Trött dag (=

Trött tjej idag från gårdagen bravader. Men måste ändå säga att igår/imorse så åt vi på what-a-burger och de var ju faktiskt sjukt gott så de får de bli istället för donken nästa gång ;) Idag vid 13 så mötte jag upp min lärare i engelska så att han kunde läsa igenom vad jag skrivit i kurser som ska läggas upp på websidan. Efter 2 h på starbucks så kom johanna dit och vi begav oss till kinlyes för att plugga vidare. Där försökte jag leta rätt på 10 st frågor från en review till mitt communication prov på tisdag. Jag fattade inte att jag kunde läsa kapitlet två ggr och ändå inte hitta svaren! En fråga tex om non-verbal communication och så läser jag om de, men jag hittar inte svaret. Blev trött på att känna mig puckis så vi begav oss till campus. Väl framme i lägenheten upptäcker jag att jag läst fel bok.. hur är de möjligt ?!?! Brast ut i skratt iaf :P Båda är om communication, men en är för engelska och en för min public speaking communication klass och ändå så handlade just de kapitlet om samma saker i båda böckerna ! Tog mig en prommis till Emma för att göra de sista frågorna tillsammans och de gick iaf bra, var mycket lättare med rätt bok ;) Sen efter lite mer plugg så skrev jag klart min UNIV som ska in imorn (3000 ord), måste tyvärr ändå skriva 3000 till till onsdag.. uschabuscha.. hemsk vecka framför mig, men men en dag i taget. Tänkte bjussa på lite bilder från halloween festen som jag tagit från johannas blogg´, eftersom jag av någon anledning inte tog några bilder :P haha


Jag, Johanna, Marie och Carro på festen

Golftjejerna minus Natta (i lägenheten innan festen)

Jere, jag, Johanna och Ross (två golfkillar)

Puss puss !

Halloween

Hej !

Igår hittade vi en lapp under dörren



Var ju bara lite för kul :P Vi fick inte veta vem de var dock eftersom personen inte fick möta upp oss haha

Halloween festen var jättekul, en riktigt stor fest i ett sjukt stort hus ! (bilden är tagen i en av lägenheterna)


Finns mkt att säga, men allt ska väl inte komma upp i bloggen ;)

Puss !

Dagarna som har passerat

Dålig uppdatering, men har haft så mycket att göra så bloggen har haft en lägre prioritering :P

Tävlingen: Tävling gick ju rätt så kasst med 80,81,82. Greenerna var supertuffa ! Att träffa Josh var underbart :) Och han hade tom köpt en berlock till mitt pandora armband. Han sa att jag hade sagt när vi började träffas att alla berlocker betyder något :) Han köpte en ängel med ett hjärta. Det är den mellan fisken och kaninen ..





Kändes iaf jättebra att träffa honom och nu ses vi igen om 25 dagar så de är ju ingenting! Ska bli så kul att gå på en riktig thanksgiving middag, vilket upplevelse :) Sen så träffade jag Malin Lundberg på tävlingen och de var också superkul ! De var även andra svenskar där som Sofia Björkman och de var så roligt när jag såg henne för hon slängde sig ur deras van och gallskrek :D Vi som vanligtvis bara ses en gång om året, fick nu ses igen =) Emelie Westrup och Lina Svensson Lagergren var också där :) Massa svenskar !





På hemfärden inträffade lite tokigheter, men de behöver vi inte prata om. Vi fick även spring efter vårt sista varv i våra golfkläder och golfskor eftersom vi var sena till bussen på morgonen, inte kul :P på flyget hem hände ngt med min nacke så den kunde inte vridas åt höger på onsdagen eller torsdagen vilket resulterade i träffar med kiropraktorn båda dagarna. Nu är den helt okej igen, men inte hundra. Igår så åkte jag och Johanna även och köpte halloweenkostymer! Helgen ska bli kul :) Har dock massor i skolan, men de löser väl sig. Vi gick också på bio igår och såg footloose och den var bra, kände mig jätteglad när jag gick ut från bion :) Sen så behövede jag inte träffa kiropraktorn idag så jag fick sova ut imorse, SKÖNT !

