Uppdatering!

Kass uppdatering.. jag vet J Har haft massor att göra så de har blivit lite andra prioriteringar. Finals är nästa vecka och denna vecka innehåller rätt mycket skola också. Så tänkte mer att de blir lite bilder som en uppdatering om vad som har hänt J

Först så har vi jag och Johanna förra veckan när vi spelade 9 hål någon gång hahaha.. fortfarande kjol och piké! (hade även på mig de när jag tränade igår !!)



Thanksgiving uppe i Kentucky, Jag och Chaz (Meagan’s son)



Lite av thanksgiving maten, vi gjorde även 7 st olika pajer och tårtor!



En del av kalkonen



Hann med en basketmatch på University of the Cumberlands (min gamla skola)





Lite bilder på mig och Meagan hos hennes vänner




Träffade även på Haily (simmaren från UC)



Johanna fyllde 19 år :D






Jag vet att de finns sjuttioelva andra saker som har hänt, både positiva och negativa, men de får vara tycker jag. Jag springer runt och är rätt effektiv och idag tvättade jag 6 st loads, var hundvakt, study hall 3h, pratade med filosofi lärarna och pluggat ännu mer. Dagar går fort som attans !!

PUSS


El Paso igen gott folk!

Hej !

Nu är jag hemma i El Paso igen, men uppdateringen kommer imorn för jag tänkte duscha nu och soooooova :D SKÖNT !

Puss

Here We Go Again!

Heej,

Ska bege mig om mindre än en kvart till flygplatsen :) Bestämde mig för att åka till Lexington iaf, så vi får väl se hur de blir. Ska försöka uppdatera lite där borta och ta en massa bilder :)

Puss !

Orolig mamma

Hej hej !

Igår så blev de lite golf efter skolan, slog en hink och bara kände lite på svingen. Sen blev de att plugga lite och iväg till study hall. I study hall så gjorde jag väl ingenting i 2½ h, förutom att le, skratta och prata :) Inge plugg där inte :P

När jag kom hem var kl 20.45 och Johanna sa innan jag gick till study hall att hon skulle till Starbucks. När jag kom hem så var hon inte hemma, men tänkte att hon skulle komma närsomhelst eftersom att sitta på Starbucks i 2½ h är nog inte så kul. Jag skickade iväg ett sms, fick inget svar. Tyckte de var lite konsigt eftersom hon alltid har mobilen bredvid sig. Så jag ringde.. inge svar. Skickade ett till sms, inge svar.. ringde igen.. inge svar. Nu började jag bli väldigt orolig. Jag ringde Emma och frågade om hon visste ngt. Sen så begav jag mig ut för att leta efter henne. Gick i rask takt mot Starbucks och tänkte att hon måste ju verkligen sitta här, men när jag kliver in så finns de ingen Johanna där. Börjar känna att paniken sprider sig och jag försöker gå igenom vad hon hade på sig när jag såg henne sist och jag ringde henne igen.. inge svar. Frågade personalen om dem hade sett henne och en blond tjej hade varit där inne så de måste ha varit hon. Jag sprang över till Kinley's.. ingen Johanna där heller. Gick över till donken, ingen Johanna. Gick till lägenheten..ingen Johanna, gick till summit hall... ingen Johanna. Klockan är nu 21.30 och Johanna är alltid hemma denna tid. SEN så ringer hon. Då hade hon alltså fått för sig att åka till gymmet :P Och jag var helt lost :P Men hon kom tillbaka och plockade upp mig.. sen åkte vi till albertsson, hyrde en film och köpte lite chips och cola hahaha.. Ni ska bara veta vilka sjuka historier som flög upp i mitt huvud om vad som kunde ha hänt henne, meeeen nu är hon iaf hemma och mår bra :)

Idag så har jag haft en lektion och sen så pratar med Natalie Wille i telefon och sen ätit en lunch :) Snart så ska jag och Johanna bege oss för att spela 9 eller 18 hål och sen blir de twillight ikväll :)

Puss !

DOUGHNUTS!!

Ikväll så besökte vi detta ställe...



En kostade mellan 4 och 5 kronor... jag gick inte därifrån tomhänt kan jag ju säga... MUMS !!!


Tiiisdag

Tjoho !

