Taylor Swift - Mine

Dagen börjad med lektioner från 7.30 till 11.50, back to back. Under filosofi klassen blev jag utpekad av läraren och han sa att jag hade kommit med i laget och skulle spela för oss i helgen, så alla hurrade och klappade händer, väldigt kul med lite pinsamt :)

De blev en lunch på salad creation med Camino, mycket gott må jag säga ! Sen tillbaka till lägeheten, skype med mamma och pappa och sen även med Lina och Calle. Alltid lika kul, finns alltid något att berätta :)

Började må riktigt dåligt efter samtalen, så jag blev sängliggandes i 2h, sov 20 min.. men sen låg jag bara där. Mådde riktigt dåligt ! USCH ! Efter två timmar gick vi till Kinleys, så att jag skulle få lite energi. Mådde lite bättre efter de, sen hade vi en timme på oss att fixa oss inför matchen.









När jag kom hem från matchen gick jag förbi boxen och till min förvåning så fanns de ett paket :D:D::D
Mina päron är ju föööör söta ! De här fanns i :) :)




Nu ska jag läsa lite och sen soooova :):) PUSSS !

You Belong With Me

Heej :)

Imorse hos kiropraktorn fick jag testa lite laserbehandling och annat konstigt, men de blev väl bra (?), sen var de dags att lägga sig i vårt training room med is i en platspåse på ryggen i 20 min (Ska de verkligen vara direkt på huden mamma?? :S de är så dem gör här borta). Sen blev de dags för mina klasser. I engelskan var de bara dissksioner on Gud och religion. Kände inte att jag hade så mycket att tillägga när dem säger att folk som inte har en religion har ingen moral och dem dödar folk om man ber dem? SKönt att jag har en gay lärare som står på min sida i allt haha.. så jag blir ju lite utpekad när han sen säger, så ni säger att om ni ber Emma att skjuta någon så gör hon de för att hon inte har en religion vilket gör att hon inte har någon moral? Så skönt när läraren äger sönder alla hela tiden, grymt rolig klass ! Min UNIV var lika knäpp som vanlig.. stor PUNKT på den.

När jag kom tillbaka till lägenheten så hade Johanna gjort Pasta Carbonara som var gott :) Vi tog även en kaffe på den innan vi begav oss till Butterfield för träning. Vi visste dock inte om vi skulle träna eller spela, vi hade hört olika saker. När vi kom dit så var de 18 hål som gällde. När vi alla stod på rangen så kallade Coach på oss och han sa vilka som skulle med på tävlingen som är lördag till tisdag. Till denna tävling så skulle han välja 5 spelare och han skulle inte låta oss kvala, eftersom tjejerna kom tillbaka i måndags och tisdagen blev en ledig dag. Så säger han till min överraskning att jag är uttagen till laget ! SJUKT KUL ! Så är jättetaggad på tävling! De bär av till Tulsa i Oklahoma :) Sen att jag har jättemycket i skolan som jag hade tänkt göra i helgen, får lösas på något sätt. Skola = MINUS.. usch :P Idag så gick jag iaf på par (72), spelade med Johanna som gick 71 och Coach så de var kulans, vi gick 63 i bäst boll :) Shang, en av våra seniors gick 64 idag.... HELT SJUKT ! Jag är super imponerad! Någongång så kommer jag väl dit också ;)

Bild på mig, Johanna och Jere i study hall för någon vecka sedan :)




Imorn så är de fotbollsmatch mot Houston och vi ska bli introducerade på planen!!! As coolt! Iof blir vi introducerade för att tjejerna vann Conference förra året, inte för att jag bidrog så mycket från Kentucky ;) men de ska bli kul, vilken känsla ! Här nedanför är planen :)



Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa lite och sooova :) Puss !

