Time to leave

Nu ska jag bege mig från El Paso och börja min resa mot Hollywoodvägen :D

Terminen äntligen över !

Alla finals klara! Presentationen gick jättebra och vi vann tävlingen :) Fick även förfrågan om vi kunde göra om presentationen för ngt företag nästa vecka, men då¨har jag ju åkt heeem :D Efter finals blev de stressigt.. först lämna tillbaka mina böcker, sen även fråga om de 152 dollarna som jag skulle betala enligt mitt konto, men Fadia sa att dem hade gjort fel och att de var dem som skulle betala dem pengar och inte jag. Sen så begav jag mig till lägenheten för att börja packa ihop. Blev lite krångel, men allt löste sig. Jobbigt att packa ner allt bara och sen så ska jag packa upp dem nu tänkte jag innan jag går och lägger mig.. iaf så mkt som jag orkar. Gick iväg med Camino för middag på TaraThai (en tutor som sa vart de var bäst att äta thaimat här). Måste nog bannemej säga att de var den godaste thaimaten jag ätit! Så dit ska jag ta med mammsen och pappsen när dem kommer om 2½ månad :D Och tro de eller ej.. blev ingen chicken cashewnut for mig inte.. en curry grej och fy satan vad gott ! Sen begav vi oss till Colleen för att titta på en film, vilket sedan ledde till att 20 andra personer dök upp för att festa. Jag stod ut en timme, känner inte för att festa, vill bara packa upp, krypa ner i min nya säng, vakna, hämta min nya putter på el paso, åka till flygplatsen och sen 22h senare vakna upp hemma :D:D WOOOHOOO!



PS... stukade foten rejält också idag, vet inte vad som hände eller om de ens är en stukning, men svullen och lite halvblå är den. Att stödja sig på den går inte heller, men men bit ihop så är jag hemma snart :D

Lider mot sitt slut!

Ligger i sängen och tränar på presentationen.. Ska upp om 4 timmar och börja packa lite, kl 7 så kommer Marissa över på en morgon kaffe och så ska vi flytta över så mkt vi kan på en timme, sen är de dags för min sista final denna termin :D Har redan fått tillbaka resultat från min filosofi final, 71/74, så nu får vi se vad jag slutar på i de ämnet. Har ingen aning.. har försökt räkna ut de själv, men eftersom jag inte vet om de har 1.2 curve på allt förutom våra uppsatser så är de svårt att veta om jag räknat rätt eller inte. Nu vill jag bara få mitt filosofi och psykologi betyg så jag slipper tänka på dem :P Gjorde lite andra saker under dagen idag, men de får ni höra om senare :) Jag kom precis tillbaka från Charissa, där vi har umgåtts, spelat wii och nintendo, pluggat, lyssnat på tal inför finals imorn och allmänt myst :) Nu dags för att läsa lite till och sen natta kudden :)



PUSS

One to go !

Nu är nästan allt klart ! Nu är de bara en Final kvar imorn och de är en presentation :) Livet känns bra och min filosofi gick nog bra :D Får väl se senare hur allt slutar.. Igår var jag upp med basketkillarna och Charissa till 3.15 och sen vid 3.45 så var de dags att gå upp för att köra Johanna till flygplatsen, så jag gick inte och la mig. När jag kommer tillbaka vid 5, så sov jag 1½ timme och sen var de dags för en presentation. Den gick jättebra! Jag och Ray var dem enda som fick 100 hahaha :)

PUSS

Engelska final klar !

Tjoho,

Nu är min engelska final klar, presentationen gick bra iaf :) Sen lämnade jag in min Communication final på lärarens kontor. Har dock en del kvar av min communication final och de är min presentation imorn.



Nu ska jag göra klart min UNIV powerpoint + skriva klart uppsats i UNIV och förbereda mig inför min communication presentation. Sen även gå på en review för min filosofi final ikväll !

Puss !

Dags för Engelska Final

Nu är är de dags för min engelska final. Ska lämna in en 15 sidors uppsats och hålla en presentation med gruppen. Presentationen är om American Airlines, så vi är utklädda till flygvärdinnor :P Igår gick jag även tillbaka en uppsats jag skrev i i min engelska för 3 veckor sedan och jag fick ett A på den ^^ Så de ser lovande ut inför idag !

