March, 30. 2014

Hej !

Tävlingen som alla säkert såg gick ju inte så bra. Svinkallt, blåsigt, lerigt och blött. Banan är ju rankad 38nde svåraste banan i USA, men har ju ändå spelat okej där innan (fast i bra väder). Alla mina ronder räknades iaf. 88,79,87 blev det och dem andra hade Camino 78,73,80 Alisa 77,83,87 Edin 91,80,88, Amber 91,83,88, så var inga bra scorer förutom Camino. Coach mådde dåligt hela tävlingen, så han såg vi inte mkt av och Rosana var inte med på denna och hon ska inte vara med på nästa tävling heller. När vi kom tillbaka har det varit massa plugg och mer plugg.. igår så pluggade vi massor och sedan gav vi upp och köpte vin istället. Blev en fest med bara jag och Edin som spelade massa gamla svenska godingar som vi sjöng (skrek) till, sen hördes det ut så flera kom upp.. Alisa, Camino, Freddie, Manolo och Petr.. sen även AK och Kristine kom förbi en stund. Jag låg och sov vid 00 och Edin kl 22.. vi ville ändå komma i säng i tid eftersom vi skulle upp idag och plugga vidare. Sååå ja idag har det pluggats vidare, har varit segt.. men nu känns det lite bättre inför proven, men inte bra än. Åt lunch med Edin, Camino och Alisa på El taco tote, mucho gott. Sedan när jag kom hem så fick jag ett samtal från mor min, vilket var väldigt välbehövligt! Saknar mina föräldrar nu när coach är som han är.. usch. Vi kanske slinker iväg på bio ikväll, men vi får se hur det känns då. Båda mina prov är på onsdag, varav Edin bara har ett, skönt för henne iaf ! :P AVIS haha! Nu kör vi vidare.. PUSS

March, 22. 2014

Hej!
 
Nu är vi i Little Rock, Arkansas för vår tredje tävling. Tråkigt när Malin inte är här längre, men vi ses när jag kommer hem iaf =) Det ska vara mellan 10-14 grader mitt på dagen alla dagar, plus lite regn här och var.. så kan bli en intressant tävling. Veckan som gått så har det varit väldigt mkt plugg, hade ju 3 prov i veckan. Dem alla kändes bra så är inte orolig iaf.. sämsta resultatet lär inte vara sämre än ett B. Mkt tankar som går runt under dagarna med golf och skola. Vill så gärna bara åka hem, men försöker samtidigt njuta av att vara här men är lite svårt eftersom det blir så mkt plugg. Har inte så mkt tid över till att göra ngt kul eller ens hinna umgås med Rennet eller Rinna. Golfen är slut om en månad och då förhoppningsvis får jag mer fritid! Är inspel imorn, tävling måndag och tisdag :)
 
Puss !

March, 15. 2014

Hej !

Bara 2 månader kvar tills folket kommer hit, längtar ihjäl mig ! Hawaii var kul, men lite långt för att vara borta i 4 dagar tycker jag. Sköt 80 med 4 greenträffar så slog bollen kasst men den kom ju fram iaf.. Sen 75 ( samma dag ) med 8 greenträffar. Sista varvet en 85, blev klockade så blev stressad tyvärr.. Dubbel, båget, trippel sen släppte hon oss och avslutade borde när hon gick. Spelare en fyrboll på 4 h och en kvart så vet inte ens varför vi blev det och vi fick vänta över 30 min på resten av lagen. Så onödigt att bli stressad. Slog inte bollen bra med kunde iaf fått ihop en 81 kanske, Inge dubblar första två varven så det var kul :) igår var det plugg hela dagen och idag detsamma. Nu tänkte vi gå ut eller ngt eftersom det firas s:t Patriks day. Sen upp och hel dag med plugg imorn också. 3 prov i veckan som kommer. Puss !





















March, 7. 2014

Hej,

Glömde till och med att skriva om min födelsedag i förra inlägget! Fick massa fina presenter från mina nära och kära :) den här veckan har varit bättre, men fått tillbaka ett prov som inte alls gick bra, men får försöka kriga på bättre nästa gång. Ingen som gjorde bra ifrån sig iof, inga A, 4% B (vilket är 2 personer), 27% C, 34 % D och 35% F.. Så 69 % av klassen gjorde dåligt ifrån sig.. Jag fick D. Läraren kanske borde tänka efter om det är så få i klassen som gör "bra". Aja :)
Veckan är klar och idag efter träningen så blev det packning och en film med Edin. Nu ligger jag i min säng och ska läsa lite i min bok tills jag blir trött. Vi flyger till Hawaii imorn kl 12.30, ska mötas där 10.45, så är skönt att sova till  9.30 eller så iaf :) igår var jag iväg och åt  middag med Rennet, rinna och Jess.. Var lite kul att hinna träffa dem iaf :)
Tänker på er där hemma.. Ska bli kul med Hawaii men kan inte slå bollen, har noll självförtroende.. Så kan gå hursom! Förra helgen btw så var vi iväg och gjorde community service, ngt som heter projekt move där vi får en uppgift som vi ska hjälpa samhället med. Förra året eller året innan när mamma och pappa var här så plockade vi tex skräp vid gränsen till Mexico i ett slumkvarter. I år så var vi ca 25 atleter som skulle göra om en övervåning till ett program som hjälper människor med budgets osv.. Fick en liten shock när jag såg hur det såg ut, aldrig sett ett så skitigt golv i mitt liv! (Lägger upp en bild på det).. Så vi målade om alla väggar, dörrar, lister, trappa och flyttade möbler och sedan göra rent golven!! Var två stora rum.. jobbigt men ändå kul. Massa prat och skratt ! 
 Lägger upp lite blandade bilder.. Indisk mat, lite födelsedag, golf, äckliga golvet  osv.. Puss puss 







Mars. 2, 2014

Hej !

Nu har det gått en del tid igen. Har varit en hel del i skolan och utöver det också. Väldans glada nyheter är ju att jag har blivit moster till sötnosen Lexie :) Jätte glad att alla 3 mår bra och att dem är hemma i lägenheten nu :) Har verkligen varit det mest positiva !! Blev super exalterad och satt som på nålar här borta!
Sen har väl allt annat gått upp och ner i vågor. Skolan går inte så himla bra, livet känns sådär, golfen känns blä. Försöker hitta motivationen till allt, men är väldigt svårt. Känner mig otroligt ensam och vill bara att Max ska hålla om mig. 74 dagar känns så långt borta tills familjen och Max kommer hit, men försöker kriga på. Känns lite tråkigt att skriva här när jag känner mig så nere bara. Vill bara bli klar med skolan. Ska fixa mitt schema för sommaren på onsdag, så hoppas det känns lite bättre då och att proven som jag får tillbaka är OK. Vet att det handlar om en mindset att jag måste vara med positiv, men är så himla svårt när jag känner mig så ensam. Hoppas på en bättre vecka! Puss

RSS 2.0