29 Oktober

Gardagen spenderades med plugg, plugg och ater plugg. Vid 10.30 var de dags for var dagliga kortspel, Sedish cards (Batteristress) som alla av nagon anledning tycker ar otroligt kul :) Vid 12 stanger lobbyn sa da Drew, Dennis och Eric till sina dorms och jag och Sam gick for att plugga i den andra lobbyn. Jag gick och hamtade lite dricka och popcorn som jag sedan lyckades branna. Jag var helt saker pa att brandalarmet skulle ga igang, men jag sprang runt med den till olika delar av huset sa jag hade nog tur. Det luktade inte sa gott dock.. jag som burkar vara bra pa att poppa? :O Sa jag gick och hamtade en ny pase som blev perfa! Jag skrev min engelska uppsats till kl 4 imorse, for att sedan ga upp vid 7 for att plugga infor mitt macro quiz.

Vid 9 borjade forsta lektionen och efter den var de dags for en skon powernap inne pa coach kontor, sen var de dags for engelska. Lamnade in min uppsats och gick. Sen traffade jag pa Ida som hade hade fatt SVENSK GODIS...... IGEN!!! Hon fick ju godis for 2 veckor sedan.. AVIS! Mamma och pappa, vill ni ha adress till vart ni ska skicka godis ;)? heheh

Nu har vi haft lunch och jag ska ha min intro application lektion. Kommer nog stanna kvar efter lektionen sa lange jag kan sa jag kan ta ikapp sa mkt som mojligt. Kl 4 (16) sa borjar det ett Swim meat som jag ska pa. Ska bli jattekul att se tjejerna och killarna tavla!

PS..  Vi fick en prick pa roomchecken... PGA mig. Jag hade ett stort gront apple pa mitt skrivbord :) hhahahahahahahahahahahahahah.. jag dor. Nar jag ar dar nar vi har roomchecka gor dem inget, men nar jag inte ar dar sa far vi alltid en poang for ngt. Nasta vecka ar de kanske dags for att filma en roomcheck?

Puss!

Rond nr 2

Jag har massor att plugga så jag ska skynda mig med ett inlägg.

Rond 2, spelade jag helt okej för att må så dåligt som jag gjorde. Jag gick 79, och ändå avslutade jag bogey, dubbel, par, bogey :P orkar inte svinga klubban så jag gav ifrån mig ett jättestön efter varje slag precis som i tennis :P Skrattade lite åt mig själv och alla andra skrattade åt mig också :P Jag slutade delad 11 ( om de hade varit en vanlig tävling och inte NAIA preview hade jag kommit top 3 typ på de resultatet). Jag svimmade på hål 8, blev svart för ögonen, mne de var bara att ortsätta. Finns mkt att säga om den ronden, men jag har inte tid att skriva ner allt :P
aget sköt 75,78,79,82,84. Vi slutade på en 7e plats :)

Igår pluggade jag hela dagen iprincip och umgicks med Drew och andra vänner. Och nu ska jag bara plugga vidare inför en exam.. och köpa en halloween dräkt !!

Puss


Last tournament, round 1

Nu är första dagen ronden avklarad... dagen började med 2 timmars försening pga storm (= vind, regn som piskar mot fönster... tornado varning) . Sen så var de inte så mkt mer regn under rundan, bara regn haha :P

Jag sköt 76, vilket var bäst i laget för dagen. Läs och häpna.. 12 fairway träffar, 10 greenträffar och 32 puttar, 4/8 up and downs.. Jag hade alltså 14 par och 4 bogeys :) Stabilt må jag säga, trots att jag mår så fruktansvärt dåligt.
Jag gav ifrån mig ett ljud precis som i tennis efter varje slag sista nio för att jag verkligen fösökte få ut all energi jag hade kvar på slagen. Hoppas jag kan spela lika bra imorn. Laget hade 76,77,78,85 och 90. Alltså 317. Vi ligger på 7 plats för de scoren. Jag ligger delad 6a individuellt :)

Träffade även på Lisa Persson från Jönköping, Emelie Andersson från Boden och sen spelade jag med en tjej som hetter Marcealla Ax från Onsjö :) Mycket trevligt! Fanns även en till svensk där som heter Amelie Mogart, jag har hört hennes namn tidigare, så vi har nog spelat samma tävlingar, men jag har inte sett henne än.. så har inget ansikte på henne. 5 svenskar är rätt mkt tycker jag :)

Vi åt på Applebees, mummsigt värre. Mozarella sticks till förrätt och sen min första STEAK här :D Gott !

