoppas att ryggen håller ! De finns jättefina hus vid banan också (vi bor i ett av dem) :)

 





Puss !

På El Paso flygplats!

Nu sitter vi på El Paso flygplats för att bege oss till Arkansas, Little Rock. Igår kväll så gick jag och Johanna på bio och såg 21 jump street. Måste säga att de är den bästa film jag har sett på länge. Jag skrattade så jag grät! Var inte många sekunder som jag inte skrattade, och detta var under hela filmen.. så filmen rekommenderas starkt! Har försökt äta stark mat, eftersom chili är bra för att rensa kroppen. Så jag krigar på med massa vatten och sömn :)  igår så lämnde jag lägenheten 12.20 och kom tillbaka 19.00, mindre kul att vara borta 6h och 40 min för att träna golf måste jag ändå säga.. en fredag.. usch. Jättekul att du följer bloggen Rut, hoppas du tycker om läsningen :) Nu tänkte jag plugga lite innan de är dags att kliva på planet. Ska försöka uppdatera från tävlingen :)

Tänkte även säga Grattis till älskade Calle som fyllde 28 år igår, hoppas dagen var super :) Saknar er!! <3


Sjukling!

Heej !

Efter mina 12 timmars sömn som blev 11h, dock vaknade jag varje halvtimme. De är ngt knas på g med min sömn. Har varit inne på behandling med ryggen varje dag, har stora knutar i svanken som är hemska, men de känns iaf bättre och nu har jag fått en slags stod korsett som jag har när jag spelar golf och de har faktiskt resulterat i mindra ryggont, så de är ju positivt :) 

Provet som jag hade onsdag morgon gick nog okej, men inte hundra direkt. Så idag (Torsdag) skrev jag ett nytt prov, som gick bra tror jag. Jag kunde inte sova denna natt heller, och vaknar upp hela tiden. Inte kul... Sen så var jag snällis mot Johanna som är sjuk, så i tisdags åkte jag över dit med en crape och en läsk. Spenderade säkert 5 h där i hennes säng och pratade med Andreas på skype. Envis som jag är så sa jag att jag inte kommer bli sjuk. Igår kväll började jag få ont i halsen och imorse var de kasst. Så nu hostar jag och har ingen röst, gör ont när jag pratar och sväljer.. sen även ont i öronen, gud så mys ! Men de är väl bara att kriga på, dricka massa vatten, ta C-vitaminer och sova. Jag har inte tid för att stanna hemma, så nu kör vi :) Ikväll så såg jag och johanna på en kass film.. jag var mest arg för att den var så larvig och irriterande, men men :P Nu ska jag ta en dusch och sen soova, inga lektioner imorn :D Bara iväg på behandling!

Bjuder på en "gammal" bild, från januari (?)


Puss !

Hemma i El Paso igen !

Heej !

Nu är jag hemma i El Paso igen, vilket känns både skönt och kasst, för jag hade ju inte tackat nej till en vecka till i Arizona! Så i Arizona hann vi med att relaxa vid poolen, shoppa, jättegod mat, spel, golf, träning, fest, baseball , skratt och ja en massa annat kul :) Absolut helt värt att åka iväg i några dagar!

Nu är de tillbaka till skolan och idag var de jobbigt att gå till lektionerna, men till lycka så var golfträningen inställd.. var endast 6 grader ute och de haglade och blev kasst väder. Om två dagar ska de vara uppe i 23 och sen upp till 30 igen, knasigt väder! Men idag så droppade jag även en klass för de har varit alldeles för mkt i skolan för mig när de finns annat som jag vill hinna med också. Så idag fixade jag även schema för nästa termin och så täntke jag även ta 2 kurser under sommaren =) Nu ska jag gå och lägga mig och sova i 12 h, inga lektioner imorn.. ska bli underbart :D:D Godnatt !

Phoenix, Arizona

Tänkte ladda upp någon bild härifrån men de fick inte så bra. Bilresan gick bra och huset som vi bor i är hur fint som helst ! Idag har vi gått runt på stan och bara haft de bra :) sen har vi ätit god middag och spelat olika spel hela kvällen i princip :)) nu ska vi snart sova och de ska bli så skööönt. Imorn ska vipp en baseball match :D puss

Wooho Spring Break !