Dagen började med mitt tal, som gick väldigt bra 100/100 :D Sen så var de dags för psykologi och fy vad tråkigt de är, jag klarar inte av att lyssna... sen filosofi.. gick 20 min tidigare, kände inte för att sitta där, så sjukt tråkigt! Sen gå förbi maac:en för att byta några ord med Tamra och Heather. Seeen bjuda Talia på lunch (flickan lilla har inte ätit hemmagjord mat sedan hon kom hit ju!!). Ja och efter lunchen så gick på iväg på en psykologi research.. också rätt tråkigt :P skulle lyssna på olika klipp när elever blev ditsatta för fusk och jag skulle säga om de talade sanning eller inte, men men fick iaf min credit, så de är väl lungan. Har en till imorn och på torsdag också, kulis... not. Sen var de hem och skriva den heeeeemska uppsatsen, förstod inte hur jag skulle skriva, men jag skrev iaf ihop 1200 ord. Gick till maac:en vid 19 och de var lika kul som vanligt :) Satt och pratade och myste med folk! Gud vad jag trivs! Jag sitter bara och ler i maac:en.. hade även tutoring i psykologi, men endast 30 min. Sen var de mera mys, prat och skratt! 20 min innan stängning kom min TA (teacher assistant) i min filosofi klass och läste min uppsats så att jag hade fattat de någorlunda rätt. Hon sa att de förtillfället var en C uppsats vilket var bättre än vad jag trodde, och hon sa vad jag kunde förbätter och lägga till för att forhoppningsvis få upp den till ett högre betyg (den är due på torsdag morgon). Sen så åkte jag, Talia, Madison och Camino till subway för middag, och sedan myspys i Talia's rum med så mkt skratt att jag storknade haha :D Nu ligger jag i min säng, tänkte ta fram lite fakta till en lektion imorn... livet leker på rätt bra och imorn är de onsdag, vilket betyder att de nästan är helg ;) Pratade även med detta lilla busfrö ett bra tag igår.. hittade en söt bild som måste läggas upp ;)





Puuusss !

Ny vecka :)

Hej,

Jag har haft ytterliggare en bra helg och dem bara fortsätter, så de är iaf i rätt riktning :) Denna vecka så har jag inte så jättemkt i skolan, men ett tal imorn bitt och även en uppsats till torsdag. Hatar filosofi :):) Jag hoppas verkligen att jag kommer in i ett flow imorn och bara skriver typ hela uppsatsen som jag inte fattar vad den är om, även fast jag fått hjälp.. hmmmmmmm. Känns som att hemgången är rätt nära, känns kul, men ändå så längtar jag redan till nästa semester haha :) Aja vi får väl se hur denna vecka slutar och forhoppningsvis så blir helgen som kommer upp minst lika bra som den innan :) I lite korthet så I lördags så vann grabbarna matchen så de var kulis, dock inte kul att vår QB blev skadad, men de löser väl se inför nästa match :) Efter matchen så förade jag med Talia och några andra volleyboll tjejer och sen gick vi till the pitch, mkt kul ! På söndag så tittade jag på basket matchen och grabbarna spelade bra och vi vann :D Time för att läsa talet några gånger :)



Pussss

Nya kjolar :D

Igår blev de två filmer och mys efter basketen. Vi började med en skräckis och när den var slut så vågade jag ju inte gå hem hahaha, så jag och Marie såg en till.. fast 5 denna gång, mkt bra film må jag säga :) Sen vågade jag iaf gå hem :)

Idag så gick jag upp sent (kl 11) och skrev klart en summering i min UNIV klass, sen begav sig jag och johanna till ett outlet. Vi kom hem med två adidas kjolar var :) (kjolarna är mycket finare i verkligeheten!) Och sedan så slog vi lite på rangen, svingen kändes iaf okej idag :) Mycket bättre än senaste gången :)



Sen gick vi för att titta på tjejernas basket match, dem var iaf grymma! Mycket kul :) Och nu har jag precis duschat, ska förbereda mig för att gå och sälja typ lotter (?) innan fotbolls matchen ikväll. Sen efter matchen så ska jag nog till the Pitch och sen får ve se vad som händer :)

Puss !

day by day

Tjoho!

Metall kulorna sitter fortfarande kvar i örat på mig, inte många som har märkt av dem, så de är väl bra :P Halsen och öronen mår iaf typ bra, men näsan lite mindre.. men men de blir väl bra om ngn dag eller så =)

Den här dagen har varit¨rätt så tröttande. Tröttis imorse och min filosofi och psykologi sööög, så usch ! haha Sen så gick inte min kväll som planerat när annat dök upp, men är väl skönt att gå och lägga sig tidigt och faktiskt sova ut imorn =) kan sova till 9 (ställde in tiden hos kiropraktorn, så att jag kunde få lite sööömn). Jag, Emma och Johanna gick till Kinlys för en liten fika och sen gick jag över till Marie, Jordan och Natta. Mycket mysigt faktiskt, så dit ska jag fler gånger :) jag, Jordan och Natta kurade ihop oss i soffan, såå mysigt ! :D SItter förtillfället och skriver lite summeringar, som är så tråkigt.. men dem måste ju göras. Får se när jag ger upp för att sova, blir nog snart :)

Jag la aldrig upp några bilder från förra helgen, så här kommer iaf 3 :)
 






Puss !