Nu ska jag viii sova, Godnatt <3

Massor av dagar har gått förbi

Hej allesammans,


Massor av dagar har gått förbi.. dagarna har gått ihop med varandra så kommer knappt ihåg själv vad vi har gjort. Jag berättar om de jag kommer ihåg :)

Fredag: Skola... på träningen delade vi upp oss i två lag och spelade 2 hål när 3 scorer räknades, 2 hål när vi spelade scramble, 2 hål när vi spelade foursome och 2 när alla 4 scorerna räknades. Vi tävlade om var sitt 10 dollar giftcard på SUBWAY.. som jag för övrigt älskar här ! Mitt lag vann iaf :) Trots att vi schabblade bort oss på sista och första hålet.

Efter träningen var de lite stress tillbaka mot campus för att göra mig i ordning för att åka till Knoxville. Jag var snabb, och var klar med dusch och allt på 20 min. Alla skulle vara klara 7.30 (ingen av dessa hade träning eller dylikt). Ingen var klar och ni vet hur jag blir när jag får vänta på folk. När vi väl blev klara efter lite krångel begav vi oss till subway för att äta lite. Då kom Fredrik och Niclas på att dem inte hade med passet... HMMM.. så vi åkte och hämtade dem, sen till Jellico för att köpa dricka.

Efter bra musik i bilen så kom vi fram.. Jag, Sam, Niclas, Fredrik, Fredrik, Pierre och Eric. Vi åkte alltså till Nathalie Månsson och förade där med Andreas Reideborn :) Var jättekul att träffa dem ! Vi hade en kanonkväll, jättekul att vi kunde gå till stället också, som för övrigt hette New Amsterdam. Vi alla sov i hennes lägenhet, på soffor, fåtöljer, golv och uppblåsbara madrasser. Vi är inte kräsna längre :)

Dagen efter åt vi frukost på ett ställe som hette Panera Bread som var supergott, skulle vara ett fika ställe för mig och Clara så de skriker om de !!!!! Sitta ute i solen med shorts och linne är ju så bra de kan bli :) Efter att ha sagt hej då till Andreas och Nathalie :(:( så åkte vi hem. Alla var supertrötta, jag somnade dock inte innan 2 iaf. Jag umgicks med svenskarna och sen så rann tiden iväg. Kl 1 så var jag sjuukt hungrig så Sam, Haily, jag och Kyle åkte till Wendys för en hamburgare :P Sen tillbaka till sängen.. somnade runt 2.30.

I några dagar har jag har ont i halsen tyvärr och när jag vaknade imorse var de hemskt. Har lock för öronen, näsan kittlas och rinner, ögonen är vattniga och halsen gör så ont att jag inte kan svälja.. och pricken över I:et är väl mirgään! USCH!

Idag åkte vid 7 på morgonen till tennesse för sista tävlingen, även den vitkigaste med bäst startfält. NAIA PREVIEW :)
På inspelsrundan har jag bara kännt mig otrolig trött.. slår OK slag, men vi får se imorn. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sen ta en tupplur och sen beger vi oss för att äta middag :)
PS. Mamma idag fick vi ngt iaf som dem kallade lunch! :) och MAMMA RING MIG 14,20 ER TID IDAG.. DEN 25 OCTOBER :)

PUSS

Bilar som voltar!

