Äntligen fredag !

Hej !
Idag hade vi ingen obligatorisk träning så har hunnit med en massa ÄNTLIGEN :D efter mina lektioner så gjorde jag i ordning lunch och sen såg slutet på en film med Marissa :) efter de så blev de tvätt och städa rummet ! Satte även upp brev och vykort jag fått på väggarna :)) efter de åkte jag hem till Rennet och Rinna för att umgås, sen åt vi middag och gick på en volleyboll match.. UTEP vann :) sen begav vi oss hem till dem igen och såg på en film "What to expect when you are expecting". Nu ligger jag i sängen och snart ska jag sova.. Vi åker till Oklahoma, Tulsa imornbitti :) godnatt ! Puss


Ingen somn

Hej,

Har inte blivit mkt somn alls.. ligger i sangen nu och klockan ar 1.15 och av ngn anledning kan jag inte sova trots att jag inte sov ngt alls igar/idag.. far se hur de har gar, men imorn har vi iaf ingen traning, vilket iof inte betyder att vi inte ska trana men inte 6 h iaf :) Puss

TAVLOR

Sitter och pluggar, men läste era kommentarer så här är en bild på tavlorna :) kommer bli en all nighter ser de ut som, usch kasst! På historia uppsatsen fick jag 9.5 av 10. Kommer inte ihåg vem som frågade :) håll tummar och tår för min statistik exam imorn/idag om 8h ! Puss


Motgångar

Nu tycker Jag att denna vecka ska vara över.... Men de är långt kvar. Har ett väldigt stort prov på torsdag och jag måste plugga så mycket, plus att en assignment är due onsdag kväll, och jag har tutoring och golf 6h.. Om jag bara kunde få skippa Golfen imorn hade jag iaf mått bättre, men nej nej. Så blir väl en all nighter imorn, kl är redan 1 hör och jag vill bara sova. Efter golfen idag så åkte jag direkt till Rennet och gjorde två quizzes och en exam, tog hur lång tid som helst, men de blev gjort iaf.. ÅNGEST för att jag måste träna imorn :(:( snälla kom in en sandstorm !! Efter mina lektioner imorse så körde jag camino till flygplatsen så hon slapp ta en taxi, och på träningen spelade vi endast par 3er, så vårt par var 54 och jag gick 53. När jag kom hem från allt så hade jag fått paket ( hade ingen aning om att de ens var ett paket på väg )!! Blev hur lycklig som helst :) behövde verkligen de där för att orka med allt just nu ! Tack mamma och pappa <3


Grym helg!

Hej, vet inte ens när jag skrev sist men jag har gjort en hel del förutom att träna golf och plugga. Denna helg har varit grymmans ! Precis vad jag behövde.. Efter kval på fredag (79) med en start bogey, trippel, bogey, dubbel så var de ändå okej. Efter kvalet åkte jag hem till rinna och Rennet och drack lite vin, spelade spel och snackade lite skit :) tre basketkillar kom även över. Sen på lördagen så hämtade rinna och Rennet mig vid 11.30 och så åkte vi till pockets där rinnas bror är manager för att kolla på killarnas match på tv :) vi hade de hur bra som helst ! Senare på kvällen var de fest hos Eric (Rennets kille) eller bara vi gamla vanliga. Var en grymt rolig kväll iaf :)) söndagen var de bara till att plugga från 11 inför matteprovet men på kvällen åkte jag hem till gage, Cole och trey för att bara ha de bra i en timme. Matteprovet hade jag idag .. Fick 90/100 ! Grymt nöjd tjej !!!! Average i klassen var 37 :P vi kvalde även idag och denna gång avslutade jag dåligt istället, men blev en 77 med två dubblar och lite bogeys, men även 4 birdies :) efter träningen så åkte jag och marissa hem till gage, Cole och trey för att se på lite film och prata ikapp (hon kom hem imorse och har varit borta sedan i torsdags). Känns skönt att hon är hemma :) nu är de dags för lite sömn. Puss !