Ledig dag :D

Tjooo

Idag så hade vi en ledig dag från golfen, så jag och Johanna begav oss till två olika shoppingcenter, så jag köpte nya skor och en golf kjol :) Jag ska köpa röda så fort jag får tid pappa, eller lila, men tror på röda :)



Efter shoppingen blev de en halvtimmer tupplur för mig som hade huvudvärk. Sen study hall och träffa min touter i psykologi. Hon var suuuper gullig och gav mig passa positiv energi så jag har varit glad efter de :) Sen såg jag klart den superdåliga filmen (sista 15 min) från igår.. Hyr den inte ! (tror den hette throw it all away, eller ngt sånt). Nu ligger jag i sängen.. tänkte läsa mina sidor i engelska och sooova! Imorn är de dags för kiropraktorn igen, måste säga hur hemsk huvudvärken har varit sedan sist jag var där :S USCH ! Och stort GRATTIS till Malin som vann en collegetävling idag :D:D SUPERKUL !

Puss och Godnatt :)


Städning och plugg!

Heej !

Igår som tidigare nämnt var de mest städning och sånt för mig, mindre kul men de behövdes och de blev faktiskt rätt fint och de kändes rätt kul när jag väl var igång.

Imorse däremot så begav jag mig till kiropraktorn och fy i helvete säger jag bara.. USCH vad de knakade ! Han sa att jag skulle ha jätteont efter knäckningarna.. så denna dag har ju varit kul. Har fortfarande ont i rygg och nacke! Får se hur de känns imorn när jag vaknar, annars får han väl rätta till de igen på onsdag. BLÄ !
Klasserna var helt okej, sen efter lunch så åkte jag till Santa Teresa för att träna.. kände mig rätt mörbultad, men jag försökte så gott jag kunde.

Den här bilden är från igår innan jag begav mig för att träna, ryggen var iaf bättre då...


Efter träningen så betade jag av nästan 3 h i study hall ( pratade även med pappsen och mammasen ett bra tag på skype, eftersom ingen annan var där, även om man inte får, men jag vill ju höra om Warzawa (stavning på den?) :P ) Sen så kom ju tjejerna tillbaka från tävlingen, så jag mötte upp dem och så gick jag och Johanna för att äta lite middag. Sen hyra en redbox eftersom Johanna ville se "bridesmades" som inte hade kommit ut än så de var ju inge bra.. vi kom hem med en skitfilm istället, SOM VANLIGT ! Johanna somnade, och jag tänkte se sista 15 min imorn på den.. för jag måste ju alltid se klart alla filmer jag börjar titta på, ingen bra egenskap.

Nu tänkte jag soooooova :) Puss och kram !

Helgens bravader

I fredags hos kiropraktorn så gick de ganska bra, men fick lite dåliga nyheter också. Han frågade om min högra axel knakar och så.. och jag sa ju att den knakar varje gång jag provsvingar. Han tittar på mig och säger "Emma your right shoulder is loose" Vilket betyder att den inte sitter där den ska. Så¨nu kommer jag få ett träningsschema för min axel så att den kan hamna tillbaka dit den ska vara. Annars gick de bra.. dock idag jag ont i svanken, men jag ska ändå dit imorn så då får han titta på de. I fredags så åkte tjejerna iväg på tävlingen också " GO MINERS " !

Jag mötte upp Gage för att titta på en volleybollmatch och efter den så mötte vi upp Talia och så drack vi och hade superkul bara vi tre :) Måste ha varit den absolut roligaste kvällen hittills ! Nästa dag (lördag) var superseg. Jag var tröttis även om jag sov länge. Jag mötte upp Gage för att äta lite brunch och sen så gick vi till hans lägenhet där vi såg på filmer och allt möjligt, mycket kul :) Sen var de dags för träning :)Sen mötte jag upp Gage igen och  jag begav mig därifrån runt 21 för att laga lite middag, och när jag var klar så sov han, såå jag gick och la mig runt 23 och gick upp för en timme sedan, så massor av sömn :D

Nu ska jag bege till golfbanan för att träna lite till :) Sen är de städning, study hall i 3 h och tvätt. Kul kväll, men men så är de.

Puss !

De fyra kvaldagarna är klara

Nu har även de sista två kvaldagarna gått. Jag kom in på 78, 77. Idag slog jag bollen bra, men puttningen var ju rent åt skogen. Ska bli skönt med en helt ny putter! Hoppas den kommer under nästa vecka :) Jag klarade inte kvalet, så nu blir jag ensam här hemma.

