Done with my Freshman Year!

Hej hej!

Skolan var som sagt slut för min del i onsdags kl 9.30. Efter den tiden har jag umgått otroligt mkt med Josh. Hela dagarna faktiskt..
Fått alla mina slutbetyg för denna termin, resultatet blev följande :

English Composition II (132-01)  = B
Microeconomics                          = B
Music Appreciation                      = A
Principles of Accounting I             = A
College Algebra                          = B

Är mkt nöjd med hur de slutade :)

Igår var de massa tårar med att säga hej då till folk. Att säga hej då till älskade Sam var absolut svårast utan tvekan. Känns otroligt konstigt att sitta i vårt rum nu, när hela hennes sida är tom =/

Har under de senaste dagarna fixat en hel del med pappren till UTEP också, så allt är i rullning :)
Igår var vi (jag, Josh, Memo, Drew och Potter) ute och klubbade i knoxville. Fanns många där som vi även kände så de var kul. Var väl lite drama som vanligt, men de löste sig. Nu sitter jag och har så mkt tankar om hur jag ska göra.. när ska jag åka hem ? Vi får väl se vad besultet blir om ngn dag eller så.

Nu ska jag fortsätta packa mina saker för snart plockar Josh upp mig :)

Pusspuss

Andra dagen av finals !

Andra dagen är förbi. Jag sitter ännu en gång i källarlobbyn och pluggar. Nu är de bara en final kvar i College Algebra som är om mindre än 6h, vilket betyder att om 7.5 h är jag klar med mitt Freshman Year ! :D

Fick några betyg idag.. min micro final idag gick helt okej. Alla betyg borde vara inne imorn efter middag eller på torsdag :) Som de ser ut denna termin så har jag förtillfället fått dessa slutbetyg:

English Composition II (132-01)  = B
Microeconomics                          = B
Music Appreciation                      = A

Idag efter min final så hade jag mötet med coach. De gick faktiskt över förväntan och efter mötet gick jag runt till tjejerna i laget för att berätta om mitt beslut. Känns iaf bra att äntligen få berätta för dem ! Sen så tog jag en tupplur på 2h och sen spelade jag MARIO KART med josh i 2 h hahah. Var jättekul! Jag har ju tappat bollen där iaf kan man väl säga.. är inte så het som jag trodde att jag skulle vara, eftersom jag och Jeppe alltid spelade när vi var små, eller så var jag väl aldrig bra haha !? Sen har jag suttit och pluggat matte med Clint resten och kvällen. Tänkte faktiskt gå och lägga mig ikväll.. inte vara uppe hela natten :) Jag ska väl räkna matte en timme till ungefär :)

Puss och kram !

Första dagen av finals

Första dagen av finals är avklarad... På accounting provet blev jag i princip våldtagen, iaf på multiple choice delen. Vi får väl se hur de slutade. Engelskan kändes okej först, men de är så svårt att få vad du ska skriva om och sedan ha lite mindre än 2h att skriva en uppsats på 750+ ord och ha en work cited page och citat som inte ens är inräknade. Betygen kommer vara uppe imorgon (idag på eftermiddagen).

Denna dag har varit rent ut sagt snurrig. Sov 5 h natten mellan lördag och söndag. Tog en 10 min nap på söndag kväll och körde sedan en all nighter. Så jag gick raka vägen från pluggandet till frukost. Hade mina finals och efter dem var klara (runt 15) gick jag och la mig och sov. Både Sam och jag vaknade lite efter 19 och vi ville ha frukost, så vi åkte iväg till cracker barrel för att äta en god frukost (dem serverar frukost dygnet runt). Kom tillbaka runt 21.. fixade i ordning mina flashcard för min final som är idag om några timmar. Sen begav vi (jag, fredrik, thali och ida) oss till kyrkan för att plugga till midnatt. Vi satt väl mest och pratade.. inte så smart, men dem serverade allt möjligt där inne, så jag slängde i mig lite kaffe. Vid 1 så plockade Josh upp mig och Sam för att åka till huddle house för att dricka några koppar kaffe.. kom tillbaka runt 2. Nu är klockan nästan 5 på morgonen, och min microeconomics final är kl 8, så om 3h. Känner mig stressad, men jag borde faktiskt kunna en hel del redan. Ska bara gå igenom mina 500 flashcards haha..

Jag är iaf otroligt avis på Sam som ligger och sover, jag sitter nere i vår andra lobby.. helt själv. Efter min final så har jag ett möte med coach (kl 11), då jag ska meddela om hur jag gör nästa år. Nervöst, men om ngt händer så stämmer jag väl honom bara? haha

Sen så hade jag fel om att vi inte skulle till nationals.. vi får veta på torsdag om vi går vidare eller inte. Så vet tyvärr inte om jag kommer hem tidigare än 25 maj. Jag har verkligen vändt på dygnet här borta..

Nu tillbaka till min bok och mina flshcards :) och BTW för er som inte vet vad är en final är så har du ett prov som oftast är värd 20 % eller mer av ditt totala betyg, och provet är på allt som du har lärt dig genom kursen, så i princip en hel bok. JÄTTEKUL :)

PUSS

FINALS !!!

Heej!

Nu sitter jag här och pluggar i full rulle! Om mindre än 2 h så är min första final och inte nog med att jag ska ha en final så ska jag ha TVÅ! Nu har jag lite smått panik, men jag är nog klar med accounting om ngn timme, men sedan måste jag ju läsa inför engelskan.. usch vad de ska vara jobbigt. Sen har jag två finals kvar.. en på tisdag och en på onsdag, båda kl 8 på morgonen. Nu kommer jag ju vända på dygnet rejält.. sova på dagarna och plugga på nätterna. MEN nu är de ju faktiskt så att jag är nästan klar med mitt första år på college! Kan ni tänka er att jag faktiskt lever den dröm som jag har haft sedan jag gick i 5an? Jag vet mycket väl som ni att drömmen om att åka över hit försvann ngt år, men den kom tillbaka. Jag är väldigt glad att jag tog beslutet och jag har lärt mig mycket om mig själv som människa och om andra människor och deras kultur. Livet har inte alltid varit lätt, men jag har verkligen funnit vänner för livet. Vi får se hur de kommer att gå att lämna dessa människor, men de är precis som mamma säger.. du kommer träffa nya människor vart du än vänder dig genom livet och sorgligt nog kommer du lämna många också. Men de finns enormt mycket positivt från denna upplevese och nu lever jag ju faktiskt min dröm som jag haft sedan jag var en plutt. Jag kan knappt tänka på de själv att jag faktiskt är klar med mitt första år på college på onsdag (4 maj) 9.55 (15.55 er tid). Tiden går så fort!

Snart ses vi där hemma igen :) Puss och kram!

RSS 2.0