Trött tjej

Hej!
Sista varvet gick jag 80 (+7) med en fyrputt på sista hålet. Hade bra med chip en putt ! Har haft/har grymt mkt att göra i skolan eftersom jag missat en hel del. Kom precis hem från träningen, vilket var en bra träning men den var lite för lång :P marissas storebror har bott med oss i 4 dagar nu, och dem flyger till san Antonio om ngn timme så jag blir ensam i helgen. Igår var en stressig dag...jag hade skrivit en uppsats och två summeringar i historia tisdag kväll som skulle in onsdag morgon. Sen gick min dator sönder!!! Så fick skriva om allt.. Blev inte bra, men men. Sen vid 3.40 var de bara att kliva upp och köra Johanna till flygplatsen. Kom tillbaka 4.45.. Kunde ej somna om även fast jag var så trött! Sen upp 9 för skolan och sen hem och plugga !! Efter plugget kl 1 så körde jag camino till hennes uppkörning för körkortet, så vi var borta i 2h. En annan tjej skulle köra henne, men så hände nått och ingen annan kunde ta henne så trots att jag hade så mkt att göra så ställde jag upp. Efter de hem till Rennet för att göra två biologi quiz, sen hem och plugga vidare. Kl 20 hade jag tutoring i historia och min QMB (statistik) quiz var due 23.59.. Hann ej klar pga tiden så fick 65%, vilket var synd eftersom jag visste hur jag skulle göra allt.
Önskar jag hade haft de extra två timmarna istället för att köra camino :/ men men! Nu ska jag äta middag och sen har jag tutoring mellan 7-9, sen hem göra en labbrapport och plugga matte !!! Usch vilken vecka !


Första dagen klar

Hej, nu är första dagen klar som innehöll två ronder som vanligt. Första varvet blev de 43-37.. (80). Spelade ju rätt knyckigt i början, la mig bara på fel ställen hela tiden, gav mig inte chansen till par i princip. Sen andra varvet 45-41, rätt många dåliga slag slog jag kan man ju säga som kostade massor.. Men men ny dag imorn! Dags att sova :)


Dags för tävling !

Hej,
Nu kör vi !! Följ oss online :D


Albuquerque

Hej !

Nu är vi i Albuquerque och ska väl sova om en liten stund :) Igår så efter träningen gjorde jag ett historia quiz med Martin och sen begav jag mig till vetrinären med Rinna och Polo :) Efter de åkte vi och hämtade mat på Olive Garden och köpte en flaska vin... väl hemma hos Rinna så åt vi självklart maten och drack vinet och såg en skräckfilm! Rennet kom efter halva filmen eftersom hon varit iväg på middag med hennes pojkväns familj. Det blev en hel del tjejsnack och vi hade bara en GRYM tjejkväll :))
Nästa dag (idag) så packade jag ihop mina saker och så begav vi oss till Albuquerque, New Mexico. Sedan vi kom hit har vi tagit de lugnt och några har pluggat. Jag har haft migrän så har inte ens kunnat sova.. men de känns ok nu. Vi åt en god middag på ett steakhouse och efter maten så blev de massage och lördagsgodis (Tack Lina och Calle !! <3) :D Imorn är de inspel kl 13.. men tänkte iaf försöka sova nuu. Puss !

Bilden nedanför är inte ifrån igår utan från dagen efter jag, Lina och Calle anlände i El paso :)

Skolan klar för veckan !

Nu är skolveckan klar, vilket känns sköönt! Dock har jag ett quiz och en summary att skriva, men de får bli efter träningen idag.
Igår hade vi kval (ett varv), vilket är rätt konstigt eftersom om ngn har en dålig dag så är de kört liksom, men vi hinner inte med mer än ett varv. Öppnade Bogey, bogey, bogey, bogey och då skrattade jag lite och sa till Coach att jag nu var i min "Comfort Zone" och kunde börja spela bra sen... kom in på 76 (+4).. blev 41 (+5) och 35 (-1). Blev 3a i laget och vi beger oss till New Mexico på lördag morgon och blir borta till Tisdag sent. Får se vad jag hittar på ikväll :) Puss !

Mycket att göra!

Hej,

Idag har de varit en väldans massa att göra eftersom jag missat två dagar i skolan pga tävlingen. Sen att hjälpa en vän är ju alltid prio ett även om de blir jobbigt sen när man har massa kvar att göra på kvällen, men nu är jag typ klar. Har gjort en labrapport, två homework quizzes 100/100, två vanliga quizzes (som test)100/100, haft tutoring i Historia (HON VAR GRYM!!), gjort ett QMB (statistik) quiz (test) 92.5/100. Så de har iaf gått bra i allt hittills. Vet inte hur labrapporten gick, men de får vi se senare. Min "dåliga" uppsats som jag skrev i historia förra veckan fick jag 8/10 på så jag är nöjd! Nu ska jag plugga vidare eftersom vi har ett quiz i QMB imornbitti.. usch. Sen är de kval imorn igen inför nästa tävling...

Puss !

