SEP. 28, 2013

Hej !
 
Dålig uppdatering, mkt som händer!
QMB provet failade jag, men någongång ska väl det också hända. Satsade all kraft på investeringsprovet och det gick bra. 98% så 39/40 rätt. Jag och Edin hade högsta resultaten i klassen :) Snitt i klassen var 66.5 och då drog vi upp snittet rejält, inga andra hade i närheten av 90%. 
Vi kvalade i början på veckan och jag spelade dåligt (84,81) så ingen tävling för mig. Onsdagen så tränade vi och nu hade jag äntligen tid att träna på det jag ville göra, så fick igång svingen igen. Däremot är självförtroendet inte där än. Gick ut och spelade 9 hål och det började kännas bra igen.. spelade lite mer resten av veckan och det känns som att jag är "tillbaka", så skönt. Såg även på film med några kompisar på onsdagskvällen (Iron Man 3), bra film =) Får se hur coach gör med nästa tävling för han kanske väljer istället för kvala och då är jag förmodligen individuell spelare. VI får se, men då är mamma och pappa här iaf =) Bara 8 dagar kvar!
Igår var jag på soccermatch med Edin och massa andra vänner. Väldigt kul ! Sedan gick jag och Edin ut med Sven till Palomino där vi mötte upp Cachis, Alejandra, Konner och Jordan. Har varit väldigt trött idag, och inte fått så mkt gjort. Skypeat med Max i 3 timmar och en stund med mamma och pappa. Dem är nu i Las Vegas! Dem blev påkörda igår, men som tur var så gick allt bra :) Gjorde även Pad Thai igår, mumsigt ! Tänkte lägga upp lite bilder som är sena, eftersom jag inte kan lägga upp från mobilen längre så måste jag ladda in dem på datorn, därför det tar tid tyvärr. Har första provet i CIS på måndag så tänkte plugga idag, men får se om det blir av
annars blir det stenhård pluggning imorn :)Puss !
Bilderna är i ordning, (I Las Cruces på UTEP's borta match, jag och Amelie från NMSU på matchen, Jag och Jamie (roomie) när vi satt i gräset med te och pratade om livet, en tornado jag såg när jag spelade på Fort Bliss, Goda nachos och öl på UTEP's fotbollsmatch emot UTSA, min hemgjorda pad thai och frozen yougurt!)
 
 
 

Sep. 23, 2013

Hej !!

Fredag kväll efter filmen så tände jag ljus, läste en bok med en kopp kaffe och hade på klassisk musik i bakgrunden, så jäkla skönt ! Trivdes extremt bra med livet då.. Låg och hade djupa tankar med boken under filtar och kuddar :)
Fick tillbaka mitt QMB prov på lördagen vilket resulterade i en 97% (30/31) rätt. Sen på lördagen läste jag klart boken på morgonen.. Det hette BLOT. Moppade golv, dammsög och diskade :) sen var det dags för fotbollsmatch. Vi förlorade tyvärr, men jag hade kul :) efter matchen tog jag och Emma ett glas vin hos mig och sedan gick vi till cinci med Konner, Keaton och Jordan. Drack två öl och pratade :) gick hem 1.15 och sedan sov jag gott !
Söndagen pluggade jag och Edin från kl 11 till 21, med break för lunch/middag. Vi var på kinlyes, starbucks och sedan hos mig. Gick ändå bra att plugga.. Är inför vår investments exam imorn. Efter sen så såg vi på red dawn, helt oken film :) sov extremt dåligt inatt.. Var vaken hela natten i princip tyvärr.. Vet ej varför. Stressad kanske ? Imorn är det prov i QMB och investeringar.. Hade ett prov på onsdag inplanerat men det blev flyttat till måndag, tack gode Gud ! Sen så ska vi kvala inför nästa tävling idag. Edin, camino och Alisa är redan klara så jag, natta och Amber klara om två platser.
Mamma och pappa är redan framme i San fransisco så dem är snart h"är. Om 13 dagar :D puss !


