uppdatering!

Har haft en dålig uppdatering jag vet :( Men jag har massor att göra och nu när mamma och pappa är här så blir de ännu mindre tid. PLuggar inför min accounting exam som är imorn. Massor har iaf hänt, har köpt bil och umgåtts med mamma och pappa, massa plugg, min födelsedag har passerat, killproblem, lycka, ilska, skratt och tårar. Allt blir ju bra tillslut. Ska uppdatera bättre! Kanske blir en del korta inlägg, men iaf uppdatering. Imron börja även kvalen inför Hawaii, men de blir nog inte mkt sömn för denna fröken inatt.

Godnatt !

Måndag

Tjoho,

Nu sitter jag med en kaffekopp och en yougurt i handen, dags för frukost! Har inte sovit en blund inatt.. ryggont i svanken, så jag har vridit och vänt mig hela dumma natten. Exam i political science gick bra, fick en 100ring. Ska iväg på business law och få tillbaka mitt prov nu och sen till accounting där jag har ett quiz (min uppgift igår online tog 4h, fy fan). Hoppas på mer sömn inatt, dock har jag matteprov imorn och jag är ju lite lost in space, skööönt att Marissa är hemma som är grymmans på matte! Dags för lektion :)

Pappa, vet ej om de finns bowlingskor, men vet att de finns en bowlinghall bara ngn min bort så de kan ju fungera :) Ja nu åker ni ju i princip om en dag !!! :D Ring 18.30-21, sen är de träning!

Pusspuss

Helgen nästan över

Krångel med uppkörning pga försäkringspapper.. så nu får de vänta tyvärr, finns inget att göra åt. Fredagen blev de badminton vilket var sjukt kul och enligt folket som jobbade där så var vi ju proffs, sååå de blev en stor publik när vi spleade haha. Sen blev de quiz, tråkigt värre men måste göras. Sen så begav jag mig till Hunter och Adam på fest. Mycket mysig och bra kväll med massa prat och trevligheter. (Vann 4 raka omgångar i beerpong också!!) Lördagen blev de först slapp och sen slog jag och johanna lite bollar på rangen. Slog bollen hur bra som helst, speciellt drivern! WOOP WOOP! Senare så var Johanna suuuper gullig och körde mig till Cielo Vista Mall där jag skulle fixa mitt hår. De tog 3,5 timmar att fixa, jissus! Och först blev de brunt hahahhaha, men men nu är de blont igen :) Sen blev de stressigt när jag skulle hinna med dusch, smink, quiz och middag på 35 min haha, men de gick! Kl 22 åkte jag med Rinna och Cooper till Hunter och sedan åkte vi vidare till Eloy's för födelsedagsfirande :) Börjar faktiskt hajja vilka tjejer och killar man ska umgås med här borta och vilka inte, vilket är sköönt måste jag säga. Är ju rätt trött på faketjejerna, men dem är väl 18 år gamla också, så de har väl med de att göra (?). Finns ju självklart undantag men amerikanare är väl uppväxta på ett annat sätt :P Dem är ju inte som älskade Mandapandabjörn som jag saknar varje dag här borta !! :) Nu ska jag plugga matte, fyfan vad tråkigt men men.. Systeryster ringde precis, vilket i princip gjorde min dag :) Fick lite energi genom telen :) Pusspuss på er !

Skolveckan avklarad!

