Apr. 29, 2013

Hej,

Helgen har passerat och imorn är det måndag igen. Fredagen var relativt lugn.. Jag och Edin åt mat och tog en drink på cabos. Sen hade marissa fest, men jag drack inget mer under kvällen utan tog det lugnt :) i lördags (igår) så såg jag mest på tv och bara latade mig under dagen, väldigt skönt ! Sen så gick jag, Edin, rinna, Cooper och Craig till cabos och sen gick vi minus edin till min lägenhet en liten stund och sedan gick vi till tre olika barer :) riktigt kul hade vi :D när barerna stängde gick jag över till några kompisar i dormen :) idag blev de tidig uppstigning vid 8.30 för att åka iväg på ett hund lopp kan man säga.. Hur många olika hundar som helst och vi skulle gå 3km med dem :) myspys ! Sen så hade jag och Edin community service där vi samlade pengar till animal rescue. Efter det så åkte jag till starbucks för 5 h för att jobba på ett grupp projekt.. Mindre kul. Sen så bestämde sig jag och Edin för att gå på bio kl 19.30.. Och herregud säger jag bara ! Vilken bra film!!! Mamma och pappa, en måste se film ! Tror ni skulle gilla den :) "Olympus has fallen". Nu ska jag sova :) puss puss


Apr. 26, 2013

Hej,

Scorerna blev 77,77,79 under conference och det kändes bra :) skönt att avsluta med en bra tävling! Hade riktigt kul på första flighten hem med SMU och på andra flyget såg jag på en film med natta. Kom tillbaka sent runt 1 och gick inte på 7.30 lektionen, eftersom jag hade en lång dag framför mig med plugg inför mitt accounting prov som jag har imornbitti. Så idag har jag pluggat hela dagen, med lite småbreak för lunch och middag. Tänkte försöka göra uppgifterna en gång till nu och sen kliva upp vid 7 och göra dem en gång till... jag kom på idag att jag hade fått en email om att att paket hade anlänt den 18e runt 23 på kvällen och så glömde jag bort att kolla den 19e och vi åkte iväg den 20e! Såå blev jätteglad när jag kom till minnas paketet ! Alltid bästa paketen :D tack så mkt !! Puss på er !


Apr. 24, 2013

Hej,

Fint väder, lite blåsigt bara :) blev 77 första varvet med 14 greenträffar och lite problem med puttning.. 4 st 3 puttar, men ändå nöjd :) andra varvet också 77 slag men med 7 greenträffar.. Slog en dålig drive som tyvärr kostade mig en dubbel, men kändes som att 77 var bra idag också :) dags för att sova :) puss !


Apr. 21, 2013

Hej,
Nu är vi framme i Alabama ! Bor på samma hotell som förra året, bra väder. Lite svalare.. Runt 21-25 grader. Historia provet gick väl okej. Igår så var jag iväg på fest hos Eric.. Mycket kul att träffa alla innan vi begav oss imorse. Gick väl och la mig 4.20 och klev upp 5.40 för att packa :P så nu ligger jag i sängen och tänkte sova.. Klockan är 20.40, men endast 19.40 i el paso :)) Godnatt ! Puss


Apr. 18, 2013

Godmorgon,

Tisdag blev det mer träning och en trött dag i skolan. Läxor och uppgifter som vanligt på kvällen.. Onsdagen så blåste det storm. Blåste över 40 mph (20 m/s) och gusts på 65mph.. Var rätt hemskt! Sand i ögon.. Andades väl in 4 liter också.. Var på ett hål där vi la oss ner till små bollar på fairway för att det kom sandstormar.. Såg inte ens natta som låg 10 m ifrån mig pga sanden, usch säger jag bara! Såg inga berg eller ngt för att det var så sandigt ! På kvällen blev det historia plugg sen middag på chilies med gage, Chris och Edin. Nu är klockan 5.35 och jag tänkte plugga historia innan provet. Puss!