Måndag spenderades med plugg och med plugg... somnade tidigt, alltså kl 1! Framsteg ;) Tillbaka till golfträning, vilket kändes okej.. drivern blir bättre och bättre. Måste också säga att när jag skulle duscha såå satt mina rumskamrater och pluggar i rummet. Jag var borta i 10 min och när jag ska tillbaka in i rummet är dem borta. Jag vandrar runt i min handduk för att leta rätt på några av mina vänner som kan hjälpa mig. Träffade på några killar eftersom de var open hours, och de bryr inte jag mig om liksom, men däremot så är de förbjudet att göra detta såå om ngn RA hade sett mig hade jag ju fått böter :P På trejde våningen hittade jag sam som hjälpte mig :) hihi

Tisdag (idag): har också spenderats med plugg och plugg. Nu har jag så mkt att göra att jag bara vill skjuta mig själv, men men. Pluggar inför ett prov på fredag i macroeconomics, men de är ju så jäkla svårt för jag måste översätta allt 3000000 ggr! :( Påväg till träningen i bilen så satt jag och Hannah och pratade och sen helt plötsligt så var det ett dammoln framför oss, så vi stannade till och ser då att bilen framför oss har voltat ner i diket. Vi stannar, vi är först på plats, några fler stannar och två stora killar springer dig och hjälper killen ut från bilen. Jag frågar Hannah vad vi kan hjälpa till mig liksom, två små tjejer :P Mun mot mun metoden? Vi stannade tills vi såg att han mådde bra, sen begav vi oss träningen :)

På träningen så skulle vi spela 7 hål, men på ett speciellt sätt. Om du träffade fairway från tee så fick du flytta fram bollen 15 yards, om du hamnade i ruffen så fick du flytta tillbaka bollen 10 yards. Om du träffade green fick du flytta fram bollen 3 yards och om du missade green fick du flytta tillbaka bollen 4 yards. Det var iaf jättekul tyckte jag :P Jag träffar ju inte så mkt fairways eller greener, meeeen jag gick faktiskt 3 under par på dessa 7 hål :) Mycket nöjd..

Nu har jag suttit och pluggat med lite kompisar och nuu ska jag plugga vidare igen.. Klockan är ju halv 1 =/ men men får se hur sent de blir ..

Godnatt :)

American Pie Fest?

Igår såg vi på amerikansk fotboll och vi vann :) Sen spelade vi volleyboll med en fotboll, inte att rekomendera :P Sen såg vi även på fotboll och dem vann där också :)Festen igår var absolut en av de sjukaste jag har varit på.. Vi var inte mer än 12 pers och de var sååå otroligt jäkla kul! Den var värre än en American Pie fest hahah! Sen ska jag tillägga för att göra min syster stolt.. att jag krossade i Beerpong! Vann ungefär 15 ggr på en kväll ! Och detta bord är ett riktigt beerpong bord, inget litet köksbord ;)

Idag har ju då blivit en slapp dag :) Maria åkte till Atlanta kl 11, sen har jag pluggat och fixat lite. Ätit middag på subway med Taylor och bara tagit de lugnt. Nu ska jag fortsätta att plugga och sen ska jag sooova. GUD SÅ SKÖÖNT !!
Puss


I <3 SWE

Heej !


Maria är äntligen här! Jag var uppe till 4,30 och åkte från campus med Aubree kl 7 till Rome, georgia. Det tog 3 och en halv timme dit, och samma hem =) Sen begav vi oss till golfbanan och spelade 9 hål. Gjorde en eagle! Satte en wedge :)

Btw så kom de ett paket igår med godis från Sverige till ida. De mumsade vi i oss och somnade.. hehe

Nuu har vi haft massa skoj med ida och thali! Jag och Maria begav oss ut på en rundtur med en gul och en blå penna som man kan måla på bilfönstern med... sååå vi gick till coach bil och målade en stor svenskflagga och skrev I <3 SWE heheh! Han kommer ju hem med killarna vid 3 inatt, så vi får se hur glad han är imorn :D
Vi gick runt på campus och mongade oss jättemkt!! Det var otroligt kul.. skrattade så att jag inte kunde ståå upp!

Godnatt ! :) Puss

Fall Break

Kom hem vid typ 2 igår från John's hus. De var valdigt kul faktiskt ! Mycket nytt folk, vanliga fotbollsspelare, brottare, golfare och simmare :) Vid 7 klev jag upp för att plugga in lite Macro inför quizet som jag hade 8.30. Quizet gick bra, engelska grammar testet gick nog inge vidare.. får senare var som hände där och på intro & Application provet gick de bra. Missade bara en sak som jag inte kunde alls :P Jag har ju missat så många lektioner, så var förmodligen en av dem vi gick igenom de.