Talet imorse gick bra tyckte jag, aningen att jag pratade lite fort men vi får väl se. Vet inte riktigt vad han är ute efter heller. Idag har de varit en tripp till walmart, sen till kinleys.. Johanna pluggade medans jag inte orkade göra något. Trött tjej.. sen har jag inget till imorn heller så de var skönt.

När jag kom tillbaka från kinleys sååååå fanns de en liten sak till mig...ett paket :D



Blev superglad för allt :D Första gången på länge som jag hade ett så stort leende på läpparna här nere för mer än bara några sekunder. De var så spännande att öppna paket :D



Allt var ju allatiders ! kanon bra paket :) Blev verkligen superglad :):):) Sen så pratade jag även med systeryster imorse innan talet och hon får mig alltid på så bra humör :)

Imorn så har jag tid hos kiropraktorn igen.. som de ser ut nu så ska jag gå dit 3 ggr i veckan, får se om de kan hjälpa :)

Puss och kram !!

Andra dagen avklarad

Så nu var de klart med denna "omgång" som vanns utav Emma Edin som även gjorde en HIO ! Var rätt komiskt eftersom när jag gjorde min första HIO så spelade med mot henne i matchspel, och de var på hål 3 som bollen rullade i. Hon gjorde också sin på hål nummer 3 ! Lite kul tycker jag iaf haha :P Jag gick 83 idag vilket inte var lysande... puttningen är på g tillbaka. Helt ok idag skulle jag säga, men de är en bra bit kvar till var jag brukar vara. Chippningen var också bra idag! Dock så slog jag bollen jättedåligt... usch usch. Får ta nya tag imorn. Tror att de tar någon vecka eller så för att få igång allt med nya klubborna :) Imorn så börjar nästa qualifying som pågår i 2 dagar. Får se vad som kan göras :)

Jag fick tillbaka min communication prov också.. C +. Inte ngt att hänga i julgranen dirket, men jag satsade mer på de svåra provet vilket var psykologin, så de var nog rätt gjort ändå. Jag är även klar med denna veckas study hall vilket är skööönt :)

Tänkte även lägga upp en bild på fisken som vi gjorde och min hemmagjorda remoulade sås :)



Som du ser mamma så finns de annat att äta :) Nu ska jag skriva lite på UNIV, läsa lite filosofi och sen sova. Imorn kommer bli en lång dag med allt som måste göras. Jag måste göra ett quiz i filosofi och skriva ett tal om IKEA som ska vara 4-10 min långt. Får se hur de går :)

Puss och Godnatt!

Psykologi provet

Nu blev de ju t.o.m flera inlägg på en dag =) Tänkte bara säga ni vet de där hemska pskykologiprovet jag tog i torsdags. Resultatet var ju då 42 % av 100.. var verkligen de svåraste provet jag har tagit här borta, men eftersom att alla gjorde så dåligt ifrån sig så insåg ju läraren att de var försvårt.. Vanligtvis så är 60% ett D och jag fick ett C på detta prov med mina 42 så jag är as nöjd ! Så ett C på mitt första prov och mitt andra får jag nog tillbaka imorn (idag för er)

Dag 1 av qualifying

Nu är dag 1 av qualifying och första ronden av tävling 1 är klar. Jag kom in på svaga 83, efter att ha slagit 44 slag första 9. Mindre kul, men jag spydde även 2 ggr på banan vilket de andra tyckte var mindre trevligt. Tror att jag behöver mer än 15 min på mig att fixa mig och äta lunch. USCH säger jag bara.. spelade bättre sista 9, kom in på 39 efter någon dubbel. Så nu är stämmningen rätt låg för min del och jag vill bara göra ngt annat än att spela golf. Känns lite som att allt annat faller samman också så de är depp depp här borta. Jag behöver åka iväg någonstans.. och med någonstans menar jag till lexington. Detta suger.

Nu sitter jag i study hall efter att ha ätit en sallad på kinlyes som var god. Sen blir de nog lite te ikväll.. tänkte även skriva ett tal om IKEA.. någon som har tips ?

