SPRING BREAK!

Nu är Spring break full igång !

Hade 100% rätt på matten BTW :D De andra två har jag ingen aning om, men jag tror inte de var så jättebra direkt..

Nuuu SPRING BREAK. Jag är hemma hos Kinzie i somerset :) Jättemyysigt, vi kom hit igår och vi såg på en film och gick och la oss tidigt :) Hade en sovmorgon och sen så idag har vi slagit på rangen.. jag är tillbaka med min draw igen =) Känns skönt att få träna utan att behöve kvala, för då kan jag ju inte ändra på ngt liksom. Jag slog iaf bollen jättebra =) Sen på kvällen så kom 5 av kinzies killkompisar över de var ju en upplevelse hahahahha !

Imornbitti beger vi oss till Hilton Head Island :) Puss puss !!

Andra inlägget för dagen.. detta rullar ju på bra!

Hej igen..

Fick nyss reda på att jag hade 84 % på provet vilket är ett B :) De betyder att jag hade 31 av 37, varje fråga var värd 2.7 poäng. Blev iaf glad =)

Sen så mötet med coach å andra sidan gjorde mig väldigt uppretad, men men. Han sa att vi måste vara tillbaka torsdag morgon för att ha kval kl 10.. Varför jag blir arg är för att han vet att jag och kinzie åker ner 10h i bil på söndagen kl 5 på morgonen för att ha lite ledigt. Vi sa till honom för över en månad sedan att vi skulle göra detta och han LOVADE oss att ha träning på eftermiddagen på torsdagen så att vi kunde åka tillbaka på torsdag morgon. Nu när de inte bara träning utan de är kval också sååå måste vi ju åka tillbaka onsdag vid 13 till skolan 10 h i bil.. KUL ....OCH han tycker alla har spelat så dåligt typ så nu ska vi börja om från noll på våra kval, så jag är inte ett längre.. ALLA är på samma placering. USCH.  Han visste verkligen allt innan om spring breaknoch han ändrade på allt och visst vi är ju här för att spela golf, men jag och Kinze har med oss våra klubbor dit och vi har redan kollat upp banor och träningsområden. VI SKA träna varje dag, men sen får vi se hur dyrt de är att spela. USCH, TVI och FY på honom.. Detta förstörde mig kväll.. och nu så ska jag plugga inför mina exams...

PS Jag skickade mail till coachen på El Paso idag om att jag har bestämt mig. :)

Puss!

Nu är de inte långt kvar till Spring Break!

Nu har jag avklarat första examen och min presentation som blev uppskjuten förra veckan. Examen gick int super direkt, hoppas jag var bra på att gissa. Jag var säker på iaf 22 av 37, men de ger mig bara ungefär 58, vilket är ett F.. såå jag hoppas att jag kunde gissa bra. Presentation gick väl bra tror jag. Jag var supernervös, men Fredrik sa att jag gjorde bra ifrån mig. Vår lärare var inte där konstigt nog, så de var en annan lärare där som filmade oss :S men men vi får väl se vad som händer där :)

Nu sitter jag i lobbyn för att göra några flascards inför mna TRE exams imorn... får väl ta en sak i taget! Vi har ett möte om mindre än en timme med laget, jag undrar vad vi ska prata om. De kan vara vadsomhelst, om tävlingen, om laget, om ja vadsomhelst :P

Pusspuss

Tävling # 1, rond 2

Hallåå, nu är jag tillbaka i williamsburg.. eller jag har varit de i några timmar faktiskt.

Rond 2 idag var mkt speciell... inte mkt som fungerade överhuvudtaget. Slog inte bollen så jättebra direkt, jag blev rädd när jag stod över bollen med drivern vilket resulterade i 2 fairwayträffar vilket också resulterade i 4 greenträffar och 28 puttar. Jag kunde inte chippa eller putta bra heller, usch usch. Kom in på 81 iaf, vet inte hur de gick till, men de gick väl. Är nog mest arg över två lite längre chippar som jag toppade över green (vilket blev två st chipp två putt, vilket då resulterade i 2 st DUBBLAR).

Var mkt sorgligt att säga hej då till mitt lilla mongo, men vi hörs på skype rätt ofta ändå :) Jag kom på 20e plats av 63. Idag sköt vi 79 (Chelsea), 81 (Jag), 84 (Kinzie) 84 (Hannah, eller 83?) 86 (LB).

Jag sov hela resan tillbaka till skolan och är ändå trött, nu blir de en helnatt av pluggande. Fick precis reda på¨att vi har ett quiz i matte också imorn, och jag har inte börjat plugga för de eller engelska quizet. SKJUT MIG ! USCH !