Slutade vid 14, mötte upp Josh som åker hem till England för gott :( Höll honom sällis i grillen lite mer än en timme och pratade om allt möjligt tills de var dags att säga hej då, men han lär jag träffa när jag åker till london nästa gång eller när han kommer till Sverige :) Sen begav jag mig till rummet för att fixa inför vår roomcheck.. NOLL POÄNG denna vecka heheh... pluggade en stund, sen så mötte jag upp Ida och Thali. Vi åt middag, åkte till walmart och sen myste vi inne i deras rum med popcorn, godis och choklad. BTW har glömt säga att FALL BREAK började idag :P Jag har även fått mina Mid-terms betyg.. 3st B och ett C (engelska) hehe. Helt okej iaf :)

På fredag ska jag bege mig till Georgia för att hämta Mongo Maria !! :D:D

Ska sova nu hade jag tänkt, en tidig natt :) Godnatt


Rond 2, tournament # 3

Heej!

Efter att ha lämnat det fina hotellrummet begav vi oss till banan. Regnet öste ner, men jag stuntade i de och slog mina bollar och tog de lugnt. Jag och Kinzie stod och puttade och chippade när dem andra stod under tak :) Det slutade regna innan vi gick ut iaf så vi klarade oss bra och de blev rätt varmt mot slutet av rundan, ungefär 27 grader.

Jag började på hål nr 15 idag. Jag hade 4 greenträffar... 9 fairwayträffar... 15 chip- enputtar, vilket betyder 15 enputtar..  varav 8 av dem var för par.. jag hade 21 puttar på 18 hål ! Detta är helt sjukt.. jag hade alla möjliga slag. De var blött i marken och jag hade så många olika lobslag, korta chippar, långa chippar, jag använde klubbor från j8 till 58 gradaren :) Riktigt stolt över mig själv faktiskt, jag gick iaf 76 :) Slutade 6a individuellt tror jag och hela laget gick idag 76,77,77,79,85 så 309 ! Bästa någonsin :D jättenöjda faktiskt. Dock slutade vi 3a.. 2 slag efter andra platsen och 5 efter första. Ps.. jag hade en boll i vatten idag.. och en out !

Nu ska vi åka iväg till Josh avskedsfest.. Puss !

Rond 1, tournament # 3

Igår anlände vi till Nashville, Tenesee för att spela vår inspelsrund. Allt kändes kanon förutom driver, men jag fick även igång den de sista hålen. Banan är relativt kort, rätt smal, KASSA greener (dem har haft ngn slog översvämning så dem har tom fått stänga ett hål). Hotellet som vi bor på är KANON! Jag delar rum med Taylor, rummet är som en lägenhet. Den är t.o.m större än den som jag och Sandra bodde i 5 månader :)
Till middag åkte vi till ett ställe som heter Cheesecake Factory. Där åt jag först pasta med köttfärssås och till efterrätt åt jag självklart en mycket god cheesecake. De fanns över 30 st olika sorter. Tänkte lägga upp en bild på den som jag åt.. Pappa och Lina... jag vet att ni är avundsjuka ^^ hehehehe


Idag... rond 1! Dagen började med en relativt bra frukost, hittade t.o.m gröt.. plockade på mig 5 äpplen och en banan också heheh :) Jag spelade konstig golf.. helt okej med  drivern faktiskt.. hamnade inte i mkt problem med den iaf. Ngn gång som ett träd var ivägen, men jag kunde fortfarande slå bollen under liksom :) Dock hade jag 3 greenträffar och 8 koppsnurrar och då menar jag verkligen koppsnurrar.. inte bara ngt som snuddar hålkanten. Så de var ju inte superduperkul.. men jag spelade vidare. Har blivit relativt van vid att bollen ska gå i, så de kändes lite knas. Får hoppas jag kan få i dem imorn och träffa lite fler greener :) Jag sköt iaf 82 trots allt detta, så jag tycker de var okej iaf :) Laget sköt 74,81,82,85 och 92. Vi ligger på 4e plats inför imorn.