Hunden är Charissas om jag glömt säga de. Hon " Reina" är 5 veckor och ska inte komma tillbaka efter finals, så hon är bara här i 3 veckor för skojjs skull. Jag tycker de är mysigt iaf :)


MARISSA :D





Puss puss

Psykologi Final

HEEEJ

Nu är min psykologi final över :D OCH DEN GICK SUPERBRA !!!! WOOHOOOOO !!!








hahahahahahhahahahhahahahahahhahahah

Pluggilugg

Tjoho!

Min första final är om några timmar.. hoppas att den går bra ! Har pluggat som attans, men de är ju så svårt! Ska tillbaka till Charissa imorn kl 7.30 så ska vi gå igenom 200 frågor och svar en gång till innan de är dags. Campus är stängt eftersom vi fick 2mm(?) snö, så alla finals som var innan kl 10 ska ta dem NÄSTA VECKA på måndag. TUR att min final är kl 10!



Nu tänkte vi sova en stund.. blir väl 5h sömn. Puss och Godnatt !

FINALS

Sååå imorn börjar FINALS WEEK ! Som tur är så har jag inte min första final förrän på tisdag. Så på 4 dagar så har jag 5 finals och 3 presentationer... får se hur de slutar, förhoppningsvis bra. Har pluggat okej idag, gjorde en exam och skicka in min del av ett arbete och sen pluggade jag psychology. Imorn vid 9.30 så är de frukost med Charissa och plugga psychology och sen mellan 12-15 så ska vi gå till kontoret och titta på våra gamla exams (igen), sen sammanställa våra anteckningar och plugga som satan inför provet på tisdag!! Nu tänkte jag plugga i 40 min och sen soooova.

Snart så är jag hemma =) 6 dagar faktiskt, och sen får jag träffa vänner och familj :D Saknar Andreas massor !



Godnatt :)

Tung dag

Hej,

Idag har de varit en tung dag. Först att min morbror Hasse gått bort och sen även andra dåliga nyheter :( Min tankar är splittrade. Känner mig ledsen och vill vara hemma med min familj och vänner. Tycker de är dags för vinden att vända.. dags för mer plugg =/

Puss

Pluggilugg

Tjoho

Idag så har de varit pannkaksfrukost på IHOP, mycket gott och sen så gick jag och Charissa för att titta på våra exams i psykologi. Fick ett C på provet jag skrev i torsdags och jag ligger på 49.3 i kursen, så precis på gränsen till ett B. Så nu gäller de på min final att skriva ett B, provet är dock 100 frågor, usch! Men jag och Charissa ska försöka plugga massor och de kanske kan gå vägen, vem vet :) Sen fick jag även mitt betyg på min filosofi uppsats, ett B+ så nu ligger jag mkt bättre till i kursen, vilket känns skönt inför finals :)

Sen ikväll så gick vi på bio och såg "In Time", vilket var jättebra :) Jag tyckte den vart rätt rolig haha, men men det är ju inte riktigt en komedi :P Nu har jag pluggat ännu mer med Charissa och snart är de dags att sova!

Puss !

All nighter

Tjoho,

Igår blev de en all nighter, där jag pluggade med Charissa.. hon gav upp 3.30, men hon krigade iaf haha
Provet idag gick väl okej, de är så svårt att säga med dessa psykologi prov så vill inte säga sämre eller bättre, men vi får nog resultaten imorn kväll väldigt sent lät de som. Väntar fortfarande på resultaten på min filosofi uppsats, så om den kunde bli rättad idag, senast imorn så vore väl de bra. Syster ringde idag så vi hann prata lite :) Sen så tog jag en nap på 3h, myyyyycket skönt efter denna natt ! Nu så har jag precis ätit middag, och ska iväg till Don Haskin Center för att ha tailgating med Miner Gems inför basket matchen, jag ska nog bara stanna en timme och sen blir de sista timmen i study hall :) Ska bli så skönt att vara ledig imorn (de är en dead day inför finals), så imorn blir de massa plugg fast jag kan ändå sova ut :)

Puss !

RSS 2.0