Sep. 20, 2013

Hej !
Provet igår gick nog ändå helt okej. Kändes inte så svårt, men hade lie problem med sant eller falskt frågor ;) Sen blev det skype med Max och Malin och sedan iväg till golfbanan. 75a kom jag in på, men det var itne så väldans kul att spela själv kan man ju säga :P Kl 19.00 var det ett möte för alla atleter om social medias... kul att se folk men annars är det inte så kul. Efter mötet som var slut 20.30 så vaxade Jamie mina ben :D Sov kl 22 och nästa dag (idag) klev jag upp kl 9. Efter uppstigning blev det skype med Malin i 1.5 h och sedan var det dags för 18 hål golf igen. Blev en 77a tror jag (?), har scorekortet i bagen :P Sitter och hejar på tjejerna på tävlingen just nu via internet. Kul att dem spelar bra :) Har precis fixat CSN och nu ska jag skypea med max och sedan blir det tvätt och diskning. Tänkte tvätta lakan, handdukar, kläder, skor.. ja allt möjligt! Så kommer ta några timmar. Kanske blir ngt plugg samtidigt, men kl 19.00 så tänkte jag gå och se Monters Inc Univeristy som vi får se för en dollar ikväll i the Union på campus :) Efter den om volleyboll matchen inte är över så tänkte jag svänga förbi där en stund :) Livet är underbart ! Puss!

Sep. 19, 2013

Hej allesammans,

Började dagen med ett prov i internationel finans och ja det gick inte bra för fem öre, men vad gör väl det. Måste bara klara kursen. Idag har varit en riktig slappar dag, borde ha pluggat men hjärnan min la av. Satt ute i gräset med Jamie och drack te och pratade om livet och kärlek. Skypeade med Max i tre h och gud så härligt det är med kärlek. Behöver bara få se hans ansikte så förvandlas min dåliga dag till en underbar dag. Att jag ens skulle få bli såhär kär, känns så otroligt bra, lycklig tjej! Om 5 veckor och en dag så anländer han :) Mammsen och pappsen åker på söndag och även om det tar tid för dem att komma hit så kommer dem snart och det ska bli så kul :) Ha en underbar dag ni där hemma, så ska jag försöka plugga 3-4 h eller så innan jag ska sova djupt och bra förhoppningsvis!

Sep. 18, 2013

Hej!
Skrev ett inlägg igår, men det lades tydligen inte upp.. Men igår så spelade sista kvalet och jag började känna av en mega migrän påväg hem från skolan. Köpte med mat som skulle ätas i bilen på g till banan. Väl framme mådde jag ännu sämre tyvärr. Öppnade par, sen dubbel, dubbel, dubbel.. Sen så spydde jag bakom och buske och fortsatte spela... Par, par, sen stannade vi på toaletten där jag spenderade 10 min för att få upp både lunch och frukost. Efter det spelade jag ändå helt okej. Kom in på 81 (+9) och var ändå +6 efter fyra hål. Missade tyvärr laget med ett slag, men det känns bra faktiskt. Ska bli skönt med att stanna hemma imon och få sova, hinna med tvätt och fixa en inspektion för bilen :) måste ändå spela 18 på torsdag och fredag, inte så kul att spela själv, men det går iaf fort ;) har ett prov imorn som jag och Edin har pluggat för i 3 dagar och ja det känns verkligen inte bra. Vi är lite lost in space... Svåraste kursen jag läst hittills tror jag nog ! Får se hur det går imorn,. Håll tummar och tår ! Sen har jag ett till prov på torsdag ( som jag trodde jag skulle missa, men nu får jag ta det) så blir plugg inför det imorn! Dags för mig att sova :) puss


Sep. 17, 2013


Sep. 15, 2013

Hej !

Har haft ett nytt kval i fredags. Kom in på 79 slag. Är bara ett kval varv kvar och det är på måndag (imorn). Tyvärr så har det varit dåligt väder den här veckan och vi har ju spelat ändå, vilket har resulterat i att jag blivit sjukis. Nu är rösten nästan bort tappad, ont i öronen, tät i näsan och halsont.. men det blir väl bra sen någongång. Igår åkte jag till Las Cruces och såg på killarnas fotbollsmatch. Vi vann :) 48-21, riktigt kul ! Nu tänkte jag skypea lite med max och sedan bege mig iväg med Edin för att träna lite och sedan plugga resten av dagen. Vi har prov på onsdag i international finance! Puss

Bilder

Här kommer lite bilder från tävlingen och foton idag. Lite mkt saker att stå i nu är rätt så irriterad på alla som jobbar på utep överhuvudtaget, men det går väl över!