Puss

Trött_tjej_90

Nu har några dagar passerat igen och jag har haft fullt upp.. full rulle här borta, ingen vila inte ! Dessa dagar har varit mycket upp och ner..

Efter 40.5 h utan sömn så sov jag gott i min säng.. dock så försov jag mig självklart nästa dag. Min kära Ida ringde från Florida 9.21 den morgonen och min klass började 9.30, så jag smsade min lärare och sprang iväg. Kom iaf i tid så de var lugnt :) Har inte alls lika mycket i skolan denna vecka vilket är jätteskönt, men jag har väl 6st olika läxor att göra eller mer, men jag har inget prov.. bara ett tal som ska vara mellan 4-10 min på torsdag !

Imorn börjar qualifying igen.. Vinnaren från måndag och tisdag får en plats i laget. Vinnaren från onsdag och torsdag får en plats i laget och personen med lägst average score får också en plats i laget. Så nu får vi se hur de går :) Spännade faktiskt ! Förhoppningsvis så ska de gå vägen den här gången om puttningen kan vara lite bättre :)

Om några min så ska vi bege oss från study hall och laga lite fisk med ris, kokta grönsaker, citron och hemmagjord remoulade sås (vi åt detta lite tidagare i veckan och jag var lite stolt över att såsen blev gooood)

Igår så gick jag föresten på en fest med nästan alla i golflaget. De var mycket kul och blev en sen kväll. Kändes super att komma ut och träffa folk från skolan och lära känna några lite bättre :)

Känns inte riktigt som att de blev någon ordning på inlägget, men jag kommer ju på saker efter jag skriver eftersom jag inte har använt bloggen på några dagar =) I fredags hyrde vi två filmer, vi började med en som heter No Strings Attached (jag har redan sett den). Rätt söt film ! Sen på lördagen efter träning och Clinic med två små tjejer som vi skulle hjälpa med svingarna (fick 1 elller två timmar community service för de).. så såg vi den andra filmen som hette Just Go With It och den var ju söt den med :) Riktiga chick flicks :P Men nu innan maten så ska vi nog gå och hyra Proom tror jag heheh ^^ Riktigt tjejfilm ! haha

Men men Godnatt på er.. rörigt men ändå lite information i inlägget =)

NYA KLUBBOR !!

Heeeej =)

Igår blev de vara en jäkla massa plugg. Var iaf skönt att för en dag vara en vanlig student, dock var inte riktigt en dag nog. Jag pluggade tills jag storknade vilket var aldrig. Jag har nu varit uppe i 37h i sträck och börjar komma in i någon slags koma. Till imorn så har jag ett Letter of Intent att lämna in, men de går nog på någon timme eller två hoppas jag. Jag gjorde ett draft på brevet i söndags.  Men iaf igår så pluggade vi en massa som sagt, de blev faktiskt en creps på Kenly's som var mycket goood!! Den bestod av nutella och jordgubbar :) ( Jag vet att du är avis Lina ^^





Sen när jag satt uppe hela natten så såg de faktiskt ut såhär.. inte så väldans mysigt, men de gick ändå rätt bra. Jag fixade lite te och kaffe, gick på promenad och de rullade på fint. Min första exam idag som var i communication gick bra, men den i psykologin var ju jättetuff.. USCH. Får hoppas på de bästa. Jag förstår svaren, men jag fattade in princip inte vad dem frågade efter, för i varje fråga så fann de ord som avgjorde vilket svar de var och tyvärr fick jag inte ha mitt lexikon, och de var lite svårt att få hjälp i en klass med 550 elever.


Så till lunch blev de Pasta med köttfärsås som Johanna lagade, och sen hade vi träning i nästan 6 timmar. De bästa med träningen var ju att mina klubbor hade kommit :D:D:D Dem är jättefina! Jag vill inte slå med dem för att dem var så fina hahha :P Men men, jag slog bra med dem :) Sen såå beställde jag även en putter :) Så nu ska vi testa lite nytt ! Blev en svart, tung scotty cameron putter som även då är en bröstputter ! Förhoppningsvis så dröjer den inte för länge :)









SÅåååå FINA !!! Nu ska jag plugga lite och sova tidigt hade jag tänkt :) 

Puss :)


Barfota barn !

