Dec. 15, 2012

Klar Klar Klar Klar med skolan ! Sitter på flygplatsen, planet lyfter om 50 min :))


Dec. 14, 2012

Hata hata hata hata hata finals.... Blääääääää!!!!! Tänkte gå och sova i 5h och sen upp och plugga igen :(:(:(:( borde plugga dem 5 h också men jag är för trött !


Dec. 13, 2012

Hej,
 
Idag skrev jag min final i Matte kl 10. Vi fick 2h och 45 min på oss, men jag gick efter 1h och 40min, kändes inte som att jag kunde göra så mycket mer. Får hoppas på de bästa... jag skickade ett email till läraren och frågade om de var möjligt att få betyget innan den 24 Dec, skulel ju vara en sådär julklapp att veta att jag tappade mitt B och fick ett C liksom :P Efter den så såg jag på massa julkalander avsnitt som jag missat och sen så skrev jag klart min uppsats i historia som ska skrivas i klassrummet + multiple choice. Så måste börja memorera uppsatsen...
Är inne i ett depp humör, men de är ju som de är.. försöker bara hålla ut dessa dagar, sen är de hemgång. Just nu vill jag bara åka hem och ligga i min säng under täcket. Känns som att jag alltid kommer in i dessa depp mood när de är nära till finals... blääää!
 
FINALS SUGER !

Dec. 12, 2012

Har varit en full dag med matte.. Grymt trött tjej nu så ligger i sängen och ska sova. Upp imorn runt 7 och plugga lite till inför min final som är kl 10. Blev iaf tara thai till lunch så de var positivt med dagen!
Är lite orolig över att några julklappar som jag har beställt inte har kommit ännu :( vet inte hur jag ska göra om dem inte dyker upp :( men men

Godnatt


Dec. 11, 2012

Hej,

Har varit ute och flängt mycket och har inte riktigt prioriterat bloggen. När vi var i Turkiet så blev de inte mycket bloggande även fast jag hade tid, men de blev bara en slappar vecka. Mycket relax och jag bara tog de lugnt :) Vi hade de grymt!
Igår kom jag tillbaka efter lite mer än 39 timmar av resande.. de bästa var när jag la mig i min säng hemma (i hollywood), helt underbart ! När jag kom fram så lämnade jag mina saker och åkte till en kompis, sen nästa dag (idag) så åkte jag till Rennet och åt lunch på Pei Wei och sen så gjorde vi vår biologi final. Efter de så åkte jag hem och sov i 3h.. trött tjej, sen hade jag tutoring i matte i en timme och sen åkte jag hem. Nu är de ca 10 pers i vår lägenhet och dem har bakat massa kakor, vi skrattar och har de bra :) Ska väl sova inom 30 min så jag kan sova ut och sen upp och plugga matte hela dagen :)

Puss !

Dec. 03, 2012

Hej :)

Kom fram till Turkiet till slut. De tog många timmar och 5 flygningar, men de gick bra :) är jetleggad, men de känns okej. Första dagen spenderades vid poolen, god frukost, lunch och middag sen blev de spel som airhockey, hammerhead ( sånt som vi spelade på finlandsfärjan när vi var små, jag har rekordet nu hehe!) och bowling ( ja dem har 4 banor på hotellet !!) blev också lite plugg och en nap. Idag började vi sagen med en grym frukost och sen skulle de bli golf, men varit kasst väder. Vi tränade lite och nu är vi tillbaka på hotellet kl är bara 11.30. Ska äta lunch och sen ner till spa och bada och ta de lugnt :) blir nog även biljard och annat ikväll :) hittills varje har vi lekt med kattungar också :)) pusss


RSS 2.0