Det absolut sjukaste idag var iof att jag såg en livs levande ...SKUNK!! Helt sjukt ! :D haha
Ikväll åt vi på ngn italiensk restaurang som var helt okej, sen gick tjejerna och shoppade medans jag och Taylor gick och tog en kaffe på starbucks :)

Nu ligger jag i min säng.. känner inte för att lämna denna lägenhet för mitt dorm imorn, men men :P Ska försöka få bollen i hål imorn =) Godnatt!

Anything except clothes

Heej!

Jag och McKinzie hade de kanon bra idag. Vi har pratat en del innan, men vi har liksom inte varit själva och pratat. från när jag satte mig i bilen så pratade vi hela tiden.. t.o.m nästan när vi slog. Vi hade iaf jättekul, och när jag skulle bli lämnad vid mitt dorm följde jag med henne istället till hennes rum och fortsatte prata, och sen begav vi oss till subway och åt med Taylor :)

Efter detta så har jag och Taylor packar ihop våra grejer och sen har jag umgåtts med mina andra tjejer som ska iväg på fest. Temat är anything but clothes.. ska lägga upp en bild till er :)



Dessa flickor är (fr vänster) Haily, simmerska som har en Australiensk flagga. Lizzy, simmerska som har walmart plastpåsar. Samantha, tennisspelare som har en twistermatta!



Simtävling !

Somnade runt 4 igår och klev upp 7.30 för att plugga vidare, sen började jag med att bränna fast en våffla i cafet, så ngn fick städa lite.. inte snällt, men men blev två bananer istället. Efter de var de health and wellness prov för mig och Fredrik. Gick OK, får se vad resultatet blir om några dagar.. sen begav vi oss till att se våra älskade vänner simmarna köra en jäkla massa lopp. De var faktiskt väldigt kul ! Alla skrek som tokar och allt gick jättefort, var inte mer än 40 sek mellan alla lopp också. Jag blev helt inne i de faktiskt, de ska jag verkligen göra om! :)

Gick därifrån för att hinna städa lite på rummet, vilket jag precis har gjort även packat lite inför tävlingen (vi åker imorn kl 07.00 till tenesse). Jag som trodde att de var sista tävlingen, men icke.. vi har en till kvar efter denna. Igår när jag blev avdroppad på starbucks av en tjej i laget och skulle ta mina klubbor från bilen sa hon, men Emma lämna dem. Jag är på campus hela dage imorn, tyckte de lät bra att inte släpa på dem så lät dem vara kvar. Vi som åker iväg på tävling imorn har egenträning idag, där vi måste spela minst 9 hål så jag och McKinze ska åka iväg. Så jag smsade Kelli som körde mig dagen innan och hon säger att hon är i corbin och ser på en film och har bilen på campus, men nycklarna med sig (hon är inte med i uttagninglaget, så ingen träning för henne).. såå nu har jag inga klubbor och kan inte ta mig till golfbanan utan Kinze sååå, nu ska jag utoch spela med henne och hennes klubbor.. Hon har iof min gamla ÄLSKADE (NOT) driver.  VI får se hur de går !

Hörs lite senare :) Puss

krångel

Verkar som att allt alltid ska vara så krångligt, och jag ska gärna krångla till de lite mer.. Just nu är jag trött och vill hem till gamla problem som jag hade. Ibland tycker jag inte om mig själv när jag är som jag är, jag har ingen koll och helt plötsligt är ngt fel =/

Sitter uppe och pluggar.. som vanligt. Satt på starbucks idag igen och pluggade. Jag pluggar nog bäst där när jag får tänka tillbaka på gamla tider... neee men nu mer plugg.


Prov på en lördag?

Jag satt uppe till 3.30 imorse och pluggade. Klev upp 7.25 för att bege mig till frukosten för att plugga in macrofrågorna inför quizet som jag hade 8.30. Quizet gick bra och uppsatsen i engelskan kändes väldigt bra iaf :) Jag tror jag fick med allt som jag skulle få med iaf, så var bra att jag var uppe sent, även om jag är trött idag.

