29 November

Fler Julisar koptes under de tva sista dagarna i Knoxville, bland annat till Pappsing och Calle :) Ar svart att komma ihag vad som har hant, men vi hade de bra iaf med god mat och vi levde loppan. Nu ar vi tillbaka pa skolan och de kanns val bade bra och daligt.. bra att jag bara har tva veckor med vanlig skola kvar och sen har jag en vecka med finals, eller en halv rattare sagt, men jag trivdes sa bra dar borta med nara till shopping, mat och ja allt.

Idag har jag bara haft vanliga lektioner och nu satter workouts igang igen.. ska kanske aven ga och se harry potter ikvall. HOPPAS ! :D

Idag tanker jag pa Er mamma och pappa lite extra, tand ett ljus fran mig ocksa till Philip <3

Pusspuss

26 November

Igår så var det thanksgiving! Månsson och Reideborn åkte iväg på en middag hos Månssons coach medans jag och Niclas var ensamma i lägenheten. Vi begav oss till alla matställen, men allt var stängt. De kanske vi skulle ha tänkt på, men vi hittade en pizzeria som var öppen såå de blev en pizza. När vi kom tillbaka till lägenheten så började vi storstäda för de tyckte vi Natalie var värd. Vi dammsög, dammtorka, moppa golvet, torkade borden och fixade lite mer. Sen när vi var klara så såg vi på lite mer film och så kom Natalie och Andreas tillbaka :) (ps tidigare under dagen så såg jag på scooby dooo !! hihihi de väckte minnen). Vid 00 så åkte vi iväg till ett shopping mall för de var black friday. Jag köpte inget just då, jag var mer trött :P När vi kom tillbaka senare så umgicks vi och såg på 2a filmen av bourne (vi såg första dagen innan).

Idag så åkte vi till west town mall.. igen. Vi skulle bara dit och äta och Andreas skulle köpa en julis till hans lillebror. Han visste vilken affär och vad han skulle köpa. När vi var på väg ut så såg jag ngt som jag tyckte Lina skulle ha, så jag köpte ytterligare en julis till henne ^^ heheh :D

Sen åkte vi till golfbanan och spelade 3 hål, bästboll.. killarna mot tjejerna och ... tjejerna vann :) Sen var de dags för att köpa lite frukost och sen tillbaka till lägenheten. Nu sitter jag i lägeheten.. vi åt middag för ngn timme sedan och vi har ätit middag. Nu ska vi dricka lite gott och så får vi se vart kvällen för oss, kanske blir de en hemmakväll med 3e  filmen av Bourne :)

Pusspuss

24 November

Igår hade jag som tidigare nämnt inga lektioner. Somnade tidigt vid 1.30 och vaknade av mig själv vid 12.20. Så jag messade Sam och så ville hon åka iväg till subway för frukost och berätta om kvällens bravader när jag hade gått och lagt mig :)

Kl 15, samlades jag, sam, niclas och haily för att bege oss till knoxville :) Vi började med att släppa av Haily på knoxville flygplats (hon skulle åka hem för thanksgiving, vilket är washington, staten inte d.c), sen åkte vi för att äta på caneros, som är en italiensk restaurang :) Efter de så släppte Sam av mig och Niclas hos Månsson och Reideborn. Vi tog de lugnt, såg på grown ups och sov runt 1.30.

Vi klev upp vid 11 och åt frukost, knäckemacka med smör och skinka. Mums :) Sen begav vi oss för att kolla en sak med Månssons bil, och sen åkte vi till west town mall för att shoppa. På fredag är de "Black-friday" som är deras sjuka shoppingdag, men då kommer de vara så mkt folk, så vi passade på idag men vi ska även tillbaka dit på fredag :) Jag köpte en ny VS (Victoria's Secret om ni inte förstod de) bh till mig och ett par nya ballerina skor :) Så nu har jag bara ett par vinterskor, gympaskor (som förmodligen kommer bli ett par converse) och ett par partyskor (högklackat).