Ge mig lite kraft, ork och bra betyg snälla !!!! <3<3

Tävling # 1, rond 1

Hej,

Nu har vi spelat klart för idag.. Jag sköt 81. Jag slog otroligt många bra slag, var faktiskt imponerad av mig själv haahha, meeeeeen så kunde jag inte få i puttarna. Jag hade 34 puttar, vilket inte har hänt sedan 2001? Får hoppas att dem rullar i imorn istället, för då kan de blir ritkigt lågt !

Vi ligger på 4e plats med totalt 320 , 76, 81, 81 ,82 , (83).. jag är på delad 18e plats. Imorn så går jag ut 9.02 (15.02 er tid). Kan säkert nås på telen runt 21 er tid :)

De var iaf suuuuperkul att träffa Maria och Lisa ! :D.. ps, hon jag spelade med sköt 69, jag trodde hon skulle skjuta 65 ;)

Pusspuss !

Imorn åker vi till första tävlingen!

Heej !

Tänkte först svara till pappa.. fysen går icke bra. Den är inte obligatorisk vilket jag behöver, och den är kl 6.30 på morgonen och jag orkar mig inte upp =/

Idag så åkte jag kinzie, sam och cutis till knoxville för att shoppa lite. Jag kom hem med en Victoria's Secret bikini (en svart, ska se om jag kan ta kort och lägga upp om några dagar), 5 par Victoria's Secret trosor, ett sommrigt vitt linne från Forever 21 och 3st body lotion till mamma som hon tyckte så mycket om :)

Det regnade hela dagen btw.. och vi hade träning imorse en timme där vi bara slog bollar på rangen (som vi sedan behövde plocka upp).. :P

Sååå imorn (om typ 7 timmar) åker vi iväg till första tävlingen som är i Georiga, Rome. Vi ska spela en jättefin bana som heter Cosa (eller Coosa). Jag kommer träffa Lisa och Mongo Maria :D Jag längtar jättemkt faktiskt :) De är bara lite knas med denna tävling bara för att banan är så fin.. så vi åker ner imorn och tränarpå rangen på en annan bana som vi hade tävling på förra terminen. Sen så på måndag så spelar vi in banan 8,15 (med golfbilar), sen klockan 13,15 (samma dag) så spelar vi själva tävlingen! Så de första 18 är inspel och sen är de 18 som räknas till tävlingen och vi får faktiskt åka golfbil detta varv :S Sen på tisdag är de bara 18 hål :) Lite knas tycker jag, men men de blir nog bra :)

Vi har inte med oss vår coach heller, bara vår assistant coach så de känns bra :) (Och för er som inte vet vad coachen gjorde i onsdags under träningen för att killarna spelade dåligt på sitt kval kan fråga mamma och pappa, eller skriva en kommentar om ni vill veta)

Godnatt på er ! Puss puss 

Nytt kval

Hej hej !

Idag var de nytt kval igen, vi spelade sista 9. Jag spelade bra, men jag ser fortfarande mkt som kan förbättras. Jag gick +2 vilket gjorde att jag utökade min ledning till 9 slag inför den sista kvalrundan som är på torsdag :)

Jag har en de att göra i skolan, men känner mig allmänt bara trött och vill gärna soooova ! Kan inte tänka mig hur de kommer bli när tävlingarna sätter igång. Jag komm totalt missa 36 lektioner, förstår ni hur mkt de är!? 36 LEKTIONER... usch usch ! men men de är väl bara att bita ihop och börja planera lite bättre, men jag känner att jag fortfarande vill ha ett liv liksom...

Vädret har varit bra iaf :) Jag hade shorts och jag tog även av mig till endast pikén ett tag på banan :)

Pusspuss !

Tornados!

Heej allesammans!

Själv vaknade jag 7.40 av att några sågade ner 3 träd 2meter ifrån mitt fönster, inte en skönt start på dagen! Men men, de har varit tornado varningar hela dagen och vi har haft 3 st som har passerat oss. Precis innan de kommer så blir de jättevarmt ute och sen så har jag aldrig hört en sån åska ! Åskan bara lät och blev högre och högre för ungefär 25 sekunder.. detta hände 3 ggr, TOM jag tyckte de var läskigt ! ! En av mina lektioner blev inställd, och nu är jag bara supertrött.

Tänkte plugga lite accounting och sen sova tidigt ikväll :) Imorn kommer de bli en jobbig pluggdag och qualifying (9hål) och sen på onsdag blir de också en rejäl pluggdag, sen är de bara 3 uppgifter till fredagen så jag är nog lugn :) Sen på söndag är de ju faktiskt redan dags för att åka till vår första tävling :)

Just de.. i lördags så var vi ute och firade min 21 årsdag ute på krogen i Knoxville :) Vi hade superkul, och trillingarna (Jag, Sam och Kinzie) var nog oförglömliga denna kväll! Jag kan inte ens tänka mig hur kul vi kommer ha de på Spring Break som är om mindre än 2 veckor :):)

Puss puss <3<3

RSS 2.0