Har precis haft ett långt samtal med syster och Calle som var väldigt välbehövt ! Om ungefär 30 min är de dags för plugg på Kinley's :)

Puss !


Veckan är äntligen över !

Hej !

Nu är veckan äntligen över, och en del som jag oroade mig över igår var toklugnt idag :) Denna vecka har vi i princip som alla andra veckor spelat 18 hål varje dag. Jag har börjat spela bra golf.. Måndag: 76, Tisdag: 75, Onsdag: 74, Torsdag: 73 och då trodde jag att jag skulle skjuta 72 idag, MEN ICKE... de blev en 71a istället :D:D haha

Efter träningen så åt vi på kinleys, sen har jag tvättat en jäkla massa och fixat och donat. Sen gick jag även över till grabbsen ett tag :) Fick ett paket från kära mamma och pappa för någon dag sedan och här kommer en bild på de



Det lilla monstret sitter på min bag (= Nu tänkte jag bege mig till sängen för jag ska nog upp 5.45. Tänkte hinna duscha och fixa de sista innan vi åker och vi har samling 6.45. Om typ 14 timmar får jag täffa Josh :D:D

Puss och kram!

Krångel

Gick på 73 slag idag. Livet borde vara på topp, men nu känner jag bara blä. Hur kan något så enkelt bli så krånligt? Nu vill jag bara träffa Josh så att jag kan bli på bra humör. Håret blev bra, tror jag. Godnatt


Ny dag, nya tag

Dagen började med en tripp till kiropraktorn. Han knäckte nacken åt båda hållen och även ryggen, gud så mycket de låter ! Sen gjorde han den där mag grejjen igen på diafragman.. jag skrek. Har iaf fortsatt att hicka, känns som att atleterna nu vet att de är jag som är tjejen med hickan :P Presentationen som jag hade förberett mig för idag blir nästa vecka på onsdag av någon anledning, men men jag är iaf redan klar för den så de är skönt. Inget speciellt hände i min UNIV-klass och sen var de dags för lunch, samtal om livet på college och hur tufft de verkligen är och annat där till. Sen var de dags för golf 18 hål på den andra slingar på Fort Bliss som jag inte har spelat. Den var rätt kul och kort, jag kom in på 74 slag :) Puttningen är verkligen tillbaka, hade en svår putt idag som blev en 3-knack men annars så är den bra !
Efter träningen var de dags för middag och study hall. De är så mycket oväsen där inne så att plugga går icke, iaf inte för mig, men jag behöver ju mina timmar så jag satt där.. tråkigt värre. Även fast de blev en hel del skratt från svenskarna sida och folket runt glodde lite på oss eller försökte härma vad vi sa haha :) Sen till albertsson för att handla frukost, och sen hem och plugga. Jag har nu gjort klart min presentation i communication som är imorn kl 7.30 och jag är först ut.. så nu tänkte jag träna på den och kolla så att powerpointen stämmer och sedan ta en dusch !

Herregud vad dagarna går fort när de är mycket att göra ! Fick även ett paket idag fråm mammsen och pappsen :D TACK SÅ MYCKET ! Endast bra saker och mamma.. godiset var jättebra :) Min kamera ligger i golfbagen dock så får ta en bild på de imorn eller någon annan dag och lägga upp. Lördag närmar siiig :D YAY !

Imorn så ska jag kirra mitt hår efter träningen, hoppas de blir bra.. är lite nervös ! Lägger upp en gammal bild på mig och Johanna när vi är såå korta, eller så är de ju han som är 2.11cm lång :P Blir alltid så glad när jag ser bilden :)





Puss !!