Jag kom även hem med en julklapp till mamma, en julkapp till Calle, och 2 julklappar till syster (berorpå hur man räknar, men jag kommer slå in dem i två olika) heheh :) Bara pappa kvar som är så svååårt ! Känns skönt iaf att få lite julshopping klart.. och jag vet att ni kommer bli glada ^^ hihi

Nu har jag lagat mat till oss, medan de andra gymmade... jag gjorde lasagne!! Första gången, och de blev lyckat :) Och nu ska vi se på film och mysa ner oss i soffan, de är så skönt att bara komma från lilla Williamsburg och umågs med mina svenska vänner :)

Puss på er !


22 November

Pa fredagen var de fest hos John, vilket var kul. Mycket folk, jag och Sam var nyktra efter varan uppesittar kvall och sen sa skulle vi ju anda till knowville dagen efter.Pa festen var de lite brottar matcher och folk hade bara allmant kul.

Lordagen akte vi till Knoxville for att fira Thalis fodelsdag. Jag och Sam akte dit innan folket for att hinna med lite shopping och god mat. Jag at ngn japansk mat med ris, mums! Sen sa hittade jag 2 klanningar, en kjol, en lite varmare "hood" trjoja och ett par tights.

Kvallen blev jattelyckad! Vi gick till valerium... bra musik som vanligt och ja vi hade jattekul.

Igar drog vi forbi John's lite snabbt igen, inte sa kul denna gang.. jag var trott och behovde skriva min uppsats. Vi var dar i en timme. Sen sa satt jag uppe hela natten med min uppsats, gick inte ens och la mig. Pa macron fick jag tillbaka mitt prov. jag hade 86, vilket ar ett B :) Sen var de en join convocation, mindre kul.. men men
Efter de sa lamnade jag in min uppsats och sen sa tankte jag sova 40 min innan min lektion. Detta var ingen bra id'e dock. Jag vaknade inte.. sa forsov mig till nasta klass, men jag gick dit. Pratade med lararen och sen sa stannade jag kvar och gjorde min uppgift som jag forovrigt inte fattade, men nu far jag iaf present och credit aven fast jag inte var pa lektionen.

Nu ar de dags for sista workouten innan thanksgiving!! Saa imorn har jag lyckoosten inga lektioner sa jag ska sova sova sova sova och sova och sen bege mig till knxoville for att traffa Mansson och Reideborn :)

Puss

19 November

Igar hade vi workouts med killarna, vilket anda var helt okej. Vi gor samma saker som dem och jag har okat lite i vikterna som vi anvander, vilket kanns kul :)

De senaste tva natterna har jag varit uppe valdigt sent.. i forrgar var de till 5 for att skriva klart en notebook i min health and wellness klass och inatt satt jag uppe till 7.30 och klev upp 7.50 eftersom jag hade min 3e exam i macroeconomics. Saa nu sitter jag i min engelska klass, jag ar ganska trott men anda inte sa farligt, mer ovanligt pigg ma jag saga :)

Anledning till samre uppdateringar och kortare inlagg ar for att internet slutar fungera varje gang jag gar in pa blogg.se. sen nar jag har en dator sa ar de ju lektion :P

Provet idag gick nog helt okej anda, var helt saker pa 42 fragor av 70, sen sa fick jag nog till nagra fler ratt nar jag gick igenom dem igen. Far se resultaten forhoppningsvis pa mandag :)

Ikvall sa blir de fest hos John och imorn ar de Thalis fodelsedag sa da aker vi nog till knoxwille :)

Hoppas ni har de bra i Dubai, mammsen och pappsen, trots att mobilen ar trasig ! :)

Puss och kram


17 November

Nagra fler dagar har rullat forbi.. blogg.se har inte riktigt varit en van med min laptop, utan den vagrar fungera pa den sidan.
Ar sa mkt som vanligt som har hant, och alla dagar gar ihop med varandra, saaa kan nog vara lite svart att fa ner allt. Skriver en lista istallet..