Äntligen så är de torsdag kväll igen och skolan är klar för veckan! Denna tjej somnade på soffan igår och vaknade nästa morgon 8.30, vilket betyder att jag missade min första lektion.. de var ju första gången jag missat en lektion, så de var väl inte hela världen alls. Läraren tar inte ens närvaro :P Men min nästa lektion kl 9 var ju prov, så de var ju bara att skynda sig iväg till den. Provet gick knackigt eftersom jag somnade när jag pluggade kvällen innan, men vi hjälptes åt haha. Sen var de dags för mentorsmöte, vilket är lika tråkigt varje gång, rätt onödiga.. men men. Sen heeem och sova en timme innan träningen. Blev lir på Coronado som är bara upp och ner, och jag och johanna hittade inte rätt tee på första hålet, så coach (även döpt till morfar av mig förra terminen) tyckte de var jätteukul att skämta med oss i 10 min.. jag och johanna tyckte de var mindre kul. De var kallt och blåsigt som attans. Slog en pitch 140 m :S NÄSTAN I STIL MED DIG PAPPA :D Efter 9 hål så sa morfar att vi inte behövde spela mer för de var för blåsigt, inte ens han kunde spela hehe. Vi blev jätteglada och de blev en dubbel high-five! (inte så att han såg) :P Efter träningen blevde Kinley's med svenskorna, massa prat och goda bakelser. I trappen påväg till rummet för att byta kläder träffade jag på två killar som har samma klass som mig och han utbrister... jag frågade min vänner idag efter provet: "Hey guys, why did we copy her (min) exam? She's asleep!?" hahaha jag tyckte iaf att de var kul. Var en trött tjej idag :P Sen så efter Kinley's så såg jag och höna-pöna en film och gjorde fruktsallad! MUMMA! Efter filmen började vi titta runt på youtube på helt sjuka saker, man (vi) blir ju imponerad/e. Nu är jag hemma och har precis duschat. Imorn blir de tidig uppstigning trots inga klasser. Återkommer sedan varför :) Godnatt för mig, godmorgon för er :) Puss

En dag kvaaar !

Nu ar aven en dag till avklarad. Borjade dagen med business law provet som gick alla tiders, sag dock att de inte gick lika bra for min van Charissa sa nar jag var klar med mina 50 fragor sa tog jag hennes prov och loste de :P Skoooont att de provet at avklarat! Sen var de accounting, var en trott tjej idag sa satt mest och skrattade  :) Sen begav jag mig fran klassen till vart training room dar vi akte till east sidan dar jag traffade en kiropraktor, snabbt tillbaka ratt sida av stan dar jag blir avdroppad pa Panda Express for att hinna med lite lunch med Johanna innan traningen. Sen vart de traning pa Vista Hills, ratt rolig bana maste jag anda saga.. har bara spelat ett varv dar innan! Pa vagen hem fran traningen gick jag direkt till vart trainingroom igen dar jag en tjej skulle massera ut mina knutar, usch och fy... kommer ha sa ont imorn. Sen blev de promenix direkt till subway for middag och sedan promenix till studyhall dar jag var mellan 19-22.. stressa hem, satta igang med uppsats i Political Science som skulle skickas in 23.59.. tur att den inte skulle vara lang! Den gick nog helt okej tror jag. Nu ska jag borja plugga infor mitt prov i Environmental Science som jag har imorn, mindre kul.. kommer nog ta nagra timmar, vilket da resulterar i ingen somn.. igen. Imorn efter traning sa blir de en tidig kvall for mig sa att jag kan ta ikapp i somn! Mamma och pappa jag jobbar pa vadret, men de ar till och fran. Idag var de spel i shorts, langarmad och pike. :) Om endast en vecka ar ni haaaaar :D
Puss !!

Håll ut !

Träningen idag var välbehövd, och efter jag vet inte hur många bollar satt slagen igen! Nu är de bara 2 dagar till kvar av skolveckan för mig, 2 exams, ett quiz och en uppsats. Nu har jag pluggat som attans till min Business Law (affärsjuridik i princip), så forhoppningsvis vid 7.30 så skriver jag bra på provet! Sen blir de stress till behandling och stress lunch och träning. Tillbaka från träning runt 18 äta middag och tutoring mellan 20-22, sen har jag då lite mindre än 2 h på mig att skriva uppsatsen som ska skickas in innan 23.59.. JIPPI! Sen måste jag börja plugga inför mitt environmental science prov som jag har på torsdag morgon och sen får vi inte glömma bort quizzet i matte innan de. Gud vad livet är rööööligt! Hann iaf med att prata med Andreas, Syster, Calle och Noukki också :) :) Mamma och pappa nu har jag kollat upp vädret och de verkar som just nu att de faktiskt ska iaf bli 20 grader när ni kommer hit :):) Nu tänkte jag ta en dusch och sova 3½ timme innan de är dags att kliva upp igen... NATTI ! Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag :)