Efter engelskan hörde jag en glad Ida som ropade JOHOOOO och vinkade glatt ^^ Vi gick till lunchen, som för övrigt var god idag (pesto kycklingfilé) och en massa sallad :) Jag skulle ha ett prov imorn i health and wellness, men jag och Fredrik gick och pratade med våran underbara lärare om att de inte skulle fungera. Vi behöver sömn och tid att plugga så hon var supergullig och sa att hon kan komma till skolan på lördag.. så vi ska göra provet på lördag! :D Så ska verkligen försöka plugga bra imorn för att inte behöva sitta upp till 4-5 på fredagsnatten.

När jag hade haft min sista lektion så gick jag tillbaka till mitt rum.. Taylor ligger och sover och jag tänker.. ta en powernap skulle ju kännas bra. Lägger mig i sängen och vaknar... 3 TIMMAR senare :O Grymt skönt iof! Lagom till middag :) Efter middagen var de plugg och sen begav sig, jag, samantha och Haily till Starbucks i London för en SUPERGOD kaffe. Ägnade många tankar åt Clara och ubg, om alla dem timmarna vi satt och drack kaffe i cafeet och pratade och hade de bara allmänt bäst ! Saknar dem tiderna otroligt mkt. Efter de goda kaffet begav vi oss tillbaka till campus och nu ligger jag här i min säng och ska snart ta en dusch, sen faktiskt sova.. och vet ni vad? Klockan är bara 23.45. Vilket betyder att de blir en tidig natt med mkt sömn :) Jag kan sova till 9.40 imorn och jag har endast en lektion, vilket gör allt kanon :)

Godnatt, Puss

Rond 2

Rond nummer tvååå...

Jag gick tillbaka till att stanna uppe på toppen med drivern för att få allt att gå ner samtidigt och vet ni vad? Det fungerade galant! Jag var tom imponerad av mig själv hur jag kunde slå så otroligt rakt.. 11 av 14 fariway träffar och då var faktiskt en av missarna inte ens med drivern :) Hade 9 up and downs, varav 7 st var för par. Allt flöt på mkt bättre idag, och jag försökte vara mer aggresiv. Gick 4 över första nio med en dubbel på 6an som var lite klantigt, men men svårt med långa bunkerslag. På 9an så ser jag ett mongo komma gående... ja men är de inte mongo maria !? Jooo de var de! Gud vad roligt att se henne, vi kramades och pratade massa skit och SJÄLVKLART mongade vi oss :)

På 10an slog jag en perfekt drive som togs av vinden och blev suuuper lång.. långt över kullarna som jag siktade på.. ca 20 yards ner i ett vattenhinder i 60procent lutning.. var torrt, med mkt gräs. Tänkte äh va fan.. denna slår vi upp och de gjorde jag. Sen slog jag en wedge in på green och satte putten. EASY PAR har jag hört :)

Allt fortsatte okej framtill 18e, dock (bogey bogey par 15,16,17) men jag slår ut en bra drive.. sen så siktar jag mkt vänster och nästan sockar min trä 5a :S massa problem i långa bunkerslag och de slutade med en trippel. Kom då in på en 82a och de var tråkigt för jag var ganska säker på att jag skulle komma in under 80. Vilket återhämtning detta var från dagen innan, var ändå relativt nöjd :) Lagscorerna för idag var 74,78,82,82 och 92 (chelseas). Du får ju alltid ta bort en score, precis som vi tog bort min snygga 92a igår :) Vi gick faktiskt om 3an på detta och slutade 2a! Bästa placering hittills och tuffaste tävlingen, mkt nöjda :) För övrigt vann killarna sin tävling efter att ha legat 2a efter första dagen. MYCKET BRA GJORT! Dem har ju vunnit 3 tävlingar i rad nuuu..

Efter den 3h och 45 min resan tillbaka från georgia till kentucky försökte jag sova, eftersom jag visste att jag behövde sitta uppe och plugga, vilket jag gör just nu. Har precis skrivit klart en uppsats som jag nu måste lära mig inför imorn för den ska skrivas i klassrummet på 45 min. Om jag ska få godkänt är detta ett måste, så jag blir väl uppe några fler timmar, sen börjar jag iof med ett quiz i macroeconomics imorn. Får plugga in de under frukosten :) Samantha har iaf rättat de jag har skrivit och förhoppningsvis kan jag komma ihåg en del till imorn.. mitt huvud är rätt slut faktiskt och jag vill bara sova.