-Mamma och Pappa har akt till dubai
-kl 4 pa morgonen hade jag, Sam, Debbie och Ayrin ett race nedfor trapporna med soffkuddar (finns pa facebook)
- Walmart aventyr pa natterna
- Sena utflykter
- Kommer aka till Mansson i Knoxwille for att fira thanksgiving ons-son med andreas
- Sovit litegrann, men inte mkt
- Skrattat
- Spelat spel

och mkt mkt mer.. workouts hittills har varit kanon! Idag ar den varsta dagen dock :(

Puss!

14 November

På fredagskvällen umgicks jag med lite vänner och vid 1 tiden var de dags för Huddle House med Sam, Ewan, Joe och Matt. Killarna åt våfflor och jag och Sam delade på mozarella sticks.. mkt gott :)

Igår däremot så skulle vi först titta på ett swim meet. Vi vann, de var helt okej att titta på men kändes som en utklassning. De är roligare när de är jämnt, för då tjoar och skriker alla :) Efter de så begav sig Sam till Walmart och jag till volleyboll planen för att se fotbolls killarna spela tvåmanna fotbolls volleyboll, mkt underhållande :)

Sen var de dags för dusch och börja göra sig i ordning för Hailys födelsedagsfirande. Vid 18.30 begav sig jag, Sam och Haily till knoxville för att äta en god middag på en italiensk restaurang. Efter de begav vi oss till Nathalie Månsson för att föra innan utgången. Hos Månsson var vi 11 tjejer och sen kom fotbollskillarna där (7st) vid 23. Vi gick från lägenheten runt 00, men de var så mkt folk på stället som vi skulle till. Dem hade inget kösystem, så jag hittade på en annan plan.. vi begav oss till valerium. Där inne hade vi mkt kul :) vid 3 när de stängde stod vi utanför i 20 min och väntade på taxi och killarna sjöng som bara den. Vakterna tyckte vi var jätteroliga och nästa gång vi går dit är de gratis inträde ! :D

Väl i taxibilen så blev vi stoppade av polisen, eftersom Tracy (vår taxichufför) tog en olaglig sväng och hade inte säkerhetsbälte på sig, så hon fick böter :P Väl framme vid Månsson lägenhet sov några hos Månsson och några hos Sara (en dansk tjej som är supertrevlig). Vi sov nog 7 pers inne hos Sara :)

Vi 10 nästa dag (idag) var de dags för frukost på subway, lika gott som vanligt.. ;) och sen hemfärd. När vi kom hem insåg jag att jag inte hade min nykel.. saken var den att jag hade min saker I Saras rum på hennes säng och när vi kom dit på kvällen så sov två av hennes vänner i hennes säng och alla saker var på golvet. Så imorse så plockade jag bara ihop lite saker och hade inte en tanke på att mina nyklar hade ramlat ut, men men. ´Jag ska nog fira thanksgiving där så får väl hämta den då.. två veckor dock. Får se hur de går :)

Nu ska jag plugga lite mer innan de är sängdags, hoppas innan 2!

Pusspuss!

12 November

Denna dag började med en försovning, som ordnade sig iaf. Fick ett sms av Fredrik när de var 7 min kvar till lektionen började. Slängde på mig kläder och skyndade mig iväg (de är lååångt till Hutton där jag har min lektion) men jag hann iaf.

Engelska lektionen var lika tråkig som vanligt, jag tycker om folket men inte läraren.. sen var de lunch och prov i intro application. Tror de gick bra, men vi får se :)

Sen var de dags för workouts ..igen. Denna gång var de en jäkla massa ben, jag körde som tusan. Hoppade över en övning som tar ca 4 min för att jag bara ramlade ihop på golvet :S Efter träningpasset fick jag bege mig till toaletten för att lägga en spya. Då förstår ni nog hur hårt jag körde. Trots detta fick jag ett sms med lite klagomål från coach att jag inte hade gjort alla övningar, men jag känner inte att man kan göra mer än sitt bästa och jag vill verkligen inte spy efter träningpassen.