YAY TENNESSEE

Heej,

Vår qualifying är nu klar, rondan blev på El Paso och inte Coronado p.g.a att Coronado bara hade 9 hål öppna. Jag spelade stabilt hela varvet och vet ni vad? Min puttning är tillbaka :) Jag kom in på 75, Johanna 75, vilket gjorde att de skiljde ett slag eftersom jag var i ledning med en inför detta varv. Kollade rätt ofta på mobilen under varvet för att titta på en bild på Josh för att få inspiration varför jag verkligen ville åka till denna tävling. Så nu så ska jag ÄNTLIGEN få träffa min pöjke om 3 dagar :D YAY ! Superglad tjej :) Nu har jag bara massa skola kvar innan helgen är här. Jag har iaf fått en hel del gjort och de enda jag har kvar är en exam imorn (möjligtvis en till på fredag också) och en presentation till imorn.

Imorse hos kiropraktorn så knäckte han allt i min kropp, usch.. men de blir väl bra tror jag, och hoppas jag! Han var väldigt knäpp idag, eftersom jag var föskyld så skulle jag ställa mig upp och så kände han på min näsa med en hand och drog i min arm med sin andra, sen så höll han på halsen och gjorde samma sak och så sa han, Emma du har steptokocker.. Jag dog ju av garv hahah.. Mupp och tönt :P

Nu sitter jag i min UNIV-class, jag vill bara vara klar så att jag kan åka iväg och träna och sen göra allt som ska göras för imorn :)
Har även fått tillbaka alla min midtermsbetyg nu och de ser ut följande: 
Engelska Workplace writing:   A
UNIV- Entrepreneurship:         A 
Business Communication:       A
Filosofi:                               B-
Psykologi:                          C
(I Psykologi  har jag missat ett prov tyvärr och jag försöker fortfarande få skriva provet, vi får se om de kan lösas eller inte. Han är envis, men om jag får skriva provet så kan jag nog iaf få upp betyget till C+ eller B- tror jag :)


Puss !


Qualifying och schema !

Tjoho,

Idag var kiropraktorn bara 35 min sen... YIPPI, nej men blä säger jag bara. Han tog iaf hand om mig denna gång och han sa även att min diafragma är contracted (?) och nerverna som kontrollerar hicka sitter tydligen på den så de är därför jag hickar. Han gjorde någon behandling, så där inne låg jag och skrek.. USCH!

Sen var de dags för lektioner och annat kul.. not. Sen Lunch på salad creation och qualifying på Butterfield. Jag spelade stabilt första 9 tyckte jag, med någon bogey och någon birdie (36 på par) sen sista 9 gjorde jag lite knasiga slag som gjorde att de blev några bogeys och jag missade korta birdeputtar, men men gick iaf 40 sista (+4) och kom då in på scoren 76, är faktiskt nöjd. De blåste även mycket och jag höll väl bollen i spel. Scorerna idag var jag 76, Johanna 77 och Nathalie 80, så de är fortfarande nära mellan oss alla :) Så ett varv kvar på Coronado imorn som jag bara spelat en gång och den är tuff så vi får se hur de går. Jag vill ju så gärna åka så att jag kan få min lilla pöjkes armar om mig jue, även om de bara är för en dag ! Försöker vara fokuserad, men jag saknar honom så mkt ju !



Men nog om de.. jag begav mig sedan till study hall för att fixa mitt schema för nästa termin. Kurserna är följande:

Math 2301                                        7.30-8.50   Tisdag och Torsdag
Environmental Sience 1301              9.00-10.20 Tisdag och Torsdag
Business Law 3301                          7.30-8.50   Måndag och Onsdag
Accounting 2302                               9.00-10.20 Måndag och Onsdag
Political Sience 2310                         ONLINE KURS!