Glömde nästan säga att när vi kom tillbaka så hade vi fått en prick på vår roomcheck. Jag fattade inte riktigt varför och hamande i en disskusion med hon som är resident director. (Hon vill bara visa makt och vi är lika gamla.. bitch). Meen jag ägde sönder henne iaf så nu är hon väl lite putt, men vi fick behålla vårt poäng men nu vet jag iaf varför. Vi hade några brownies som Taylors mamma hade bakat till oss i en burk som är som folie fast hårdare och sen ett plastlock, men hon sa att de finns kryp som kan äta sig igenom detta och då fick vi ett poäng. LÅTER FULLSTÄNDIGT RÄTT... eller?

ps. Maria kommer hit på ett besök av skolan, förhoppningsvis börjar hon här i januari om hon tycker om den och dåå blir allt JÄTTEBRA !!! :D

Ska fortsätta plugga nuuu, Puss !

Rond 1

Att ställa ett alarm igårkväll var Mission Impossible... Jag ställde ett alarm på min mobil, men tjejerna blev lite rädda för att vi skulle försova oss så Taylor ställde också ett alarm. Dåååå fick Chelsea panik över att vi skulle försova oss så hon bad taylor att ringa sina föräldrar så att dem skulle väcka oss. Taylors föräldrar tackade ja till detta erbjudande att väcka oss och SEN ringde Chelsea SINA föräldrar för tänk om 3 alarm inte fungerar... SÅÅ DEM RINGDE OCKSÅ. Jag blir ju tokig :P

Rundan började med att jag träffade på Lisa Persson från Jönköping.. vi fick även spela med varandra ! Vi hade väldigt kul, trots att jag som tidigare nämnt inte kunde träffa bollen. Var helt totalt omöjligt... närspelet var bra, men resten kasst ! 5 bollar i vatten är bra har jag hört... 92 är också bra har jag hört. Trodde itne jag kunde skjuta så högt, men men. Dem andra i laget spelade bra såå vi ligger 3a av 24 lag :) Får försöka spela bättre imorn.. kan ju gå på ngt vänster. Mongo Maria kom hit sent ikväll så vi hann inte ses, men hon kommer till banan imorn :)

Under rundan blev jag nästan diskad.. hmm!? Efter jag hade hålat ur på en par 3a så slog jag en till putt. Vi skulle endast spela 18 hål denna dag och hade redan spelat in samma morgon på samma pinnplaceringar. Detta hävdade dem att jag inte fick göra. Jag pratade med en domare och drog fram regelboken eftersom jag var 100 procent på att vi får göra detta i sverige. Dock visste jag inte om de var okej i USA :P Vi frågade runt och alla som vi frågade sa att man inte fick göra så.. MEEEN jag hade rätt :D Det är okej ! hihihi

Nu ska jag försöka få lite sömn innan tävlingen! Puss


Inspels runda !

Heej allesammans,

Klockan ringde 6,15.. avresa 6,45 mot Rome, Georgia för ett inspelsvarv på stonebridge :) Av någon anledning när jag var inne på facebook dagen innan så kom jag på att jag saknade mongo Maria, så jag skrev till henne. Hon svarade och hon ska faktiskt vara i ROME imorn och på tisdag, sååå jag ska få träffa mitt mongo :D:D Jag bara läääängtar tills imorn! Hon ska kanske börja på ett college i rome, men jag ska sätta mig ner och disskutera för och nackdelar med rome och cumberlands så får vi se vilket som passar henne bäst. Kanske är de rome, kanske är de cumberlands ! Får hoppas på de bästa... i sånt fall blir de jag och mongo maria som delar rum ! Kan ni tänka er hur de bliiiir?!?!?!