Efter workout var de dags för att bege sig till Brett's (en simmare) födelsedagsmiddag i Corbin. Vi åt på El dorado.. mkt äckligt må jag säga. Inte svensk taco mat iaf :P Folk bjöd Brett på så mkt shotts att jag tyckte sydn om honom, efter han hade fått i sig 12 shotts och 5 drinkar tyckte jag att de var dags att bege sig tillbaka till campus, klockan var runt 9 då. Blir väldigt glad över att jag blir inbjuden till dessa saker, för ikväll var de ca 25 simmare och jag och sam var de enda som inte var simmare :P

Efter middagen så tänkte jag nästan sova, tills sam frågade om jag skulle med till walmart och leka en lek när du ska springa runt där inne och ta kort på massa saker (alla får en lista med vad dem ska ta kort på och så är man i olika lag). Kände inte riktigt att jag var så sugen så jag stannade kvar på rummet. Sam ringde 20 min senare av att hon inte heller åkte så vi gick och spelade kort med Eric och Cory. Efter kortspelet ville Sam bege sig till Huddle house (ungefär vid 12 tiden), där hon ville ha våfflor. Jag åt inget, känner inte riktigt för att äta så sent :P Väl framma på Huddle House träffade vi på lite vänner så vi stannade där till 1 och sen begav vi oss till Rob Cook för att träffa Matt, som vi umgicks med till ca 2.15. Sen checkade vi in i Bock Buildning och gick till vårt Dorm. Jag och Sam satte oss i second lobbyn och snackade till 3, sen var de dags för lite sömn :)

 Igår så var de bara en lektionsdag vilket är jätteskönt :P Jag fick sova 8h under natten och lektionen gick fort. När jag kom tillbaka till rummet efter lunch tog jag en powernap i 2 timmar.. ja en lång powernap :P Sen var de dags för workouts.. igen. Denna gång var de armar och abs. Jag hade väldigt ont i benen denna dag från workouten dagen innan, men de var bara att köra. Detta pass gick bra och jag utmanade mig själv väldigt mkt.

På kvällen spelade vi lite kort och sen begav sig jag, Sam, Matt och Ewan oss till parken med bilen. Vi skrämde upp oss själva och ingen vågade gå ur bilen och vi började inbilla oss att vi såg saker :P haha . Någon hade tänt en brasa och inte släckt den, så vi gick ur bilen en stund..  de var varmt och sköönt :) Sen när vi såg en annan bil fick vi lite panik och begav oss tillbaka till campus.

IDAG, har jag haft 2 lektioner.. varit rätt lugnt. Jag hatar fortfarande mina engelska lektioner.. dem är så svåra, men men. Efter lunch har jag tvättat... 4 tvättmaskiner och när dem var igång så pluggade jag, sen in i torktumlarna och plugga, sen vika alltihopa.. mkt jobbigt :)

Nu ligger jag i sängen och tar de lugnt, får se vad jag ska göra ikväll :)

Pusspuss


9 November

Igår eftermiddag var de dags för workouts igen.. denna gång var de Yoga. Att känna sig starkare denna vecka fanns inte. Hej, jag heter Emma och jag är väldigt svag :P Känns också bra att de enda du kan äta så sent på kvällen är pizza... allt går ju hand i hand, eller?

Idag har varit en tuff dag, trots de väldigt fina vädret. Jag har endast haft en lektion, men jag har haft migrän hela dagen. Huvudvärken vägrar försvinna. La mig ner i sängen efter lunch, och kunde inte resa mig på 3h. Sen var de dags för workout. Jag meddelade coach och Derek (som är vår personliga fystränare) om hur jag mådde innan vi började, men dem tyckte att jag skulle försöka iaf, vilket jag gjorde i 30 min. Vi körde endast mage dessa 30 min, och vips så kändes de som om jag skulle spy. Hemska hemska huvudvärk, lämna mig ifred!

Efter workout begav vi oss till rummet för att byta om innan tjejernas basketbollsmatch. Taylor började klaga och sa att jag bara skulle ta en huvudvärkstablett och så skulle allt vara bra. Jag står och storgrinar framför henne och så vill hon inte prata med mig och beter sig som en stor bitch. Ursäkta språket, men när någon står och gråter så är de inte bättre att vara så som hon är. När hon lämnat rummet pratade Chels med mig iaf. USCH USCH.. Livet är bra jobbigt ibland.

