Jan. 31, 2013

Hej,

Bara en skoldag kvar på veckan. Ska bli grymt skönt! Har ätit en del god mat här hemma i lägenheten dem senaste dagarna, men även thai ena middagen och idag så prövade jag och Emma indiskt! Var faktiskt mkt gott :) Har haft flera dagar med tända ljus och bara läst lite och haft de skönt. Igår var de tända ljus och läste min Finansbok innan jag somnade vid 10. Är väl mer trött än vanligt nu också när jag är sjukis. Hann med att prata både med min syster och Johanna på skype idag också :) Sen låste Edin in sina bilnycklar i sin bild, sååå vi fick ringa dit några snubbar som kunde fixa de åt oss :P Nu tänkte jag tända fler ljus och läsa min marketingbok innan jag ska sova om 1.5h eller så.
Puss !

Jan. 29, 2013

Hej !
Första skoldagen på vecka två avklarad. Hade Accounting på morgonen vilket kändes bra och sen finans som är en så sjukt tråkig klass... Vet inte om de bara är läraren eller om de bara inte är rätt för mig? Kanske ska läsa marketing istället? Har gjort en marketing assignment och ett accounting quiz under dagen och skrivit ner alla exams och sånt i min agenda, så börjar ha koll på läget. Jag har använt de nya brunpudret och de är bra mamma, så lina de är bara att använda. Maskaran var helt okej också! Lina har använt nagellacket, mkt fint :D och det vi spelade var chandaleer... Brukar vi alltid köra, mycket kul och alla blir involverade istället för bara 4 som i beerpong! Ska lära dig när jag kommer hem :)) tyvärr har jag grymt ont i halsen idag och de har funnits känningar i 2 dagar, men ikväll har de verkligen brutit ut.. Har tappat rösten och de gör ont. Uschabuscha! Tänkte sova nu, men puss på er !


Jan. 28, 2013

Önskemål från mamma :)


Jan. 28, 2013

Hej ! Första skolveckan gick lååångsamt.. Har en riktigt bra och rolig lärare, sen några som verkar okej och en väldigt kass. Grymt skönt med inga lektioner på fredagar så i torsdags blev de en stor margarita med Emma och några golfkillar för att fira första veckan avklarad :) var hemma och sov vid 22, för att kunna sova ut på fredagen :) sen så på fredagen var de en rätt lugn kväll med en fest med lite folk. Lördagen spenderades med film med lite folk. Sen hade jag 2h ensamtid på mitt rum.. Marissa har varit borta i 5dagar för basket. Jag tände lite ljus och läste en bok, mycket mysigt ! Sen hade vi en ny fest igår.. Vi hade sjukt kul :D idag har de varit en massa plugg ! Gjort en del quizzes och assignments.. Skönt att ha de gjort, dem är due imorn kväll :) Puss !


BACK IN EL PASO !!!

Hej !
 
Vet att jag har varit segis med bloggen sedan jag kom hit, meeeen har haft fullt upp med golf, skola, storhandlande , läxor och ja bara småfixande! När jag kom till flygplatsen så skulle Marissa hämta mig, men hon tog med sig hela crewet! Finns en bild på de :) Var rätt kul faktiskt :) Sen så igår var vi iväg på Red Lobster för att fira Taylor's födelsedag ( hon på bilden nedan), mycker mysigt ! Jag åt en god lax med bakpotatis och broccoli (se bild nedan). Vädret är toppen, de är varmt och skönt under dagen :) Dags att fortsätta med läxor !
 

RSS 2.0