Feb, 20. 2014

Nu har det gått en del dagar och jag försöker skriva ett långt inlägg igen eftersom det andra som jag skrev plus bilder försvann tyvärr. På alla hjärtansdag så gjorde jag och Edin våra egen trashcan nachos, mkt mumsigt! Och sedan tvättade vi och såg på lite olika saker. Somnade väl vid midnatt och sedan var det dags att kliva upp kl 5.30 för att bege sig till flygplatsen för att åka iväg på tävling. Den var i Texas, New Braunfeld. Vi bodde i stugor i ett vattenland (som var stängd). Mycket mysiga stugor och otroligt sköna sängar, en sån vill jag ha :D. Hade 12 dubblar under tävlingen och även 2 (?) tripplar, så då kan ni räkna ut att det är 4 st dubblar i genomsnitt per varv.. inte så lätt att få ihop en bra score då. Kom in på 88,83,81, och min score räknades två av varven så då förstår ni nog att andra inte heller spelade så himlans bra. Camino och Edin höll ihop det bra iaf :)
Fick tillbaka resultaten på de två proven som jag skrev förra veckan.. OSCM 24/25 (96%) och sedan i Managerial Finance 88%.. var mkt glatt förvånad över 88%, tyckte det provet var svårt ! Nästa vecka är det 3 prov som ligger på schemat, känns inte så väldans kul alls. Känner mig lost i alla tre kurserna, så vete tusan hur det ska gå. Ska väl plugga så mkt som jag kan i helgen, men jag somnar ju innan 23 varje dag. Borde väl var uppe till 00.30 och plugga, eftersom jag ändå får nog med sömn då (iaf 7.5 h). Efter skolan idag är det golf som vanligt.. vill hellre vara hemma och plugga, men men. Bara att köra och sedan plugga hela kvällen, får nog bege mig ngnstans så jag kan fokusera.
Kan tyvärr inte lägga upp alla bilder som jag tänkte lägga upp eftersom jag nu skriver på min dator och inte telefon. Tänkte lägga upp bilder på stugan, har fått paket från Mamma och pappa (till födelsedag) och även ett kort till alla hjärtansdag med trisslotter i.. vann 60 kr på en :) Sen fick jag ett paket från Maxi som stod att det ska öppnas den 24 feb, så fick inte ens öppna brevet :P Snart så, 4 dagar till :)

Puss och kram !


Feb, 20. 2014

Skrev ett långt inlägg igår, men verkar s att det försvann.. Finns inte kvar i utkast heller. Ska skriva om det idag någongång. Puss

FEB. 12, 2014

Hej,
Känner mig mer taggad denna veckan, så mår mkt bättre :) Lördagen så åt jag middag med Rennet på Applebee's och sedan åkte vi till Eric där det var kanske 8 andra. Dem spela Nintendo 64, riktigt kul faktiskt och massa prat. Även en kille som visade bilder och videos från hans tid i Afghanistan, haiti och ngn ö. Var lite jobbigt att se tycker jag, men alla andra tyckte det var väldigt coolt. Han var med i militären i 5 år, och är ny på skolan. Söndagen åt jag , Chris och Emma på Texas Road house på kvällen, var väl inte så mkt vi gjorde den dagen.. jag pluggade lite grann. I måndags så var det bara att kliva upp och träna golf på morgonen.. sen till skolan, sen till golfen igen och sedan skola igen. Blir alltid trött måndag och onsdag. Tisdagen (igår) så var det skola, träning och sedan fick jag in mitt första bra plugg pass på Kinleys Tea House! Hann göra 37 problem på 2 h. Efter det så åt jag middag hemma och sedan pluggade jag vidare i min säng lite.. så kan ett kapitel bra av två. Skolan börjar om 30 min och sen är det iväg till golfen, sen till skolan igen.. blir klar 19.20 och då ska jag lära mig nästa kapitel.. så blir nog inte så mkt sömn ikväll. Får även veta i min kvällklass när jag ska ta min exam i den klassen. (HOPPAS PÅ FREDAG ONLINE!!!) .. om jag måste ta den fredag i klassrummet så blir det nog rätt mkt tuffare och kommer behöva plugga ihjäl mig imorn.. usch. Glad att Calle iaf är uppe och vinglar lite nu, så att han blir "bättre". PUSS på er !