Höll ut så länge jag kunde på basketen, blev 81-36 till oss. De andra stannade på killmathcen efter, men fanns ingen chans för mig att stanna med mitt huvud. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga så mkt jag orkar inför provet imorn, och även komma på en main thesis i engelskan för min uppsats. Tar nog med mig lite marabou, så får vi hoppas att huvudet känns lite bättre.

Pusspuss

8 November, frosten ar har !

Heej!

I lordags var jag som tidigare namnt lite overallt under dag och hejjade pa vara olika sporter. Jag och Niclas borjade att titta pa brottning i 1.5 h. Jag tyckte de var roligare an vad Niclas tyckte, men de var nog for att kande manga av dem som brottade :) Efter de sa begav vi oss till den amerikanska fotbollsmatchen, dar vi spelade mot Shorter. Vi sag forsta quarten, kande inte att vi behovde se mer eftersom vi utklassade dem rejalt :P

Sen tog vi en promenix till vanlig fotboll for att stotta i ungefar en halvtimme :) De ar sa att alla i fotbollslaget ar fran andra lander sa dem har inga foraldrar eller sa som ar och tittar pa dem nar den spelar. Vi var iaf dar och dem utklassde dar med. De stod 5-0 nar vi lamnade dem och matchen slutade 6-0. Efter de sa begav vi oss till brottningen igen, for att titta pa nagra matcher :)

Pa kvallen sa fragade soccer killarna om jag ville med dem ut i knoxville och sa blev de. Jag + 6 killar begav oss i en bil till knoxville. Hande otroligt mkt saker den natten, vi hade jattekul!

Nasta dag (sondag) var jag lite seg i kroppen, aven fast vi fick en timme mer somn eller en timme mer festande rattare sagt :P Denna dag sa hande inte sa mkt, jag och Drew akte till Subway for att ata och sen stadade jag rummet, pratade lite med mammsen och pappsen och sen pluggade jag. Senare pa kvallen sa blev de lite kortspel med kvaretten (Jag, Drew, Eric och Sam).

Idag sa har de bara varit vanliga lektioner, och imorse var de frost ute. De har borjat bli riktigt kalls ! Jag har iaf gatt forbi posten och fatt mitt efterlangtade godis :) Mamma..... nasta gang vill jag garna att Lina och Calle ska kopa godiset :) Dem har bra godissmak hehe!

Tankte aven saga Grattis till Sandra som fyller ar idag !!

Nu borjar min intro application lektion :)

Puss och kram
ps. de ar jattekul att lasa era kommentarer :)

5 November

Några fler dagar har gått förbi.. inget speciellt händer. Ska försöka uppdatatera oftare, men de är lite halvsvårt när de är så få timmar på dygnet :) Detta inlägg kommer bli lite halvsplittrad, ska bli bättre på att uppdatera, för de gör allt lättare :)

Vi har nu haft 4 dagar med workouts irad. Jag har ramlat i en trappa bland annat, för att jag har så svårt att gå. Skönt att de lönar sig iaf :) Kommer knappt ihåg vad jag har gjort dem senaste dagarna, men jag har fått tillbaka mitt health and wellnees prov också.. hade 97 på den, så de var bara ett fel =D Känns kanon. Sen idag fick jag även tillbaka min ena engelska uppsats, vilket var 70 (fortfarande ett C). Får faktiskt vara nöjd med de också :)

Jag var inte en av dem som fick frånvaro på engelska lektionen som jag trodde, de var tydligen jättemånga som smsade. Såå de var iaf bra, och för er som inte hörde om de, så i slutet av min lektion så sa min lärare att hon hade sett 3 telefoner och att dem 3 skulle få frånvarande.

Idag har även Freja Holm kontaktat mig ang. att gå på denna skola till höst! VI får se hur de blir med de, skulle vara superkul, men de beror ju på om jag själv kommer tillbaka :)

Imorn är de dags för brottning, amerikansk fotboll och fotboll.

Skriver imorn :) Puss och kram

Workouts!