Så vad får vi ut av detta? Jo att alla som börjar med en 1a är lätta kurser, varav en och sen ska min online kurs också var lite lättare vad jag förstod de som :) Sen så har vi då dem som börjar med 2:or som betyder är dem är svårare och att du ska helst vara en Sophmore for att få läsa dem. (Min accounting som jag kommer läsa är fortsättingen på den som ajg läste förra året, så du måste ha tagit den för att får läsa den här) Sen så har jag även en kurs som börjar med en 3a som är då rekomenderad för dem som är Juniors (dem som läser 3e året på college) eftersom svårighetsgraden är hög. Så de blir några tuffa kurser, men jag har iaf 2 "lätta" :) Sen så är min online kurs redan klar den 2 Mars sååå då kommer jag bara läsa 4 ämnen efter de :) OCH de bästa med allt om ni inte såg de... så har jag INGA LEKTIONER PÅ FREDAGAR :D:D:D WOHO ! Jag måste ju då älska denna Heather som har hjälpt mig :)


Nu ska jag plugga vidare lite och sen sooova :) Nattis !

Coronado

Hej,

Idag så har jag och Johanna spelat sista 9 på Coronado. Sjukt jobbig bana må jag säga, men de känns ändå bra att jag har spelat banan nu inför qualifying. Börjar redan känna att de är jobbigt om jag inte kommer få iväg på tävling. Qualifying börjar imorn på butterfield. Kommer bli så mycket gråt om jag inte får åka, för jag vill ju så gärna få träffa pojken min för en dag :(

Efter Coronado så blev de study hall för att beta av några timmar, vilket i princip sög. Jag vill inte vara där kan man ju säga... Sen så blev de en middag (Lina och Calle special) hehe.. Pasta med kyckling i starksås, soya och paprika.. ni vet vilken jag pratar om :) Nu sitter jag på Kinlyes med Johanna för att försöka skriva mina tal, inte kul. Ena talet ska framföras om några timmar haha.. men de löser sig ;) Har fått 3 av mina 5 midterm betyg (de är att du får betyg på hur du ligger till i kursen nu när halva kursen är klar). Jag hade A i communication, A i UNIV-Entrepreneurship, C i Psykologi (fick ju aldrig skriva mitt andra prov tyvärr, vi får se hur de går om jag kan arbeta om de till ett B). Har inte fått mina midterms från Filosofi eller English- Workplace Writing än, men de lär ju komma till veckan.

Har även fört över bilder från min gamla mobil till datorn och då hittade jag ju så många söta bilder.. bl.a på våra två SMÅ hjärtan :)



Pusspuss

Från dålig till bra

Hej,

Började dagen med att gå upp 7.20 för att åka iväg till kiropraktorn. Anlände kl 8 och där fick jag vänta och vänta och vänta och ni vet ju hur jag är med att vänta... kl 8.40 tyckte doktorn att de var lämligt att komma dit. Ingen i receptionen säger att han är påväg eller ber om ursäkt och HAN ber inte heller om ursäkt att han är sen. Jag har ju liksom tid kl 8, och då ska fan han vara där innan 8. När klockan rullar iväg till 8.55 går jag till receptionisten och frågar när han kommer ha tid för mig, eftersom jag faktiskt har väntat i en timme. Hon blänger på mig och säger "ser du inte att han har patienter just nu?" Jag säger tillbaka, "Jag är ju också en patient och jag hade tid kl 8". Jag sa sedan att jag skulle omboka min tid eftersom jag faktiskt går i skolan och de tar nästan 20 min tillbaka skolan och 10 min att gå till lektionen och min lektion började ju 9.30. Jag säger då även att jag vill ha samma tid måndag, onsdag och fredag nästa vecka och så blänger hon på mig igen.. DU har inte tid här 3 ggr i veckan. Jag försöker säga lite snällt tillbaka att jag går dit 3 ggr i veckan, men den här veckan så var jag borta för golf. Hon ber en annan tjej att kolla med kiropraktorn hur många ggr han skulle se mig nästa vecka, eftersom hon inte alls trodde på mig att jag går dit 3 ggr i veckan. Assisteten kommer tillbaka och säger att kriopraktorn ville träffa mig 3 ggr i veckan.. Hon sa inget, bad inte om ursäkt att de blev knas eftersom att han var sen eller så. USCH VAD ARG JAG VAR !!!!!!!!! Vilken jävla start på dagen.. Sen var d dags för engelska där alla hade en presentation, men jag hade inte ens fått information om att vi skulle ha de, även fast jag frågat läraren. Han sa att jag skulle göra min på måndag. Sen gick jag förbi MAAC och pratade med presidenten igen och hon hjälpte mig.. gud så snäll hon är ! Dagen blev lite bättre efter de :)Sen var de träning i 4½ h ungefär. 2 h på rangen, 1½h chippning och 1h puttning :) Mycket bra träning, dock var de jättevarmt så de hade varit rätt skönt med lite pauser :P