Apr. 16, 2013

Hej,

Måndagen avklarad.. Var en turbulent natt söndag till måndag. Marissa hade lite folk över, men hon drack inget.. Hennes pojkvän gjorde det dock. Jag gick och la mig 23.30 och väcktes vid 2 av en gråtandes marissa som knackade på min dörr. Hennes kille har då varit dum och jag satte mig ner och pratade med henne till 3.30 och den bestämde jag mig för att köra hem hennes kille, nu ex kille. Så kom tillbaka runt 4.15 för att sen fortsätta trösta marissa och försöka få henne på andra tankar genom att hjälpa henne med hennes accounting till 5.15.. Sen gick vi och la oss och jag fick upp 5.40 för att plugga finans inför provet. Tuff natt ! Provet kändes bra, sen golfträning.. Inte 18 hål ! Utan slå bollar och chippa i 4.5 h... Väl hemma från träningen blev det lite accounting med Edin och sen födelsedagsmiddag för Danielle på chilies. Sen hem göra klart accounting homework och quiz som var due 23.30.. Sen göra en marketing läxa, nu dags för sömn.. Ska upp om 6.5 h igen, kulis ;)
Puss !


Apr. 15, 2013

Hej !
Helgen är avklarad :) helgen har varit rolig, har umgåtts med mina vänner en massa och bara tagit det jättelugnt ! Mkt efterlängtad helg :)) imorn börjar jag morgonen med en exam i min andra klass (finans). Hemma om mindre än 50 dagar :D lägger upp lite bilder på god mat också :D chipotle och knäckebröd med ägg och kalles, mumma !! puss


Apr. 12, 2013

Hej !

Internet under tävlingen var sämst, så gick inte att uppdatera. Blev 80,83,78 i scorer. Laget slutade 8a av 19 lag. Träffade på Lisa Persson och Amelie Buhl där så det var kul iaf :) har inte träffat Lisa sedan jag gick på Cumberlands ! Grymt att se henne igen :)) väl hemma från tävlingen så blev det till att plugga management inför min exam som var imorse. Blev en lång natt, men fick 28/30 rätt så 94%, jättenöjd ! Idag har det varit plugg och mera plugg.. Riktigt trött är och har jag varit. Imorn har jag ett bokförings prov och det känns inte bra för fem öre tyvärr. Det är för mkt information, det är verkligen kasst att vara iväg på tävlingar och missa så mkt som vi gör :( får hålla tummar och tår imorn/idag! Träningen är inställd iaf, så efter mitt prov så ska jag gå och lägga mig och sova sova sova... På kvällen är det spring ball så killarna spelar en fotbollsmatch så det ska bli kul iaf :) hade även ett efterlängtat samtal med syster idag :)) puss !


Apr. 11, 2013

Hej,

Grymt fint väder i Arizona, lite för varmt.. 33 grader igår ! Banan är lika fin som förra året, men lång och idag ska det blåsa 50mph som är storm.. Hoppas att det kommer vara spelbart! Det är väldigt mkt vatten här så bollen kan väl blåsa var som :P finns live scorering! Cowgirl classic heter den :) puss !


Apr. 07, 2013

Hej,
Blev en 84 på marketing provet, så okej. På fredagen så spelade vi 18 på el paso från blått. Efter det så åkte jag och Edin till tara thai för middag. På kvällen så blev det lite fest. Idag så åkte vi 15.30 till Phoenix, Arizona. Imorn är inspelet kl 13.30 så vi får sova en stund imorn! Började dagen med ett mkt efterlängtat samtal med min syster också :))) tänkte sova nu! Puss <3


Apr. 05, 2013

Hej, nu är jag tillbaka! Dålig uppdatering, men har varit så mkt att göra. Var helt underbart att ha mamma och pappa här! Fick en massa gnoss, åt mkt god mat, ta det lugnt, åka linbana, spela golf och shoppa :)
Dem åkte i måndags till Florida och jag fick massa att plugga. Fick tillbaka historia provet idag, gick bra :) fick 117/100 för fick extra poäng. Sen har det varit uppgifter hit och dit och idag hade jag marketing prov. Får väl se hur det gick sen.. Efter golfen idag så åt jag middag med rinna och rennet och nu har jag tvättat tre maskiner och väntar på torktumlarna... Sen ska jag sooooova ! Ska bli så skönt :D puss !


RSS 2.0