NOV. 26, 2013

Hej !

Helgen har varit kul med beerpong och träffat andra internationella elever. Har sett mycket på serier och bara myst! Har gått och blivit kär i "Arrow", grymmans bra faktiskt och säsong ett är nu klar. Det har varit väldigt skönt att bara varit hemma och myst i soffan med kuddar och filtar, eftersom det gått från 23 grader mån-torsdag och sedan 1-4 grader hela helgen. Väldigt kallt måste jag ändå säga. På onsdag morgon åker jag till Natta, vilket ska bli himlans kul ! Fick även ett ytterligare paket från mammsen och pappsen :D Perfekt timing med julstämning! Fick tydligen paketet i fredags, men inte kollat mailen eller varit ute i kylan :D Nu tänkte jag sova för en sista dag i skolan innan lovet :D Puss !

NOV. 22, 2013

Hej!

Dålig uppdatering igen, men när det händer massa knas saker så blir det så tyvärr. Tänker inte dra upp vad det var, för det är bara knas. Jag mår bra, men varit turbulent! Inget som har hänt med mig. Men iaf på mitt internationella prov så fick jag 78 så ungefär som jag trodde, och med en bra curve så fick jag 90.5 :) Så känns kul ! På mitt investeringsprov fick jag 40/40 så 100 % och på mitt reporting and analysis prov så blev det 28/30 som rä 93.3 %. Så varit en bra vecka med bra test resultat. Nu när jag inte har mkt alls i skolan så blir allt rätt tråkigt, sköööönt med tråkigt. Har ett prov om 2 veckor och sedan är det finals week. Om en 6 dagar är jag hos Natta, ska bli så jäkla kul :D LÄNGTAR ! Har varit jättekul att ha Edin's mamma Annika här, vi har hittat på lite olika saker. Igår var vi iväg till cattleman's får lägga upp en bild senare på det, så jäkla gott !! Vi har även varit iväg och spelat golf !Edin drog till London imorse.. jag har varit iväg på yoga och har precis kollat på say yes to the dress med popcorn och te med Jamie och Annika, mycket mysigt :) Jag ska köra Annika till flygplatsen imornbitti, ska bli skönt att komma upp en bra tid och försöka få lite plugg gjort eller ngt. Har till och med tagit på mig mascara nu när jag inte haft ngt att göra.. städat flera ggr också haha.. Ska uppdatera bättre nu guys ! Lägger upp lite bilder imorn eller så :) Puss !

NOV. 15, 2013

Hej !
 
Internationell finans provet gick okej, men tabbade mig på lite saker tror jag. Gissar på runt 75a, vi får väl se, får nog tillbaka det på onsdag nästa vecka. Proven igår (Financial reporting and analysis och Financial Investstments) gick båda bra. Känndes som en 100 på Investments, men vi får se ;) Reporting provet är nog ett A iaf, hoppas jag :) I förrgår så kom det ett paket till mig från mammsen och pappsen :D Var en duk, diskborste, kort och lite choklad,  Mkt kulis :) Igår så var det en lugn dag efter skolan. Jag och Edin åkte till tax office, sen lunch på red lobster, stanna på auto service med edins bil, kollade på monsters inc university, åt middag och sedan hämtade vi Edins mamma Annika på flygplatsen! Sedan åkte vi hem till Edin och drack te och pratade och myste :) Fick även ett paket från Annika, så gulligt ! :D Satte ett alarm till imorse så klev upp 8.45 och skypeade med Maxi i en timme :) Också mycket mysigt :) Snart ska vi iväg på en rundtur på campus och kankse även iväg en sväng på gymmet. Har väl glömt att säga att vi har kört pass måndag och onsdag i gymmet med gruppträning med step, aerobiskt, vikter, pilates, kickboxning, väldigt kul faktiskt :) Synd att det inte är träningar på helgerna, men får väl försöka köra själv. Får se hur dagen ser ut, ska försöka hinna med en skype med mallanbrallan också :) 
 
PUSS !
 
 

Nov. 13, 2013

Hej,

Lämnat in två inlämningar idag och haft ett prov i QMB. En inlämning gick bra, den andra sådär och provet kändes bra ! Härlig start på veckan. Vi (jag, natta och edin) hade tänkt att medverka i ett event på torsdag istället för att skriva ett prov för om man medverkade så fick man automatiskt 100% på provet. Dock verkar det som att bara en del blir utvalda och vi vet inte om vi är valda eller inte så kommer bli panik imorn kl 18.00 när middagen ska vara om vi inte är med eftersom då har vi ytterligare ett prov på torsdag (TRE ST).. herregudars.. är förberedda för två st, men inte tre! Aja får se vad som händer, har skickat emails till personen som håller i det, men med ingen lycka tyvärr. Imorn är det prov i internationell finans, så det pluggas för fullt ! Lunch på pei wei och nu har vi suttit på starbucks sedan 14.30. Nu kör vi !
Puss

Nov. 11, 2013

Hej !

Den här veckan som varit har det varit mest plugg. Förberett mig för den här veckans 5 prov och 3 inlämningar. Inte kul alls ! Torsdags gick jag och Edin till cabos där vi hade en drink och delade på nachos.. Konner kom dit ngn timme för att prata ikapp lite :) lördagen gick vi på en internationell fest som var rätt kul faktiskt :) sen mera plugg så klart.. Vi var på bio också i fredags och såg last vegas.. Väldigt rolig ! Resten av veckan blir det mer plugg ... Inte så kul, men när den här veckan är över så blir det lugnt och skönt ett tag iaf :)) fick 99/100 på CIS provet som skrevs förra veckan, så det gick bra iaf.. Puss och kram !


NOV. 05, 2013

Hej !
 
Seg uppdatering eftersom älskling varit här, sorry boris guys !
Vi hann med en hel del när han var här :) Massa massa massa god mat :D Bio 2 ggr, vilket båda filmerna var jättebra. Att rekomendera absolut! Dem hette "Captain Philips" och "Escape Plan", något för alla åldrar ! Vi åkte till White Sands och tog massa fina bilder och sedan hikeade vi även upp för berget med linbanan.. tog linbanan ner :) Jobbigt som tusan att gå upp faktiskt haha.. sen var vi vid Scenic Drive utkiksplats 3 ggr tror jag med kaffe, mys och prat. Började även kolla på the mentalist från start och vi har ett avsnitt kvar på säsong 1. Blev en tur till a little bit of Texas och även lite solning :) Proven som jag skrev innan Maxi kom blev 95 i internationel finans vilket verkligen behövdes och sedan en 80 i QMB som var OK.. behöver få upp det betyget också, får se hur det slutar. Har varit lite problem med schema osv för nästa termin, men får hoppas på att det löser sig i veckan. Här kommer bilder iaf :)
 
 
 

RSS 2.0