 
 

Sep. 11, 2013

Flera dagar har gått förbi..tävlingen i Colorado är avslutad! Extremt tuffa ruffar, trodde jag skulle bryta handlederna några gånger. Det vart regnavbrott pga åska och blixtrar. 83,84,79. Usch och fy. Har inte varit en så rolig tävling pga massa saker. Vårt plan skulle ha åkt för 1.5 h sedan, men är minst 2 h försenat förmodligen mer. Får se om vi ens tar oss hem. Skola imorn känns inte så kul. Jag såg framemot att landa 21 och vara hemma vid 22 och sedan sova till 8.. Nu blir det andra fenor ! Jag har försökt ladda upp bilder, men går inte tyvärr !


Sep. 05, 2013

Idag har varit en seg dag med tråkiga klasser, men på min lunch så fick jag äntligen Skypea med Maximilian :)) bästa som hänt sedan jag kom hit ! Mkt gos :) så mysigt att se honom ! Sen så hade vi tråkig träning, och jag slog bollen så otroligt dåligt när vi gick ut för att spela, även fast jag slog bra på rangen. Känns inte som att jag har någon motivation. Tävlingen åker vi till på lördag och det är i Colorado pappa :) efter träningen så åkte jag och Emma till tara thai, mumsigt värre !! Sen så pluggade vi i 1.5 h, känns som att vi hänger med i vår investerings klass iaf ! Åkte även en snabbis förbi Albertsson för att köpa frukt :) väl hemma hade Jamie en kompis här så vi satt med te och pratade i 2 h :) nu är det dags för sömn.. Hoppas på en mer motiverad dag imorn även om jag bara har 5 min lunch.. Puss !


Sep. 04, 2013

Klar med kvalen... Blev 77,76 så totalt 75,77,76. Är med i laget iaf. Vi åker på lördag till Colorado. Slagen sitter inte där dem ska just nu, så får se vad som kan göras på träningen imorn!
Max har köpt webbkamera och mikrofon så nu kan vi snart äntligen prata med varandra än bara över sms.. Ska höras om 11.5 h :) ska bli så kul :)
Sen så bokade jag även en resa upp till Atlanta för att hälsa på natta över thanksgiving så nu är mina poäng använda så det känns bra iaf :) resan kostade mig 10 dollar som då var en service fee :P har idag även skrivit in massa saker i min almanacka, pluggat på kinleys med Edin en stund och bara varit. Sen även testat migränyoga i 30 min och andra små saker. Nu är det dags för sömn.. Ska upp lite tidigare imon för att beställa en bok till en kurs ! Puss !


September 1, 2013

Hej !
 
Har varit svårt att ladda upp bilder är någon anledning så skriver ifrån datorn nu istället för mobilen.
Fredag morgon var jag iväg på community service på en grunskola där vi (ca 15 st från olika sporter) medverkade i en parad och sedan fick vi dansa till olika låtar framför alla barnen. Var rätt kul faktiskt :) Kvalet i fredags gick väldigt bra fram tills sista 3 hålen. Låg -3 och avslutade fyrpel, bogey, bogey.. på fyrpel så försvann en boll och fick även droppa för ospelbar. Men men +3 i första kvalet ! Efter kvalet var jag tröttis så jag och Emma hämtade hennes tv och såg på en film.. Jamie (min roomie) kom över till filmen. Först fick vi fixa Emmas säng och det var svettigt och svårt, tills jag fattade hur man skulle göra ;)
 
Igår var jag ute med massa folk på a little bit och texas och dansade och hade skojj! Jättekul att träffa alla igen! Var även förbi och tränade lite golf, men var väldigt slut i kroppen. Idag så har jag varit trött! På eftermiddagen blev det tvätt och fixa till det sista i rummet :) Så nu är allt klart!  Allt har fungerat bra hittills, men känns som att jag har varit här i en månad och det har bara gått en vecka..Vi fick även våra lagkläder för några dagar sedan, så lägger upp bilder på lite allt möjligt! Hjälpte även rennet med att ta ner amerikanska flaggan efter en fotbollsmatch eftersom hon glömt ta ner den.. så jag och Emma åkte dit och jag löjlade mig lite med den ;)  Puss !
 

RSS 2.0