Imorn kl 8 så beger vi oss mot staden Phoenix I Arizona ! Dem som åker dit är jag, Corinna och Cooper. Får se hur många dagar vi blir borta, men de blir iaf några :) Ska ta kort, men blir nog ingen uppdatering här förän jag är hemma tror jag, eller möjligtvis från mobilen :) Skypeade med min systeryster imorse! Mycket mysigt att börja dagen med ett långt samtal :) Jag och roomie åt middag på Chili's och sen gick vi på bio och såg Project X, satan vad kul ! Kommer nog aldrig få gå på en sådan fest haha, men jäklar vad kul de hade varit ! :D  Nu ska jag ta en dusch och sedan soooova ! Pusss!


En traning kvar sedan ar de spring break

Tjoo,
Nu sitter jag i study hall och jag behover fa in 58 min for att vara klar med mina timmar denna vecka. Igar sa var de jattekallt och vi hann spela 14 hal, men dem framfor oss vagrade slappa igenom oss sa vi skulle aldrig ha hunnit spela klart. Blev alltsa en relativt kort traningspass, vi var klara vid 5 tror jag. Sen hem och borja gora mig i ordning infor kvallen. Rinna kom over nar jag var klar och de hade jag gjort middag till oss :) Sen gegav vi oss till Cooper, Hunter och Adam for att ta de lungt med en film innan kvallens start. Festen var helt okej, och jag larde mig lite nya spel som var ruggit roliga :):) Kanner mig lite seg efter gardagen, och snart sa ska jag bege mig till min traning :) Jag ar redo for spring break! Aven fast jag inte ska gora sa mkt, men forhoppnignsvis sa aker jag med Cooper och Corinna till Arizona i nagra dagar :) Pusspuss !

Hemgang for mamma och pappa

Hej !

Nu sitter jag i ett datorlab och har precis skrivit ut de sista for en uppgift som ska in om 20 min :) Allt gjordes klart igar, men jag vill lasa igenom. Igar var den riktigt bra traningdag, var valdigt kul. Sen att aven fa lite tips och kanna att de hjalper var ju kanon :) Tranade mest chippning, sen blev de lite langa puttar och aven lite range ( dock inte mkt, nar jag kande att ryggen gjorde sa ont efter all chippning). Fick bra nyheter och de ar roligt att coach ar sa uppmuntrande, aven fast jag blir lite irriterad pa han ibland ocksa haha. Efter traningen blev de storhandel pa Walmart med mamma och pappa. Blev en sen kvall med massa plugg i accounting med David och Rob, men de blev nog okej tillslut. Mamma och pappa aker fran deras hotell om 10 min och borjar sedan deras resa hemmat. Har varit jattekul att ha dem har och visa allt! Har varit lite svart att hinna med allt som jag har velat dock, speciellt i skolan men de loser val sig alltid. Nu ar de dags att plugga garnet, fast jag jag vantar med att borja till efter Spring Break. Vet dock inte vad jag ska gora an pa de.. finns lite olika alternativ, far se vad jag hittar pa. Nu kan jag iaf borja ladda upp bilder och sa i bloggen, dock inte i detta lab ;) Dags att ga till klassen! Puss 

Sista kvaldagen

Har fått några min över nu innan pappa och mamma kommer över. Vi har spelat 2 st kvalvarv för hawaii och första gick okej, ryggen la av i slutet vilket resulterade i dålig avslutning sista 2 hålen. Nästa runda blev spel i 24 sekundmeter, så de var sjukt jäkla mkt vind. Jag slog bollen väldigt bra, vilket låter otroligt med tanke på scoren. Jag vale dock fel klubbor hela tiden, så var kasst! 4 greenträffar.. Slog blandannat en drive på 285m (medvind självklart), var en par 3a som var 150 m och jag slog en j9 över hela greener.. seriöst? Så jag kunde iaf inte hantera klubbvalen bra alls, inte kul. Har ändå lärt mig spela i vind här borta, men inte i storm tyvärr. Dem andra tjejerna hantera allt mkt bättre! Nu ska jag snart bege mig för lunch med mammsen och pappsen och sen blir de sista kvaldagen, jag är för långt efter för att ha ngn chans att åka dock.

Har iaf hunnit med att göra en massa saker, som åka till shoppingcenter med päron, träffat vänner, gått på en toga födelsedagsfest (grekiskt tema, så alla var klädda i lakan!), tränat golf, ätit jättegod mat, spelat kort och bara haft de allmänt bra.

Puss och Kram

RSS 2.0