Väl hemma från träningen så blev de middag och sen så begav vi oss till golfkillarna för att föra lite och sen gå ut :) Mycket lyckad kväll ! Jag hade superkul :) Idag så har vi ätit pannkakor till lunch och snart så ska vi bege oss till ett shoppningcenter och shoppa lite :)

Och juste ! Jag fick ett B på min filosofi uppsats :D:D GLAD TJEJ ! Tror även att jag glömde säga att jag fick A på mitt tal om IKEA haha.. får bli lite bättre på att uppdatera betygen :)

Tänkte bjussa på en  bild från i sommras när vi möttes upp för en lunch på Bro-Bålsta. Inte hade vi tankar på att vi hade likadana kläder hahah




PUSS PUSS


Dag 3 och hemgång

Hej !

Har varit en del att göra sen vi kom hem, och jag har varit rätt trött också. Sista varvet blev en 82 efter knackigt golfspel.. men men nu håller jag på att ändra svingen och grejer, hoppas de blir bra :) VÄl hemma i El Paso so blev de Cracker Barrel till lunch :D YAYYY :D:D Sen en tupplur och plugg på kinlyes. Jag gick sedan och umgicks med Emma, Jerry, Lucas och Fille. Var kul att bara umgås med folk och skönt att vara tillbaka på campus :) Idag så gick mina klasser rätt fort, men jag är trött på min filosofi lärare som inte har rättat min uppsats än och han bara glömmer saker hela tiden. Orkar itne gå in på detalj, men de är likadant med min psykologi lärare.. USCH säger jag bra! Jag gick förbi MAAC efter mina lektioner och letade rätt på hon som är president över all atleterna i den byggnaden som har koll på all skola och tävlingar. Hon räddade min dag och hjälpte mig med massor, har till och med fått mail från henne nu. Hon var så otroligt snäll, känns bara så kul att hon verkligen bryr sig! Tackar gud för att sådana människor som hon finns ! =) Jag åt sedan lunch med Camino på salad creation och sen så lånade jag Emmas bil för att åka iväg och träna :) Träningspasset på rangen var bra, puttningen mindre bra :P Sen hem, middag och study hall som faktiskt var rätt kul idag :)

Nu är de dags att sova och sen imornbitti ska jag till kiropraktorn igen.. får se vad han har att säga..



Godnatt på er :)

Dag 2

Hallåå!

Nu är dag 2 klar. Tung runda för min del.. 83 slag. Hade några mkt fina och några mindre fina.. hade bl.a 6st slag från tee som gjorde att jag inte kunde spela in mot greenen... så jag låg ju mask bakom träd och i buskar :) Laget sköt 292 idag så de var superkul ! Ska försöka hjälpa lite imorn :):)





Vi är typ 10 svenskar på denna tävling :D Alla känner väl igen mig, Emma Edin och Madeleine Yström :):)

PUSS

New Mexico, varv ett!