Amanda jag ska bli bättre på bilder, men just nu är de ont om tid :P Idag iaf som sagt hade vi inspel.. banan är svår, lång, smal och de är vindigt. Vi får se hur de går.. idag var jag överallt på banan. Sen imorn ska vi tydligen spela ett till inspelsvarv och sen efter lunch gå ut och spela 18 hål tävling, mkt knas enligt mig själv :S.

Det sjukaste är bara att vi åt frukost 8,30.. och sen fick vi inte ngt snack eller lunch.. så nästa gång jag åt var kl 19,30 !!! Är de helt sjukt eller sjukt !? Jag dog av hunger, och sen förväntas jag spela bra golf? KNASBOLLAR! hahah

Nee, nu vill jag bara sova.. så jag får träffa Maria! :D:D

Pusss !

Vilda tvättbjörnar!

Igår vaknade jag av träningsvärk från healthfaren dagen innan... inte så jättekul. Svårt att gå hahah. Efter skolan begav jag mig till träning och de gick bra. (Jag fick mina nya wedgar också). Tjejerna kvalade och jag stod på rangen och tränade teknik medans Lb och Kinzie puttade. Efter träningen begav sig, jag, Lb, Withney, Chelsea och Taylor till Appelbee's för att äta middag. Äntligen en riktigt restaurang och de var gott :) Fick i mig något som liknande wook med kyckling och ris. Efter middagen så åkte vi till campus, bytte om och begav oss till Lb's pojkväns lägenhet för att se på en film.

Idag sov jag till 10,30 men sen tog jag en morgondusch för att vakna till, åt frukost och började plugga. Jag, Ida, Pierre och Niclas tittade på Ryder Cup, och hade även lite frågesport om kalle anka m.m. Jag bjöd på mitt sista svenska godis som var väldigt uppskattat och vi hade iaf roligt. Efter de så följde Ida med oss till golfbanan där vi spelade 9e hål :)

Väl tillbaka på campus så åkte jag och Fredrik iväg med hans föräldrar på en överraskning, det var mat vid cumberlands fall! Vi satt bredvid ett fönster och helt plötsligt dyker en hel familj med tvättbjörnar upp, dem var inte mer än en meter ifrån oss (med fönster emellan) !!! Jag beställde en traditionell club sandwish. Jag fick kalla små mackor, med CHIPS som täckte över mackorna... Jaa RIKTIGA CHIPS .. haha. Maten blir ju bara bättre och bättre. 

Nu har vi sagt hej då till Fredriks föräldrar som åker imornbitti, och sitter jag i lobbyn med Fredrik. Imorn beger vi oss till nästa tävling som är i Rome, Georgia. Vi åker 6,45 imornbitti.. så måste börja packa och sen göra klart för roomchecken som vi har när vi är borta :)

Puss och godnatt :)

Kval och plugg

Tralalalalalaaa..

Kvalet gick ju inte så kanonbra direkt.. +6 (9 hål). Ändrar fortfarande inte min 2a placering i laget. Drivern fungerade relativt bra och jag slog några som var lååånga OCH raka :D haha ! Närspelet är fortfarande de som räddar mig, men nu är de lite svårt att träffa green från 100 m, även fast jag vet vad jag gör för fel, så blir de fel. =/ aja får försöka träna lite mot ngn vägg innan jag beger mig dit imorn.

Vi åkte till träningen 2.45 och kom tillbaka till campus 7.40. Då har vi alltså 20 min på oss att gå från dormet till grillen, beställa mat, få maten och äta den innan kl 8, eftersom vår "study table" börjar kl 8 och enligt coach är det absolut inga problem att hinna med allt.. STOLPSKOTT! Såå nu har vi haft study table mellan 8 och 9.30 (jag var kvar till 10) och nu sitter jag i lobbyn och ska plugga engelska, igen..

Det knäppa med de hela är att tydligen så läser jag den svåra engelska kursen.. de finns alltså en som är ett steg under, och jag är fly förbannad över att jag inte läser den just nu. Denna är ju sjukt jävla svår :( Ska prata med coach imorn om varför jag läser den svåra.. de är ju bara helt fel !

Aja nuu ska jag försöka göra klart alla engelska uppgifter... inte kul. Godnatt om några timmar för mig, godmorgon till er :) Pusss


RSS 2.0