Tjolahopp !

Igår så spelade vi 18 hål med Rosanna runt 8.30 på morgonen. Jag hade dock ett problem.. enorma skoskav som gjorde cp ont, så varje steg jag tog var hemska. Klarade mig ett hål på tå, sen tog jag av mina skor och spela helt barfota de andra 17 hålen. Var lite halvknepigt i början må jag säga.. fick greppa ner lite på klubborna eftersom jag helt plötsligt började duffa och balansen var ju inte hundra direkt haha.. 43 (+7) "fina" slag första 9.. men sen så gick jag faktiskt 35 (-1) sista 9. Trampade på två vassa taggar som fortfarande gör lite ont men skoskaven är mkt bättre, dock känns fötterna som stenar nu (Lina om du tyckte att mina fötter var äckliga och hårda innan så ska du se dem nu... du hade inte klarat att gå runt i några timmar eftersom du tycker att gräs gör ont på dina så barnfossingar :)) och sen ska vi inte tala om ryggen. Fick så sjukt ont i ryggen att de är svårt att röra mig och sitta vanligt.. usch ! Imorn blir de training room (om några timmar). Resten av den dagen var de plugg.. 3h i study hall och sen mer plugg! KUL LIV.

Idag så behövde vi inte spela 18 hål utan bara träna på de vi ville, vilket kändes bra :) Jag var sjukt trött dock så mitt träningpass var nog inte hundra, men de var iaf skönt att inte behöva spela 18. Efter träningen var de study hall i 2 h och nu är jag klar med mina 8h timmar denna vecka, sen var de möte kl 19. Mötet var bra tyckte jag.. de pratades om om att äta rätt och sånt, så jag och johanna ska träffa henne någongång..när vet jag inte, men vi löser de. Sen pluggade vi vidare en jäkla massa, har iaf fått massa gjort men proven är alldeles för nära! Hade behövt en dag till och nu så måste jag läsa 18 sidor i engelska innan jag ska sova. Imorn kommer de blir intensivplugg (TACK GODE GUD att vi inte har någon träning imorn !!!!!!) .


Just nu så saknar jag er jättemycket


Puss och Godnatt!


11 September

Tjolahopp!

Igår blev en ledig dag som var mycket väl behövd. Jag ställde ingen klocka, kunde dock inte sova för att de var en jäkla liv utanför och i lägenheten ovanför oss. Vaknade ändå rätt så utvilad runt 9.30 och då var de dags att plugga fram till 12. Jag hann även prata med Andreas, systeryster, mamma och pappa på skype, vilket var kul för jag behövde lite energi. Vi begav oss sedan till Cracker Barrel för att äta lunch, men de är ju frukost dygnet runt där så de blev ju min favvis fruskot !




Efter lunchen blev de shopping för Johannas del och jag tittade väl mest på saker som jag kan behöva köpare senare, som ett par nya converse haha.. När vi var klara med shoppingen så åkte vi till El Paso och Coronado för att titta på en bröstputter, men de fanns inte rikigt någin i min storlek men vi får se hur de blir med de där. Jag tror faktiskt att jag bara vill byta till en nya putter som jag känner mig bekväm med. Vi svängde även förbi Walmart för att jag vill ha ett par nya hörlurar till min ipod.¨Så nu kan jag iaf välja om jag vill ha öronproppar eller musik i öronen när våra grannar festar.. 



 Hela kvällen spenderades med att plugga, dock tyckte jag att de var jobbigt eftersom jag hade migrän. Efter en migrän tablett blev iaf lite bättre.