Hej, nu blir de ett kort inlägg för jag måste sova :)

Idag gick jag 78 slag. Slog några riktigt bra slag och några sämre, som 4 snaphooks haha.. men men vi får lösa de tills imorn! Puttningen är på g, hade endast 4 st 3 puttar idag :P Imorn är en ny dag och de känns rätt bra med slagen, är dock rätt öm i ryggen och axlarna, känner mig otroligt spänd =/

Har precis gjort klart ett filosofi quiz, hoppas de gick bra!

Puss och kram !

Las Cruces !

Igår så hade vi som sagt community service på morgonen. De var ett stort kids marathon och vi golfare och tennisspelare skulle stå vid sidan av språret där dem sprang och ge dem high-fives! hahah.. aja vi fick våra timmar iaf :) Sen så åkte jag och Johanna till flygplatsen för att betala mina flygbiljetter till Lexington. Jag åker dit 22-27 November :) Yay, Kentucky here I come :D :D Sen begav vi oss till Butterfield för att träna. Mycket bra träning måste jag ändå säga. Chippade jätttelänge och de var verkligen kul! Träningsområdet är så bra där :) Sen hem och tvätta, äta och plugga.

Nu är jag på hotellrummet i Las Cruces, New Mexico för att spela tävlingen (endast 18 hål varje dag!). Banan är rätt smal och har en del träd(men inget i jämnförelse med förra banan!!). Får se hur de går imorn, känns lite som att de kan gå hursomhelst. De är en del svenskar här iaf =) Dem som ni känner är förmodligen Andrea Malek, Maria Roos, Madeliene Yström och Erika Lundberg. =)

Sitter och skickar lite mail till min lärare som är knäpp.. hans hjärna verkar inte fungera så bra, kanske därför han är psykologi lärare? aja.. skitsamma, de får lösa sig. Nu tänkte jag duscha och plugga filosofi.

Puss!!

Klar med kvalen!

Hej,

Nu är vi äntligen klara med kvalet inför nästa tävling. Jag slog bollen sjukt dåligt idag, puttningen är bättre än innan, men bra kan jag ju inte säga att den var. Jag hade 159 totoalt, Edin 160, Johanna och Natta 161. Så jag vann kvalet :) och johanna och natta spelade särspel om den individuella platsen.. Johanna vann särspelet.

Sen så stannade jag, johanna och emma på olive garden och åt middag, mycket gott ! Sen hem, göra lite läxor och sen så gick jag över till emma med Blaire. Vi gick sedan till några i golflaget och sen gick vi ut :) Jätterolig kväll ! Sen att de blev ngt fel med sms och vidare är en annan sak. usch.. orkar inte. Men men. Imorn kl 9,30 så är de dags för community service (vi måste få 10h varje år).

Sen efter de får vi se vad jag gör, om de är sova lite till eller om jag ska iväg och träna golf :) Träning blir de iaf, men när vet jag inte. Funderar också på att fixa håret imorn :)

Puss !!

Första kvaldagen... igen

Hej !

Gick upp lite tidigare idag eftersom en viss Andreas Reideborn skulle ringa kl 7, men icke sa nicke. Han spelade golf istället ! haha . I min communication klass så ska vi starta företag nu, ett jäkla massa starta företagande i klasserna nu (3 av mina 5). Sen var de dags för Psykologi och filosofi och jag somnade inte under någon av dem, vilket var första gången tror jag.. annars tar jag en powernap på 10 min där inne, de är ju omöjligt att sitta i 3 h på samma plats utan att röra dig med 549 andra elever, så du är inte ens med i disskusionen, eller iaf inte jag :P Talia sov hela filosofi lektionen mot min axel ;)

Sen var de dags för lunch.. pasta carbonara. Branalarmet gick för 3 gången! Måste ju vara såå sjukt känsligt brandalarm. Nu har vi fått in en rutin på hur vi gör haha. De första två gångerna kom ingen ens och kollade att vi mådde bra vilket vi även har disskuterat, men denna gång så kom de en kille som jobbar i summit hall bara efter någon min och kollade vad som händer. Sen när han hade gått så kom de 3 st poliser, och dem kom fram till att vi skulle stanna med pasta och köttbullar :P men maten blev inte ens bränd, den blev jättegod.. jag fattar inte hur de kan gå igång. Poliserna sa även att om vi använde en refresh spray i rummet så kan brandalarmet gå :P

