Kort uppdatering!

Sa i fredags var vi ivag pa fest :) Riktigt kul maste jag saga :) Sen igar sa akte jag ivag pa en country konsert och herregud sa kul de var !! Line dancing och Josh Abbott var grymmas ! Vilken kvall :D:D Attans att jag inte kan ladda upp bilder sa att ni fick vad jag hade pa mig igar! Men nu ska jag ivag till training roomet och sen ivag pa en match. Massa at gora idag.. usch.. for mkt i skolan. Denna vecka kommer doda mig, tyvarr. MEN Mamma och pappa kommer 22feb-7mars, wohoo och sen har Emma kollat pa resor idag och 26apr-4 maj later som en bra tid att komma hit. Jag har massor att se framemot :D:D YAY! Inte slosa mer tid pa facebook och har inne nu. Puss puss !


I LOVE COUNTRY

Tjoohoo

Jag spelade bra i 12 hål på butterfield. Hade blandannat en eagle och 2 birdies första 9, men sen efter 12 blev de lite knackig och vi spelade bara 16 hål. Var iaf kul att spela, fast de gick ju sjuuuuukt långsamt...Sen så blev de lite study hall. Igår så efter skolan så blev de thaimat med Natta, Emma och Marie.. mycket gott ! DOCK fick vi vänta så länge på maten och de gjorde att vi fick kast i oss maten eftersom vi skulle iväg på möte med laget. Coach var lika snäll som vanligt och pratade mest om när vi skulle åka iväg (vilket han inte verkade ha så bra koll på haha) och hur och när vi skulle träna. Sen blev de study hall och sen höll jag och Luke på med vår accounting uppgift i över 3 h, men de slutade med ett A iaf :) Hickan fortsätter som vanligt..... imorse så var de först business law som var tråkg, men jag och Charissa betedde oss som 5e klassare och skickade lappar till varandra haha :D Sen var de accounting där vi hade ett quiz, som gick okej. Efter de så gick jag iväg på mitt mentorsmöte med Tamara. Hon och Heather hade disskuterat mina study hall timmar och jag behöver nu framöver bara vara där 4 h, eftersom jag är en transfer elev och hade bra betyg under mitt första år och även denna termin, så de är skönt :) Efter mötet skyndade jag mig iväg trainingroomet för att träffa Dina med ryggen. Fick behandling och de är ju inte så skönt direkt, men bara att bita i det sura äpplet. Ska tillbaka imorn och träffa en ny kiropraktor. Sen begav jag mig till lägenheten, gjorde lite mat och sen iväg till El Paso för att träna. Påvägen hem från El Paso stannade vi till på La Quinta där jag bokade hotell till mammsen och pappsen som kommer hit om 28 dagar :D

Tänkte också nämna att jag är kär i country, så jag har bokat biljett för att gå på en country concert på lördag :):) woohooo ! ps, jag vet att de är tråkigt utan bilder, men denna dator tillåter mig inte att ladda upp bilder tyvärr.

Pusspuss

Hickan fortsätter

Heej Heej

Svar på din fråga mamma.. Crispy cream är stället med alla dougnuths, så ja de ska vi besöka :) Och nej syster, min hicka är värre än vanligt med tabletterna. Ligger på runt 50 om dagen :P Sitter och äter lunch och om ett tag så ska jag bege mig till vår bookstore och fixa en bok som jag inte fick med mig första gången. Sen så ska jag iväg och spela 18 hål.. blir första 18hålare detta år, ska kanske scorea och se vad jag får ihop :)

Puss

Helgen !

Heej !

Jag har fått låna Emma Edin's gamla dator, så nu har jag iaf en dator :) Så i fredags så var jag iväg och tränade och sen åkte jag iväg på en fest med Blaire, Gage och Shane.Var riktigt kul måste jag säga ! Sen på lördagen så var jag iväg och tränade igen och sen på kvällen så prövade jag sushi för första gången, och ja de var inte så mumsigt direkt. :P Men jag testade iaf ! Denna kväll var riktigt skum och jag kände mig lite lost, men sen så drog jag iväg på bio med Shane och såg "underworld". Sen var de bara hem och ta en tablett som jag ska ta emot min hicka, och så sov jag som en stock. Nu har jag precis ätit lunch och ska snart iväg till golfbanan med Emma. Btw så känns svingen grym, men den fungerar bara på rangen.. icke på banan, för då går jag tillbaka till min gamla sving. Men de behövs väl bara mer träning :) Senare ikväll blir de study hall och mer pluggilugg! Har försökt ladda upp blider, men de har inte fungerat så bra. De senaste 3 dagarna har jag tränat i kjol och ärmlös piké :) Så de är rätt skööönt väder :)

Puss puss!

Forsta skolveckan avklarad :D

Saa skont att vara klar med skolan pa torsdagar :) Hade ett quiz idag i environmental science, men de var typ som en skamt :p Alla pratade med varandra om svaren haha. Matten gick bra imorse sa de var kul, men de borjar ju redan blir svart... Om en timme sa ska jag och emma bege oss for att trana lite golf och sen kankse de blir ett stop pa krispy cream :) Blir ratt korta inlagg just nu nar jag inte ens har en egen dator, men jag ska forsoka uppdatera ofta anda :) Allt ar bra iaf.. jag stormtrivs ! Sen fick vi aven vara team mjukis klader igar, mkt mys och dem ar jattefina :)

PUSS !

Forsta skoladagen avklarad :D

Tankte uppdatera lite snabbt :) Min dator ar kaputt, men jag far val losa de pa ngt satt.. MEN I LOVE being back here !Allt kanns toppen och jag gar bara runt och ler hela dagarna. Vadret ar super och allt ar bara bast :) Hade matte och miljokunskap idag och de va bra, men lite langtrakigt, men men skola ar skola. Jag och Marissa har hela tisdag och torsdagar tillsammans, sa de ar kul ocksa :) Nu ska jag och Charissa ivag och fixa lite saker :) Ni fa se senare! Ska aven forsoka ta lite kor pa lagenheten och annat, men de lar ta ett tag :)

PUSS !

RSS 2.0