Klar i Colorado

Hej,

Nu är vi klara med tävlingen. Jag började bogey, bogey .. men var fortfarande bara +2 med två hål kvar.... MEN ja då avslutade jag 9 (+5) óch 7 (+2), så +7 mina sista två hål. Var en del krångel med dropp och förklara boll ospelbar. Idag var de drivern som sabbade mest.. usch. Men men.. nu är vi klara och imorn är de skola som gäller! Ska bara först flyga till Vegas och sen hem.. känns lite obehagligt att flyga 11 september måste jag ändå säga =/

Puss

Första dagen

Nu är första dagen klar i Colorado. Spelade bra första 18, kom in på en 77 efter en rätt kass start, så var nöjd. Andra 18 så blev de gamla vanliga med att jag ej kan lita på mig själv och ja allt blir bara fel... usch. Men men de är ju en ny dag imorn !

Colorado !

Nu har jag packat färdigt inför tävlingen i Colorado. Vi åker om 30 min till flygplatsen :) I torsdags så efter golfen spelade jag och Marissa (roomie) volleyball i ngn timme med lite folk och sen åkte vi till Hunter, Adam och Cooper (+Rinna), där vi umgicks och tog de lugnt i lite mer än en timme. Efter de så gick vi över till Gage, Trey och Cole som bor i samma lägenhets complex för attt hälsa på. Cole och Trey bodde över oss förra året så de är lite tråkigt att dem har flyttat så vi kände att vi skulle hälsa på iaf :) Där stannade vi 2h och begav oss sedan hem. Fredagen (igår) så efter golfen så åkte jag hem, städade rummet, tog med mig tvätten och åkte hem till Rinna. Hemma hos Rinna var de tjejsnack och jag fick all min tvätt och plugg gjord. Vi åt middag på Five Guys, lika gott som alltid :) Nu ska jag fixa de sista och printa ut lite saker i Summit Hall. Ska uppdatera från Colorado :)
Puss !

Genghis!

Hej!
Idag har jag som vanligt gått i skolan, tränat golf och pluggat.. men efter golfen så begav jag mig med Rennet för att äta middag med henne, Jeanette, Bianca och Stephanie på ett ställe som heter GENGHIS. Hur gott som helst :):) Är en mongolisk restaurang, och ja de är som mongol inne i stan hemma, så fick plocka mat som dem sedan steker på.. MUMS :D Efter en hel del tjejsnack så kom jag hem lite innan 21. Tog på lite kaffe och sen har jag pluggat sedan dess, så 2½ timme.. endast statistik. Gjorde ett quiz och fick först 81.67%, men tror jag gjorde bättre på mitt andra försök.. fick dock inget resultat då och nu står de ett - på båda så jag fattar nada, men de får väl lösa sig imorn.. dem är due om 40 min, så kanske kommer upp då :) Ska plugga lite till statistik och sen blir de sömn :):)
Puss !

Kvalen avklarade!

Hej,
Nu är de sista kvalvarvet avklarat. Blev en 78 idag (par 72) på Fort Bliss. Jag var +5 första 9 och +1 sista 9, så gjorde iaf ngt bra. Kändes helt okej, men har en hel del att jobba på så kan man ju säga. Men jag tog sista platsen i laget iaf :) Så vi som åker till Colorado lördag-tisdag är Jag, Natta, Emma, Camino och Maria. Efter kvalet fick jag skynda mig iväg till Sun Bowl för att hjälpa till med våra freshmen och transfers atleter. Var där i ca 45 min och sen så åt jag middag och började plugga. Efter en stund så kom Martin (en kille i golf laget från Danmark) över eftersom vi båda har Historia tillsammans och vi ska skriva en uppsats så bollade vi lite idér. Efter typ 1½h var vi klara och nu sitter jag och skriver på min uppsats.. usch. Hoppas den blir okej i slutändan, men just nu är de kass. Tror bara jag lämnar in den så får vi hoppas på de bästa.. skulle vara skönt med lite sömn också liksom :)

Puss !

Lite tomt i lägenheten!

Hej,

Måste säga att de är rätt tomt här i lägenheten nu när syster och calle har åkt hem :( Jag har iaf har de superkul och hoppas dem också hade de. Vi har väl mest ätit på olika ställen, men även åkt till Scenic Drive (tittat på utsikten över el paso), varit på en fotbollsfest, och en country bar, sen har vi även målat tavlor och sett vår öppningsmatch i amerikansk fotboll mot Oklahoma :)
Första kvalvarvet gick jag 75 (par 70) på Coronado.. idag gick jag 82 (par 71) på El Paso... gick plus 8 sista 9, gick runt och skakade.. vet inte om jag fick värmeslag eller så, men något var fel iaf =/ Imorn är de sista varvet, förhoppningsvis går de hela vägen. Just nu ligger jag på 4e plats.
Är redan lite trött på att plugga, även fast de inte riktigt har börjat än typ.. uschabuscha :P
Ska plugga vidare nu ... puss !


RSS 2.0