Aug. 30, 2013

Första veckan är klar som en sista års elev ! Tiden går fort :) vi har fått alla våra kläder för den a termin, men har inte tagit ngn bild på dem än. Får bli om ngn dag :) allt är nu uppackat och klart förutom alla saker som ska upp på väggarna.. Behöver imorn för det, den får det bli en bild :) mitt rum var rent på bilden som jag la upp tidigare bara för att jag inte flyttat in några saker än.. Inga alls :P imorn är första kvalen iaf.. Får se hur det går! Spelade 9 hål idag och det kändes mkt bättre än förväntat. Puss


Back in El Paso

Tillbaka i el paso vilket betyder att bloggen ska igång igen ;)

Rinna hämtade mig på flygplatsen, jag somnade väl runt 1.30. Sen lektion kl 9.. Var pigg iaf :) en bra lärare och en sådär, men båda kan engelska !
Håller på att packa upp fortfarande, försöker hålla på 1-2 h om dagen så förmodligen imorn är det klart :) har möblerat om rummet så det känns större :)) så dess dagar har innehållt flyttning, uppackning, träffa golftjejerna och även den nya (Alisa), träffat rinna och Rennet lite snabbt, mkt prat med roomie (Jamie), varit till doktorn för att kolla örat efter grus och ja det fanns lite grus där :P, haft lektioner, hämtat edin från flygplatsen, handlat mat, har säkert glömt ngt men men :)
Puss !


RSS 2.0