Idag är de den 11 September, 10 år sedan terror attentatet. Inget som verkligen märktes av här borta, men eftersom vi inte har en TV så kan de vara anledningen. Jag har varken läst tidningen eller sett nyheterna, men kan gissa på att de är rätt stor kalabalik. Imorse gick vi upp 7.20 för att bege oss till Fort Bliss och spela 18 hål. Jag spela bra med 15 greener och sköt 74, hade 3 st 3 puttar, men alla dem var för att jag var rätt långt ifrån flaggan och min första putt var inte tillräckligt bra. Blev lite nervöst och missade 3 st en meters. Annars kände jag att puttningen är på g tillbaka. Jag satte många puttar och jag hade även 2 birdies.



Vi var tillbaka från banan runt 12.30 och då gjorde jag i ordning tacos medans Johanna pratade på skype med klangen. Efter maten så var de dags för dusch och en kopp kaffe för att värma upp inför study hall. Efter 3 h i study hall (vilket är max antal timmar du kan ha på en dag), så gick vi till starbucks för att plugga vidare några timmar, tog även ett break för att ha skypedate med älskade Kinz.  Ps. var nog första gången jag pluggade bra i study hall och fick en massa gjort. Nu har jag pluggat så många timmar koncentrerat att jag vill skjuta mig själv... och jag är inte ens klar än. Hoppas jag kan vara klar om någon timme eller två. Livet suger..

Imorn är de traning room kl 7.30, lektioner till 11.50, golf 18 hål, study hall, plugga ännu mer.. har 2 exams denna vecka som jag inte ens har haft tid till att börja plugga till än. UCSH


Paket :D

Heej !

Idag så hade jag inga lektioner, vilket var skönt! Jag gick ändå upp 8.20 och vandrade iväg för att möta en snubbe i en av klasserna som skulle hjälpa mig lite. Sen bar jag mig av till MAAC för en timmes study hall och sen så skulle jag skicka ett fax som tog mig en timme eftersom amerikanare är rätt inkompetenta ibland haha.. men men. När jag gick från Union så tittade jag i min box som jag gjort varje dag i 2 veckor nu och ÄNTLIGEN fanns de ett paket :D :D Choklad, tidning, brev, godis (säkert plockat av min kära syster, var perfekta godiset!), lite plåster, reflex, nagelsax och  svensk markeringsknapp :)

 

Lunch på Village In och sen 18 hål på Fort Bliss. Gick 78 idag.. 13 greener, missade sista 3 tyvärr, var rätt trött. Slog bollen jättebra igen... fick putta med Coach's chest putter och imorn ska jag titta på en sån. Han sa att han betalar om jag köper en sån, så får väl iaf titta på en och prova. Efter rundan fick vi lite kläääder, eller väldigt mycket kläder. Jag har inte packat upp dem, men här är en bild på dem..



Nu är de dags för en redbox !! PUSS !




Fotbolls killar...

Träffade på lite små fotbolls killar på vägen från Kinley's (Ett fik).. Först mötte vi Roy som jag har lektioner med varje dag. Johanna brister jäklar vad stor du är till honom hahaha. Jag höll med, jag kände mig jätteliten bredvid honom. Roy är 2.01 m lång. Sen kommer hans kompis Trent ... OCH HERREGUD säger jag bara. Vi blev ju så små bredvid denna kille hahahha.. Han är då alltså 2.11 m lång !! Här kommer en snygg bild ! Ja är ju som en dvärg !




Veckan äntligen slut !

Nu är veckan äntligen slut för min del, eftersom jag inte har någon lektion imorn ! Känns jättebra, trots att jag måste plugga i princip hela helgen för att få detta att funka. Nästa vecka kommer bli hemsk, så de är ganska skönt att jag inte ska iväg på tävlingen, även fast jag gärna hade åkt.

Några dagar har passerat och de som har hänt är väl bara att alla mina dagar består av lektioner, mat, golf, duscha, study hall. Inte så värst kul, men de måste ju göras. Igår så spelade vi 18 hål på Fort Bliss igen från 18 hål fast med woods.. jag gick 77, spelade bra och puttningen har blivit lite bättre iaf.

