Lite bilder på rummet :)

Tänkte att de var dags att visa hur de ser ut på rummet för er som inte har sett :)


Jaha.. då fanns de snö igen

Nu har de Snöat igen.. detta väder är inte kul. Ena dagen sol och behagligt och sen blir de kallt, blåsigt och snö nästa? Nu är allt vitt igen, men men en bra dag imorn så kanske de är borta igen.

Var inte med ¨på simmningen idag heller, folk verkar göra en stor grej av de.. Emma inte glad. Du ska ju bara inte träna när du är sjuk, så idag sa tjejerna istället: Coach sa att du skulle gå och köra kondition i gymmet.. och hur kan de vara så mkt bättre än simma? De är ju bara korkat.. och vet ni vad. Jag är ganska smart! Nu vill jag bli friskt, så jag kan få sova och träna igen.

Ikväll måste jag skriva klart en uppsats och plugga inför matteprovet på fredag. Detta kan bli lite tufft!

Pusspuss

Solen var här idag =)

Hej hej

På Sam's födelsedag så åkte vi till Knoxville ! Vi hade kul, dansade väldigt mkt.. eller hela tiden :P Igår var vi hos John och festade. Var också väldigt kul, jag tycker bättre om att vara där än att vara i knoxville faktiskt :P

Sen idaaaag såå när jag hade vaknat och ätit frukost såå sken ju sooolen så mkt att jag blev så sugen på att slå lite bollar. Så jag ringde Pierre, Niclas och Eric och så begav vi oss ner till Soccer planen och slog bollar för 1½ timme :) De tog ett tag innan jag började träffa bollen bra, men sen kändes de faktiskt bra.. känns även som att jag slår bollen längre :) Nu har jag pluggat lite och jag försöker plugga mer, men jag fattar inte matten så de är ganska svårt =/ men men.. vi får väl se hur de går imorn.

Ska väl sova om ngn timme eller två, godnatt på er :)

Snön är tillbaka..

Idag efter kl 18 så började de snöa... kändes mindre kul, så nu är de snö på marken igen. Jag hoppas de försvinner imorn! Killarna var iväg och spelade golf idag innan snön kom, medans jag pluggade på. Klockan är 1.30 nu och jag borde sova, men har en hel del att göra. Är nästan klar snart, men jag tänkte eftersom Sam fyller år idag, så skulle hon få spela med med mig och två killkompisar mellan 22-00 istället för att plugga. Vid tolvslaget sjöng jag både ja må hon leva och MED en enkel tulepan :) Jag sjöng iaf inte PÅ en enkel tulepan haha :D

Sen gjorde jag en pinsam sak nu på kvällen, jag skulle kolla in en killes facebook som jag pratar med via min mobil och så råkade jag skriva hans för och efternman som min status istället för att söka upp honom. Och eftersom de var min mobil så kunde jag inte ta bort de. Jag fick ju PANIK och sprang iväg till rummet för att starta datorn och ta bort den! Jag hann göra de innan ngn kommenterade iaf ! skööönt! Ni anar inte vilken panik jag fick ! haha de hade nog varit en rolig film om ngn spelat in :P

Nu ska jag åter till pluggandet :)

Pusspuss


The snow is gone!

Snön är helt borta, den försvann för ngn dag sedan. Vinterjackan är på hyllan och vårjackan är framtagen. Fåglarna kvittar lite överallt, de börjar finns en del vårkänslor :)

Började dagen med engelska, som inte var så jättekul direkt, allt är så svårt. Sen hade vi ett Matte quiz.. vi är inte tillåtna att ha en formelsamlig, utan hon vill att vi ska lära oss alla formler i huvudet. Hon sa även att vi skulle göra flashcards med dem och istället för att smsa på rasterna så ska vi lära oss formlerna. Sen sa hon också att vi har en hjärna och om vi inte använder den så kommer vi bli senila.. tror de är mer hon som är senil. Quizet gick ok, varken bra eller dåligt.

Nu tänkte jag ta en lite tupplur på en timme innan jag ska möta upp fredrik och hjälpa han med bokföringen som är tills idag. För er som inte vet så läser jag iår Engelska comp 2, College algebra, accounting, music app och micro. Känns som en del svåra ämnen och terminen kommer bli tuff! Har hunnit med i allt hittills iaf :)

Jag stormtrivs i rummet med Sam, jag ska försöka lägga upp lite bilder snart. Kanske t.o.m gör de i bloggen. Om 2 dagar så fyller även Sam år.. jag hoppas hon blir glad för min present :)

Btw simmade vi igår, 40 längder.. vi ska simma idag igen. Dagen innan de var de abs och armnar .. jag är helt slut :P

Pusspuss

Back at UC

Hallååå, nu är jag som hemma här igen!

Rummet är helt klart nu med alla dekorationer och de 218 bilderna jag ville sätta upp är nu uppe på väggarna :D Lektionerna rullar på, känns dock som att de bara är i princip svåra kurser. Får se hur detta går, nu när vi ska vara borta så mkt, men de lär väl gå bra.

Nu ska jag plugga iaf, men tänkte bara nämna att SPRING BREAK är bokat :D Vi ska till Hilton Head Island i North Carolina :)

Pusspuss

RSS 2.0