Äntligen Måndag... NOT

Måndag igen... mindre kul. Idag har inte varit en jättebra dag, men vad ska man gört?! !? Pratade ut med mammsen om allt mellan himmel och jord och efter lite gråt så kommer väl solsken (för regnar gör de iaf inte här nere). Så tänkte bara säga att jag har världens bästa mamma <3<3, sen är ju pappa, syster, calle och noukki rätt bra också ;);) och alla andra vänner.. och ja nu blev de väl många som var bra! Men ibland så behövs de bara föräldrar som alltid finns där och ställer upp! Under dagen blev de även en behandligen för ryggen eftersom dem är lite rädda att ryggontet skulle komma tillbaka. Sen blev de 18 hål på butterfield. BÅLSTE som attans !! Spelade stabil golf, med några missar här och var men kom iaf in på 75 :) På 16e hålet så krackilerade ryggen lite, meeen den känns bra nu, så de är lungan :) Efter golfen blev de pluggilugg och middag, sen lite fler quizzes och mer plugg. Denna vecka är hemsk i skolan, usch usch.. Får se hur jag ska klara mig igenom den, men de lär jag göra. 2 prov, 5 quizzes och en uppsats.. gud såå kul :) NOT ! Nu tänkte jag läsa lite mer business law och sen hinna plugga matte imorn runt 6 innan lektionen 7.30, bläää.. Godnatt !!

Inge ryggont!

Hej !

I fredags hade jag inge ryggont heller, vilket kändes toppen! Spelade mkt bra golf på sista kvalvarvet, kom in på par (72a) ! Snacka om att vara nervös utan anledning de sista 2 hålen, bara för att jag är utanför min komfortzon! På kvällen hade jag och min roomie en glow in the dark beerpong turnering, min roomie och hennes partner vann! De var en chill kväll och sen så igår (lördags) var de lite träning med Emma och Chris och sen så åkte jag iväg på en country concert igen, lika kul som förra gången :D !! Idag så åkte jag och Johanna till softball matchen vid 10, men den var inställd pga kyla.. 5 grader, skit också! Sen blev de barns and nobles och vidare till skolan för att sedan se på softball match kl 12 istället :) Efter matchen var de en trött Emma som åkte hem och la sig och sov i 1½ h och sedan dess har jag pluggat, vilket jag lär göra resten av kvällen eftersom vi har ett quiz som ska göras !

Puss puss!

Woop woop

Heej

Inge ryggont idag, endast öm :) Skola, sedan träning. Träningen var bra och givande tyckte jag. Vi fick träna hur vi ville, så för mig blev de range och chippning och sedan spel 7 hål med Natta och Emma. Fick igång en bra sving tanke, och de gick bra. Känns kul att spelet "är" tillbaka.. golf är så mkt uppochner... kanske var de bara för att jag inte hade ryggont?!? Sedan andra goda nyheter är att värmen kom tillbaka idag. Kunde faktiskt träna i piké och shorts! WOOP WOOP :D Får se om de försätter att bli varmare igen :) Efter träningen så blev de basket och sedan middag med Emma, Chris, Natta och Johanna på Texas Roadhouse, mkt gott ! Nu ska jag plugga lite och sen blir de söööömn och imorn blir de behandling innan sista kvalvarvet :)

Pusspuss !

3e kvalrundan

Igar blev de skola, training room, golf traning, training room och sen plugg och tvatt i 3 h... mycket kul. Icke sa nicke, men nu ar de iaf stadat och klart. Idag sa har de varit skola som vanligt... fick tillbaka mitt accounting prov, ett C... kunde dem tva stora problemen, men sen sa sumpa jag lite pa multiplechoice delen... dem fragorna var varda 4 poang var, sa jag har behovt 5 till ratt for att fa ett A, men men. Far se hur de gar pa nasta prov. Alla andra prov som jag ahr fatt tillbaka under mina 4 forsta veckor har varit A:n iaf. Efter skolan akte jag ivag till ett stalle och fick massage, INTE SKON massage i 30 min. Fy satan sagar jag bara... forsokte fa bort alla mina knutar, sen sa knackte kiropraktorn lite och sen ett stop pa subway och 3e kvalrundan. Kande mig bara allmant trott och varken rygg eller huvud var med i leken. Svara flaggplaceringar gjorde de inte lattare. Kom in pa en 83a, sa blir tyvarr ingen Arizona tavling for mig, men de betyder bara mer tid med mina foraldrar :):) vi har ett varv kvar pa kvalet som spelas pa fredag. Nu ska jag plugga infor provet imorn och sen sa ska jag sova, blir nog ingen tidig natt ikvall heller, ligger val pa 6-7h somn om natten. Pa torsdag ska jag iaf fa mig 10h :):)

