8 December

Ingen uppdatering, finns manga anledningar for de. Det har varit en mycket mycket mycket tuff tid for mig... och jag tanker inte satta mig ner och skriva allt for de vill inte ngn lasa anda. jag borjar om pa nytt nu..

Blir ett senare inlagg :)
 Puss


3 December

Chokladen ar slut igen, den var mkt god :) btw liksom ;)
Igar var en helt vanlig dag med workouts, kanns jattebra att trana nu. Vi korde mage, armar, rygg och axlar! Ar lite ledsen over att vi bara har workouts 4 ggr i veckan for jag ar riktigt sugen idag, fast jag vet att jag inte har tid idag. Vi hade en recruit igar pa besok, hon verkade trevlig. Jag umgicks en del med Kinzie och LB efter studytable. Var ganksa jobbigt att ha study table mellan 20- 21.30, men de var okej, folk var otroligt hogljudda dock sa de var svart att fa saker gjort. Jag blir ju ganska latt indragen i allt och vill vara med som ni vet. Pa kvallen sa satt jag och pluggade med Sam, och vi spelade lite taboo runt 2. Jag ar inte lika bra pa engelska faktiskt, jag ar okej pa att forklara, men samre pa att gissa :P En rejal utmaning, ett bra spel iaf for mig :)

Kunde knappt sova ngt, nar jag val lag i sangen kunde jag inte alls sova.. lag och vred och vande mig hela natten.. usch usch. Quizet gick bra imorse, eller hade ett fel tror jag. De var en knepig fraga, men de gor inget iaf. Nu sitter jag pa coach kontor igen. Pierre, Aubree, Kelly och Fredrik ar har och coach pratat i tele. Snart ska jag bege mig till min engelska lektion. Jag far inte tillbaka min uppsats foran nasta vecka pa onsdag. Efter skolan idag sa ska vi golfare aka till London och lyssna pa ngn mental kille. Alla verkar tycka att de ar de basta i varlden, men jag kanner att jag ha rlyssnat pa sa manga och jag vet de som ar bra att veta. De jag behover ar en egen mental tranare att prata med, inte lyssna pa ngt seminarium som ar riktat till alla och inte individuellt. :) 

Det ar ganska kallt har borta nu ma jag saga, runt 0-5 grader i princip :)

Pusspuss
 

SNOOOO!

Glomde skriva i forra inlagget att de snoade imorse :D:D:D:D Lite julkansla, men snon ar typ redan borta :P Kom bara nagra sma flingor :)

1 December

Hej!

Jag har fortfarande traningsvark fran workouts i mandags. Den var riktigt tuff, far forklara nar jag kommer hem hur den gar till men vi anvande oss av en kortlek. Kandes kul att traffa folket igen efter lovet. 

Tisdag (igar): Sov massor av timmar, faktiskt ca 10 och sen sov jag aven en timme till pa eftermiddagen. Workouts var kl 18, inte sa jattebra tid eftersom maten stangde kl 7 denna dag av ngn anledning, men de loste vi iaf.. vi slutade 10 min innan. Denna workout var armar, mage, axlar och rygg.. jaklar vad jobbigt de var. Kanns ratt bra idag ;) Blev en sen kvall utan anledning for att jag inte kunde sova.. somnade val runt 4.30 aven fast jag var i sangen fore 2.

Saaa jag forsov mig imorse, men som tur var sa vackte Chelsea mig kl 8.45 for hon borjar ocksa kl 9. Vet inte varfor hon inte vackte mig tidigare :P men men. Jag hann iaf i tid. Om ni inte visste de sa om ngn i teamet missar en klass eller sa sa maste hela laget ut och springa kl 6 pa morgonen ;/ men som sagt jag hann. Jag hatar den reglen, for alla kan ju faktiskt forsova sig.. de ar manskligt och inte hela varlden.

Nu sitter jag pa coach kontor och ska bege mig till min engelska lektion snart, far se om jag far tillbaka min uppsats idag, men jag tror icke de. Vi hors lite senare.. ps: jag borjade ata lite marabou choklad igar heheh :D

Pusspuss

RSS 2.0