Igår var vår första workout.. jajjemensan.. HEJ TRÄNINGSVÄRK... JAG KAN INTE GÅÅÅ ! MEN de känns bra :) Innan workouten var de iaf prov i macron som jag pluggade till. Jag hade 84 på de vilket jag är supernöjd med, eftersom att på första provet sa läraren att snittet som var 83 (jag hade 81) i hela klassen som är 40 elever är de bästa han har haft under sin tid här. Sammanfattning: Han var imponerad ! Igår var då de andra provet som jag hade missat innan. På detta prov var snittet 66!!! (vilket är ett D). Jag har varit supernervös och att då ro hem en 84 kändes kanon!

Efter de var de wokout.... yoga och mkt stabilitet och stå i samma positioner hela tiden. Mycket jobbigt... jag skakade efter 2 min :P Stetchade iaf ordentligt efter vilket kändes bra, men glömde rumpan min...såå idag har den inte mått så bra med andra ord. Vi var även och tittade på Ida och Thalis basketbolls match, var ritkigt kul! Vi satt och skrek och tjoade hur mkt som helst, samtidigt som fredrik och fredrik viftade med svenska flaggan :)

Kvällen slutade med kortspel med Drew, Ewan och Sam.. sen begav vi oss till walmart och sen till wendys runt 1.. icke bra med mat så sent.

Natten till idag fick jag sova nästan 9h :) wooohoo! Har bara en lektion denna dag så gick på den, åt lunch och sen gick jag tillbaka till samma klass men bara för att träffa läraren och skriva provet som jag hade missat. Detta prov kändes också bra, hoppas de gick vägen!

Efter provet var de workouts... idag med vikter och hela faderuttan. Riktigt jobbigt, men känns OTORLIGT bra ! Detta kommer löna sig, trots att jag nu bara några timmar efter inte kan röra mig, inte mina rumskompisar heller för den delen :P

Sen var de dags för basketbollsmatch igen.. efter gårdagens kross, blev de torsk idag :( Precis på mållinjen blev de knas, usch usch inte kul, men vi kommer heja lika mkt på nästa match! Dem är ritkigt duktiga, så de är jättekul att se :)

Nu ska jag bege mig för att spela kort med Sam, Eric och Drew. Möjligtvis Ewan och Cieran också :)

Puss Puss

Halloweeeeen!

Heej,

Dagarna flyter på som vanligt. Halloween är nu förbi oss, den har varit väldigt rolig må jag säga! Igår var de halloweenfest (brottarfest) hos Marc. Det var väldigt kul, alla var utklädda och allt ledde till massa små äventyr, mkt kul :) Vaknade idag och jaa mådde inte så kanon bra dirket, men jag gick och åt frukost med Niclas och Pierre vid 11. Jag blev utkastad från maten innan 12 eftersom då kommer kyrkfolket, och jag hade ju på mig shorts, vilket ICKE är tillåtet på en söndag.. VAD TÄNKTE JAG MED? Jaa alla dessa regler gör mig trött.

Efter detta begav vi oss till golfbanan för att spela tjejerna mot killarna i ryder cup. Jag spelade mot Niclas.. och torskade tyvärr på sista hålet. Satte inte många puttar, mådde verkligen inte bra, men jag "vaknade" väl till de sista 6 hålen :) Kommer inte ihåg vad ställningen blev, men jag killarna vann iaf.. inte så förvånande :P Efter matchen var de dags för en snabbis på subway för middag och sen plugg i 2 h för att jag skulle kunna bege mig till Johns för halloweenfest.. igen!

Jag kom nyss tillbaka från den festen, klockan är 3 på morgonen och jag ska just börja plugga... känns otroligt kul. Efter tisdag så borde jag vara ikapp med allt i skolan igen.. nästan iaf :) BTW så börjar våra workouts imorn och de känns ju bra, men killarna har inte kunnat gå sedan dem började sååå de kommer bli ruggit tufft ! Ska bli kul att börja träna igen, ska försöka puscha mig själv, meeen jag vet att jag kommer klaga som satan på att jag har så mkt träningvärk.. men de är väl värt de :)

Vet inte om jag har glömt ngt, men jag tänkte börja plugga nuuu..

Puss :)

RSS 2.0