Efter lite mat så begav vi oss til Fort Bliss for att spela kval rond ett. De blåste 12 m/s, vilket gjorde allt tixigt! Bröstputtern var helt okej, hade lite dålig känsla på puttar utanför 8m, men de är iaf mkt bättre än innan så med lite träning kan de nog lösa sig :) Slog otroligt många fina slag idag, hade 2 st dåliga som kostade mig lite, men kom in på en 79a. Vi tävlar om 3 platser, de 2 bästa är med i "laget" och den andra åker med som individuell. Idag var scorerna Edin 78, jag 79, Johanna 84 och Nathalie 86. Imorn så ska vi spela El Paso som är helt annorlunda än Fort Bliss så de ska bli kul :) Från flygfält till en skogsbana! Imorn är den sista dagen av kvalet.. så vi får väl hoppas på de bästa.

Nu tänkte jag gå och lägga mig =)=)




Puss puss !

Jahapp

Har varit mycket att göra och inte mycket tid för bloggande. En trött Emma med andra ord. Hemma från tävlingen med en jäkla massa puttar i bagaget, men ändå många fairwayträffar och annat bra. Vi kom 3a av typ 15 lag eller fler. En tjej i laget kom 2a individuellt, så de var kul :) Har varit en rolig helg med massa skratt.. jag och Emma är ju som vi är :P

Idag, tillbaka i skolan var ju sådär. Började med en 50 min presentation i Engelska (grupparbete) och de gick väl som de gick, inga kommentarer haha. Sen UNIV, tråkigt som fan som vanligt :P Sen såå åkte jag och Johanna till El Paso där jag hämtade lite putters och tränade puttning. Har nu 4 putters i bagen (min vanliga, en magputter och två bröstputters). Imorn så är de första kvaldagen för nästa tävling så de blir en bröstputter imorn, så får vi se hur de går, men de kan ju inte gå sämre :P

Dags för Emma att sova, eller rättare sagt skriva klart en summering.. usch. Godnatt !

Kass putter

Tjoho,

har inte haft ngn internet, men betalde 10 dollar idag så att jag kunde skicka in min uppsats, så då tänkte jag att jag kunde skriva några rader också. Två flugor i en smäll liksom!

Så på inspelsvarvet gick lilla emma +4, puttningen fungerade mycket bra ! Sen kom ju tävlingdagen och efter att ha 5 puttat från 4 m på 8e hålet blev de ruggit knackigt ... 4 puttade från 1 m.. om ens d, jag kunde ju lika gärna puttat fram den och sen satt den och fått en 3 putt.. usch! Men men.. 89 slag på mig. (jag startade på hål nr 4) så när du spelat dina 18 så signerar du dina scorekort på 4e tee och slår ut för andra rundan. Lunchen kom i en låda på 16 hålet, en chips påse, en kaka och en wrap. Andra varvet kom jag in på en 79a, vilket även valdes med i lagets score :) Ruggit tuff bana må jag säga. Om du inte är snööööööret med drivern så är du pretty much körd eller så kan man ju heta Emma Burman och putta som en .. jag vem är sämst på att putta.. en myra? Eftersom jag slog bollen bra så kunde jag iaf få till en score, trots många 3 puttar andra varvet också :P

Nu är de dags att sova igen.. Nattis !

Mot Oklahoma!

heej !

Nu sitter jag och äter frukost, väskan är färdig packad (tror jag?). Känns som att jag har glömt allt, men vi får väl se. Har med min klubbor, bollar, handskar, skor och pass vilket är viktigast iaf :)



Puss och kram !


RSS 2.0