8 feb. 2014

Hej!
 
Tränigen blev inställd på torsdag också pga dåligt väder, och på fredagen skulle det bli blåsigt som tusan.. men jag tyckte vädret var rätt bra så förstod inte varför det var inställt då, men vi tränade iaf. Även på torsdagen så tränade vi fast inomhus. Har väl inte gjort så mkt, har sett på Herkules och the grey (skulle vara en skräckis, men var inte alls läskig) och tagit det rätt lugnt. Igår blev det även "skräckis" som hette the awakening, men så läskig var den inte.. någon hoppa till scen var där. Efter den så blev det vin och dricka här och vi gick inte ut. Idag så var vi iväg och tränade golf och sedan har vi inte gjort så mkt alls. Emma och Chris har nog sett på serier och så. Jag har mest legat på soffan och försökt plugga, men har inte gått så bra. Varit rätt nere idag från lite olika saker tror jag, men aja. Det vänder nog! Hoppas att Calle kryar på sig också, skulle vilja vara hemma och hjälpa till lite känner jag. Saknar alla där hemma väldans mkt nu! Kan inte förstå att vår första tävling är nästa helg... ojoj. Ska nog iväg och äta middag med Rennet ikväll, sen så får vi väl se vad vi gör.. men jag vill ta det lugnt. Kanske se på en film och komma i säng i lagom tid så jag kan komma upp imorn och plugga. PUSS 

5 feb. 2014

Hej !
Fick böckerna igår som var till mina två klasser, skönt att äntligen få dem. Inget speciellt i skolan och sedan blev det 18 hål på el paso med Edin. Knackade oss runt, blev nog runt 83-84.. Inte riktigt där med slagen eller närspelet :P 
Idag blev träningen på eftermiddagen inställd pga kyla. Var ca 8 grader och blåste 30 mph så skulle väl säga runt nollgradigt. Det finns is liksom :S så jag städade, dammsög och dammtorka istället. Ska nog moppa golv och byta lakan imorn. Såg även aladin nu när det blev tid över :) Efter min kvälls klass så åkte vi till flygplatsen och hämtade Chris, kul att han är här :) efter flygplatsen åkte vi till cabos där vi åt middag. Nu tänkte jag sova iaf.. Trött tjej. I helgen ska det bli 21-24 grader så det svänger väldigt mkt ! Det ska vara lika kallt imorn dock, -5 inatt .. Får se vad som händer med träningen. Puss !



3 feb. 2014

Hej !

I helgen har det varit lite golfträning, fest , basketmatch, häng, plugg, god mat och bio!
Vi vann båda basketmatcherna och ligger nu etta i vår conference ! Har ätit på tara Thai och chilis (testade laxen där  och den var ok, men red lobster är 10000 ggr bättre). Igår var vi på bio och såg "lone survivor". Den är baserad på en sann historia och det kom en tår här och var, rätt okej film ändå :)! Idag började golfträningen med laget, men jag tränar inte med laget på måndagar och onsdagar så fick köra en egen variant själv på en annan golfbana.. Säkerligen mina bästa tränings pass på väldigt länge. Kändes lite kul också! Började med träning inomhus 1.5 h på morgonen där jag filmade och höll på :) sedan på eftermiddagen fick jag in 1.75 h till där jag tränade massa Puttning och körde 36 bollsövningen och en för lång puttar. Det tog en timme, sedan blev det chippning av olika slag, lobbslag och även bunkerslag. Sedan bege mig tillbaka till skolan för att ha klass.. Svängde förbi bookstoren för att hämta upp två böcker som äntligen har kommit, men var ngt knas i systemet så fick inte hämta ut dem. Hoppas det kan lösa sig imorn ! Efter skolan som slutar 19.20 så blev det middag och plugg.. Blev precis klara och efter en iskall dusch ( ja vi har inget varmvatten i princip) så ligger jag nu i sängen och ska sova :) puss !







RSS 2.0