Idag så spelade vi 18 hål ännu en gång på Fort Bliss. Han säger att någon måste skjuta "in the 60´s" för att vi ska få spela annat. Idag slog jag bollen jättebra, så jäkla kul ! Jag hade ... LYSSNA PÅ DETTA.. 16 GREENTRÄFFAR ! Har de någonsin hänt mig !? Sen hade jag 13 FAIRWAY TRÄFFAR :D Mycket kul ! Hade 36 puttar (endast 3 st 3 puttar), så allt är på bättringsvägen :) Scoren blev 74, så de var skönt att vara "tillbaka". Hoppas jag kan putta lite bättre imorn och bibehålla samma fina bollträff :)

Till middag blev de lax, ris och grönsaker (Inte någon pasta här inte MAMMA) haha :) Nu sitter vi i study hall... som vanligt. Så nu tänkte jag försöka plugga och få lite saker gjorda som ska vara klara nästa vecka :)




Puss Puss!

Första träningen!

Nu har vi haft första träningen med laget, och de blev 18 hål med endast järn. Tufft, men otroligt nyttigt ! Jag träffade inte många greener, nådde inte heller in på ganska många. Att träffa fairway var inge problem haha, men sen så var de ju puttningen. Jag puttade med bara en fot fram idag vilket gjorde att jag puttade bättre, förmodligen för att jag inte tänkte något dåligt när jag slog dem. Chippningen var inte hundra heller! Imorn så ska vi spela 18 till från röd så de ska bli kul :) Får se om jag verkligen kommer slå driver överallt eller inte :)

Har varit en rätt stressfull idag... lektioner 7.30-11.50. Gå tillbaka till lägenheten, lagar mat, äter och åker 12.30. Uppvärmning kl 13 och ut och spela. Hemma igen vid 18.15, då vi svänger förbi salad creation för att få i oss lite mat innan mötet som börjar 19 för alla nya atleter. Kastar i sig maten, går på mötet.. skyndar sig iväg till MAAC (study hall) för att få in 2h (stänger kl 22), eftersom vi måste få in 8h på 4 dagar nu.. mycket kul. Känns ju som ett kul liv de här, men de blir väl bättre :P

Nu ska jag väl försöka skriva klart lite till min UNIV och läsa två artiklar till Engelskan, sen får vi inte glömma att lilla Emma ska till training roomet med rygg och nacke innan alla sina lektioner imorn.. 7.50 låter väl bra? Trots att jag börjar skolan 9.30.. Bajs också.

Godnatt !

Möten och plugg...

Mötet imorse var om vad vi behövde träna på som lag, med att bl.a placera bollen bättre på green och från tee. Spela mer smart och inte gå för alla flaggor, och så har jag spelat hela sommaren och de är en stor anledning till varför jag har börjat spela bättre. Efter mötet så kollade Coach på min puttning i vårt audiorum.. han sa vad han tyckte och de lät bra faktiskt. Han har helt rätt i de han säger, så nu har jag iaf lite att träna på, men jag ska iaf titta på en ny putter till veckan när de finns tid :) Han sa även uppmuntrande saker så allt känns lite bättre!

Efter mötet så gjorde vi pasta carbonara igen eftersom de var så gott igår, och de var lika gott idag :) Sen så begav vi oss till Starbucks för att plugga. Jag satt med Psychology och Johanna med matte. Blev lite glad över att jag iaf kunde hjälpa Johanna med något tal :) De är den matten som jag gjorde förra terminen.. hon gör alla uppgifter på datorn och direkt men inte förstår så visar datorn hur man gör och den förklarar verkligen allt jättebra och många olika steg =) Impad och ett bra matteprogram! Efter 3h på Starbucks så är vi tillbaka i lägenheter.. jag har röjt upp på rummet  som såg fördjävligt ut !



Om någon såg så skrev jag en status igår ”So if my putter doesn't wanna commit suicide I'll just murder it”.. så när vi kom tillbaka från starbucks så hittade vi den såhär...



Dags för mera plugg ! Puss !


Ingen Lagplats

Tjoho!