Biofeedback

Skrev ett inlägg igår, men de försvann. Livet är rätt tufft må jag säga, men de är väl bara några bulor på vägen. Jag försöker hålla humöret uppe, men de är i princip helt omöjligt om jag är inte är runtomkring massa människor. Mitt huvud orkar inte, så jag skjuter upp saker också. Ikväll ska de mesta göras.. tror de inte ska vara ngt problem. Har även varit "sjuk" i 3 dagar med halsont och idag vaknade jag upp med öron smärtor, MEN vet ni vad. Jag har inte tid att bli sjuk nu, så de är bara att fortsätta dricka mycket vatten och sova (som jag inte har gjort på länge, men jag får väl skylla mig själv när jag gråter så mkt och skjuter upp skolan, men när jag väl är i sängen så är de en ledsen tjej och försöka sova med en klump i bröstet går inte heller). Idag hos kiropraktorn fick jag göra en biofeedback, vilket visade att jag hade massor av virus i kroppen, så fick en behandling, så nu förhoppningsvis blir jag bättre. Helt knasig maskin må jag säga, men men nu går jag runt med metall grejer i öronen iaf :P KNAS!

Puss

HITTAD BERLOCK !

Varit en tuff vecka och idag har varit extra tuff. Orkar inte gå in på detalj, men vad som gjorde mig glad var iaf att jag hittade mormors garnnystan i silver (berlocken till halsbandet) ! Jag som trodde att jag aldrig skulle få se de igen och så nu håller jag den i min hand! Känns som att mormor visste att jag var ledsen och tyckte de var dags att visa vart den låg, att den inte alls var kvar i nashville, utan att den låg i ryggsäcken :):) Hon vakar över mig och hon fick mig att le :)  Efter en otroligt tråkig tid i study hall så slutade denna kväll bra, först hittade jag då berlocken till halsbandet, sen skrev jag klart sista meningarna på uppsatsen.. och den blev flyttad till onsdag, fick tillbaka mitt betyg på psykologi provet B sååå glad över de.. vilket hemskt prov de var.. måste ha gissat grymt ;) Nu tänkte jag göra ett quiz i filosofi, så de suger lite, men jag är gladare än vad jag var för 2h sedan :)

Puss !

Blandade känslor

Hej hej,

Denna dag har varit en massa blandade känslor. Den har varit på topp och sedan på botten och sen ok. Nu sitter jag med mina 3 artiklar på över 20 sidor vardera, och försöker skriva en uppsats om detta. Är ju sådär lite halvjobbigt, men är rätt svårt när huvudet inte är där de ska vara heller. Dagarna går och går, men inte tillräckligt fort tycker jag. Helgen har varit jättekul! Jag har fått festa med vänner, sett på basket, mysa ner mig med en film och bara vara, pluggat, och ätit god mat. Vill bara att denna vecka som kommer, ska gå förbi fort så att de blir nästa helg igen..

När jag printade ut mina artiklar i summit hall så gick en skunk förbi, sakta, men säkert. Den är en meter ifrån mig och jag blir så förvånad när jag ser en skunk igen. Trodde var skulle vara once in a life time förra gången, men icke! Denna gången var de ju supernära, jag som tyckte 10 meter förra gången var nära haha.

Puss och kram


Nya tag!

Fortfarande ledsen, men livet känns lite bättre efter ett sammanbrott i tårar och samtal med roomie. Nu har vi två suttit med kaffe och myst i sängen :)

Lite skol-grejer: Fick A på min websida och för er som vill läsa www.wix.com/ekburman/emma ´sen fick jag 88% på mitt communication prov av ca 60 elever och jag var bäst i klassen och nästa var på 80% så kul att de gick bra trots att som hände kvällen innan. Psykologi provet har jag inte fått tillbaka än, men  de gick åt pipan :P

Study hall denna vecka har varit kul, och de har fått mig på andra tankar vilket jag behövde, men jag glömde dock min dator där :S men jag fick tillbaka den :) Har iaf extreeeeemt svårt att vara ensam förtillfället, så jag har ringt massa samtal hem och jag försöker vara runt folk hela dagarna så att mina tankar är någonanna stans, om jag är ensam så tänker jag för mkt på fel saker och blir lesen.

Så dessa dagar har jag i princip bara varit ledsen, men som sagt de blir ju bättre. Igår var  vi även på en basket match och jag fick ett paket från mammsen och pappsen ! Så de gjorde mig lite gladare :)


 
Puss puss !

...



I need to wake up and smell the break-up, fix my heart, put on my make-up


Luke Bryan - Too damn young

We met down at the floatin' dock
She snuck out, scared she might get caught
We were nervous
But it was worth it

There was no such thing as consequence
With her in my arms, it finally made sense
In that moonlight
I saw her tanlines

Every time my feet are dangling in the water
I can't help but think about her lying there
With her wet hair
Didn't know what we were doing but we didn't care
That old wooden dock was warm on our backs
A t-shirt for a pillow and just like that
She kissed me like she meant forever
We were too damn young to know any better

The fog rolled in, she said I better go
She took my t-shirt and wore it home
A memory, a souvenir
She could keep

So I stayed and watched the sun rise
Like it was waking up my life
To what love was
I can still see us


RSS 2.0