PS. mamma och pappa landar har om 2 veckor och 2timmar :D

PUSS

Bonfire

Så igår var de bonfire, vilket var kulis :) Jag gjorde mig i ordning hos Charissa och Colleen och sen gick jag äver till Corinna och Cooper där även Devin, Luke och James var. Efter ngn timme där begav vi oss till Hunter och Adam, där de var ungefär 10 andra. Vi var väl där ngn timme eller två och sen begav vi oss till vår bonfire. Bonfire'n var mitt ute i öknen, och de var väl bara atleter där :) Mucho kul att träffa alla. Kallt, men direkt när du gick lite närmre brasan var de ju för varmt haha :) Blev lite lekar och sånt, och jag kom väl hem runt 2.30 ellersenare. Då fick jag för mig att laga lite mat, ägg och bacon... satte dock igång brandalarmet. Jag är ju inte förvånad, dessa jäkla brandalarm :P haha

Idag så har jag städat hela lägenheten, moppat golvet, dammsugit, tvättat fönstren, gjort rent toaletten och diskat. Marissa kommer hem lite senare ikväll från sin match så de ska bli kul, vi har massor att prata om från helgen! Imorn har jag en accounting exam som jag oroar mig för... USCH. Jag känner mig lost, icke bra.. får se om de blir en sen kväll eller inte. Om en timme så kommer Natta och Johanna över så att vi kan göra ett quiz i Political Science, sen blir de väl masssssa plugg och kanske tvätt också? aja... Puss puss !

Uppdatering :)

Vi har haft första kvalvarvet som gick okej tills de sista 5 då ryggen krackilerade och jag kunde inte svinga.. gick + 9 ist 5, mindre bra men men. På torsdagen så var de träning och sen tog jag en exam online: 50/50 (100%) in Political Science så de var ju bra :) Sen så sov jag innan 21.30 och sov till 9.35 nästa morgon, så över 12 timmars sömn! VÄLDIGT behövligt :) Senare på fredagen så åkte vi till Coronado och spelade matchspel. Jag mött Chang (vår bästa spelare) och jag torskade, men jag lärde mig mycket och hon är ju världens gulligaste, så de var bara kul. Ryggen höll nästan hela vägen dock smärta genom hela varvet. (jag är inne på behandling minst en gång om dagen, ibland 2). Senare på kvällen så gjorde jag tacos och sen blev de "fest" i vår lägenhet. Vi var väl 20 pers som max här inne så de var jättekul :) Marissa åkte iväg imorse på en match och jag har städat. Om 1 h 45 min så ska jag iväg på basketmatch och sedan till en bonfire :) Är en trött tjej idag och jag har pluggat i 6h i sträck nu i princip, mindre kul, men men de är värt de senare. Har ett prov i accounting på måndag som jag redan oroar mig över, men de blir väl plugg hela dagen imorn till de provet. Igår kväll så ringde även Kinzie, Curtis, Shannon, Eli och Stephen mig och dem var så söta så jag blev varm i hela kroppen! Saknar dem :( Sen så idag så har även Emma skrivit en massa till mig :) Blir alltid så glad när jag pratar med henne, saknar henne massor ! Ska bli så grymt kul att hon kommer hiiiit :D:D Mamma och pappa har också ringt och de var myspys, snart är dem här :)

PUss

Worst night of sleep ever

Fy satan vad jag sover dåligt, undrar om de är tabletterna eller om de är för att min rygg gör så ont? Så ont som jag nu har  svanken har jag nog nästan aldrig haft. Känner mig helt handikappad, och sen så börjar träningen idag, så vi ska väl spela 18 hål. Usch.. vill inte ens tänka tanken att gå i 15 min till min klass nu =/ Mycket som händer här borta iaf. Fick även paket från mamma i förrgår och de var ju alldeles perfekt, precis vad jag behövde ! Lite uppmuntran :) Sen igår så kom paketet från Carro som mamma och pappa hade beställt, mycket fint :) Ska se om jag kan ställa in mitt mentor meeting vid 10.30, så att jag kan gå tillbaka och se om jag kan sova en timme istället för de behöver jag om jag ska kunna spela idag. Ikväll blir de massor av plugg, imorn är den jobbig dag i skolan, men sen även är skolveckan slut imorn vid 10.20, så ska tamefan gå och lägga mig när jag blir trött även om de är kl20 !

Puss puss

RSS 2.0