Ja vad kan man säga.. jag slog bollen bra, 12/18 greenträffar, 11/14 fairwayträffar och dem greenerna som jag missade chippade jag in nära och satte putten (tror iaf 5/6 så gjorde jag så).. PROBELMET var ju då mina puttar. Jag hade 6 stycket 3 puttar, vilket sabbade en hel del.. i princip allt. Visst jag slog en dålig järn 5 som åkte in i en buske, så jag fick droppa och hålla på och på 18e så fick jag en bajsstuds även fast bollen var mitt i fairway :( De var väl inte menat att jag skulle spela antar jag. Så nu blir de till att köpa ny putter och träna en massa för att få upp ett självförtroende! De är inte okej att missa 2 st inom 40 cm.. de är aldrig okej att missa en sådan. Idag kom jag in på 84 skott för den som ville veta. Jag ser inte framemot morgondagen för den består av plugg, plugg, möte med lag+coach (undrar vad de handlar om) och sen träna puttning med coach, sen plugga, plugga, plugga och plugga lite till.. låter som en kul dag va !? Bra att vi har ledigt från skolan, så jag hinner plugga. Tack Labor day ! :)

Btw så gjorde vi en mycket god carbonara till middag och sen så bakade jag en kladdkaka som också var väldigt god :)

PussPuss

Andra kvalvarvet och Game day!

Heej !

Andra kvalvarvet gick ju inte så jättebra direkt. Jag slog bollen bra, men puttarna gick inte som dem skulle. en 4 putt och 4 st 3 puttar, kom in på 82. Ligger sist inför sista varvet som är imorn och för att ta en plats så måste jag ta 4 slag. Vi får se hur de går... imorn spelade vi butterfield! 

Idag så har vi tränat på coronado och sen så tvättade jag kläder i över 2 h... mycket roligt.. eller inte, men men de måste ju göras. Sen så gick vi på vår första fotbollsmatch (game day).. Vet inte hur de gick sista kvarten, men vi låg under med mycket. 





Just nu så är de mycket tankar som går runt i mitt huvud och jag vet inte... jag bara vet inte.. de är något som inte stämmer. Emma ledsen.. Nu dags för sömn. Godnatt 


Första qualifying avklarat

Heej =)

Första kvalet är avklarat och de var jättefina scorer! Camino -4, Johanna -1, Edin +3, Jag och Natta +4 :) Så roligt att alla spelar bra, vilket jäkla lag vi har och då är inte ens våra två seniors med som är grymma ! Så vi är alltså 5 tjejer som tävlar om 3 platser eftersom våra två seniors har sina platser och behöver inte kvala. Så just nu är jag och natta ett slag ifrån att ta en plats. Andra rundan är idag på El Paso, igår spelade vi Fort Bliss och sista rundan är på söndag och den spelar på butterfield :) Så nu får vi hålla tummarna ! Hoppas att jag kan slå drivern lite bättre idag och att jag inte är så rädd på puttarna :)

Dags att bege sig iväg ! Ps idag i vårt training room så blev jag lite utskrattad för att jag var så vig hahaha :P och för att jag ville argumentera med en fotbolls spelare att de är jobbigt att bära en golfbag haha :)

Puss !

Qualifying begins tomorrow !

Såå nu har de gått några dagar sedan senaste uppdateringen, men ska försöka fatta mig kort. Vi har hängt en hel del i study hall (MAAC) för att få ihop våra 8h som vi ska ha varje vecka. Under dessa stunder har vi lärt känna lite nytt folk, vilket är jättekul :) Vi spelade ft bliss igår, endast 9 för jag hade jätteont i nacke och rygg från behandlingarna. Jag gick +1 dessa 9.

Idag så spelade vi sista 9e på El paso och jag gick +2, så de enda som jag inte har spelat än är sista 9 på ft bliss som vår första qualifying är på, får hoppas att någon säger vart jag ska slå bollen :) Såå imorn är första rundan och ¨på fredag spelar vi El paso och på söndag butterfield, sen så är vi klara och får se vilka som får spela i laget de första två tävlingarna.. MYCKET SPÄNNANDE ! :D Får hålla tummarna att jag klarar mig och att dem som jag vill kommer med i laget :):)





Köpte lite kläder i våran bookstore





Puss och godnatt!


RSS 2.0